Podcast

Tekst uit de la

Welkom bij 'Tekst uit de la', de podcast waarin je maandelijks scenes hoort die nog nooit zijn verfilmd of uitgevoerd, van bekende en minder bekende schrijvers, door professionele acteurs en met een interessant nagesprek met een regisseur.

Afleveringen

 • Aflevering 3 - Tekst uit de la van Jannemieke Caspers

  Sep 13 2019

  In deze aflevering hoor je een fragment uit de theatertekst 'Vlinders van sneeuw', geschreven door Jannemieke Caspers en gelezen door Martijn Nieuwerf, Esther ter Horst, Audrey Bolder en Abdelkarim El Baz,  gevolgd door een nagesprek met regisseur Christiaan Mooij.  Tekst uit de la is te vinden op Facebook, dus als je deze podcast leuk  vindt, like 'm!

 • Aflevering 2 - Tekst uit de la van Michiel Cox

  Jul 23 2019

  In deze aflevering hoor je een fragment uit de theaterteks 'Voor je wordt herboren', geschreven door Michiel Cox en gelezen door Hanneke Scholten, Sarah van der Vlerk, Martijn van der Veen en Bart Harder, gevolgd door een nagesprek met Peter Sonneveld.  Tekst uit de la is te vinden op Facebook, dus als je deze podcast leuk vindt, like 'm!

 • Aflevering 1 - Tekst uit de la van Don Duyns

  Jun 14 2019

  In deze aflevering hoor je een fragment uit het filmscript 'De Woede', geschreven door Don Duyns, gelezen door Debbie Korper, Hans Dagelet en Wouter Zweers. Regisseur Eva Zanen vertelt waarom zij Don een goede schrijver vindt en hoe zij met zijn tekst aan de gang zou gaan.