PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

The Euro Step Podcast

Welkom bij The Euro Step podcast. In deze podcast praten wij jullie bij over het laatste nieuws, spectaculaire momenten en feitjes over het basketbal. Hier komt natuurlijk de NBA in voor maar we gaan het ook hebben over college, de G-league, Europees en mogelijk ook high school. Elke woensdag kan je een nieuwe aflevering verwachten waar Siem en Tyrone natuurlijk bij aanwezig zijn. Veel plezier met luisteren!

Afleveringen

 • #7 Historie gemaakt! Eerste vrouwelijke coach en career-high Curry

  Jan 07 2021

  De NBA is bezig aan zijn tweede week en er wordt steeds meer duidelijk hoe de teams spelen en wat de verrassingen en tegenvallers zijn van dit seizoen. Alles hierover wordt besproken in deze aflevering met natuurlijk ook nog leuke momenten die zich verder afspeelde in de grootste basketbal competitie in de wereld.

 • #6 Afstraffing Clippers in eerste NBA week

  Dec 31 2020

  De NBA is eindelijk weer begonnen en in deze aflevering kijken we terug op de eerste wedstrijden die zijn gespeeld, welke teams ons tot nu toe verraste en welke teams tegenvielen.  

 • #5 Start van de NBA, Supermax contracts en Western Conference preview

  Dec 28 2020

  Welkom bij een nieuwe aflevering! De NBA is momenteel begonnen en in deze aflevering kijken we naar het belangrijke nieuws over twee van de grootste contracten aller tijden en een preview op de teams in de Western Conference.

 • #4 Eastern Conference preview

  Dec 21 2020

  Welkom bij een nieuwe aflevering! De NBA gaat bijna beginnen en in deze aflevering kijken we alvast vooruit naar de teams in de Eastern Conference en ranken deze van 1 t/m 8.

 • #3 Draft review, Lavar Ball en de trades in de NBA

  Dec 04 2020

  In deze aflevering kijken we terug naar de draft die plaatsvond op 18 november. De mock draft uit aflevering 2 wordt vergeleken met de uitslag van de draft en verder wordt er gesproken over de trades en free agency acties van de teams in de NBA. De teams mochten vanaf respectievelijk 20 en 22 november beginnen met onderhandelen met spelers om hun teams te versterken. 

 • #2 NBA Mock Draft

  Nov 18 2020

  In deze aflevering kijken we vooruit naar de NBA Draft, die plaatsvindt op woensdag 18 november. In de draft worden jonge talenten die spelen in college of het buitenland gekozen door de NBA teams om hun team te versterken. Wij kijken hier alvast op vooruit en geven hier onze voorspellingen op en geven jullie veel informatie over de jonge talenten die in de NBA gaan komen.

 • #1 Play-offs review seizoen 2019-2020

  Nov 13 2020

  In deze aflevering kijken we terug op de playoffs van het seizoen 2019-2020 waar de Los Angeles Lakers de titel pakte. Per conference wordt er gekeken naar elke serie en worden er speciale momenten tussen uit gehaald. Ook wordt er een team off the playoffs gemaakt door Siem en Tyrone.

 • The Euro Step Podcast Teaser

  Nov 12 2020

  Welkom bij The Euro Step Podcast. Wij zijn Tyrone en Siem en zullen jullie bijpraten over het allerlaatste nieuws in de NBA. Wij zullen starten vanaf het offseason van het seizoen 2020-2021 en zullen iedere week minstens één aflevering maken.