PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Wat mij raakt

Een bijzondere podcast waarin jij te horen bent! Wat raakt jou? Wat ontroert jou? Wat maakt je boos? Wat maakt je gelukkig? Van Brexit tot de geboorte van je allereerste kleinkind. We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Ga naar de NPO Radio 1 App, klik op ‘Appje’, en spreek je verhaal in! Of bel 035-6717000 en spreek je verhaal in op onze voicemail!

Afleveringen

 • #7 - Kinderfeest - Betere wereld - Echt zien

  Nov 24 2019

  In deze podcast laten we jou aan het woord! Waar word jij gelukkig van? Wat maakt je boos? Wat ontroert jou? Deze keer boosheid over de Zwarte Pietendiscussie, het streven naar een betere wereld en kinderen écht leren zien in plaats van alleen maar kijken. Wij horen ook heel graag jouw verhaal! Bel 035-6717000 en spreek je verhaal in op onze voicemail!

 • #6 - Kilimanjaro - Armoede - Geven

  Nov 22 2019

  In deze podcast laten we jou aan het woord! Waar word jij gelukkig van? Wat maakt je boos? Wat ontroert jou? Deze keer het verhaal van een vrouw die de Kilimanjaro gaat beklimmen voor het goede doel, waarom er nog steeds armoede bestaat en een pleidooi voor meer geven en minder nemen. Wij horen ook heel graag jouw verhaal! Bel 035-6717000 en spreek je verhaal in op onze voicemail!

 • #5 - Hersenbeschadiging - Oneerlijkheid - Elkaar helpen

  Nov 21 2019

  In deze podcast laten we jou aan het woord! Waar word jij gelukkig van? Wat maakt je boos? Wat ontroert jou? Deze keer het verhaal over een kind dat is geboren met een hersenbeschadiging, de afkeer van oneerlijkheid en het belang van elkaar helpen en eenzaamheid bestrijden. Wij horen ook heel graag jouw verhaal! Bel 035-6717000 en spreek je verhaal in op onze voicemail!

 • #4 - Sinterklaasfeest - Orang oetang - Dementerend

  Nov 20 2019

  In deze podcast laten we jou aan het woord! Waar word jij gelukkig van? Wat maakt je boos? Wat ontroert jou? Deze keer het verhaal over Sinterklaas (let op niet geschikt voor kinderen die nog geloven), een orang oetang en een dementerende partner. Wij horen ook heel graag jouw verhaal! Bel 035-6717000 en spreek je verhaal in op onze voicemail!

 • #3 - Vluchtelingen - Katten - Eenzame ouderen

  Nov 19 2019

  In deze podcast laten we jou aan het woord! Waar word jij gelukkig van? Wat maakt je boos? Wat ontroert jou? Deze keer het verhaal van iemand die bij een woningcorporatie werkt, de onvoorwaardelijke liefde voor katten en ouderen die kampen met eenzaamheid. Wij horen ook heel graag jouw verhaal! Bel 035-6717000 en spreek je verhaal in op onze voicemail!

 • #2 - Verloren hond - Samen alleen

  Nov 18 2019

  In deze podcast laten we jou aan het woord! Waar word jij gelukkig van? Wat maakt je boos? Wat ontroert jou? Deze keer het verhaal van een verloren hond en je toch alleen voelen, terwijl je eigenlijk al zo lang samen bent . Wij horen ook heel graag jouw verhaal! Bel 035-6717000 en spreek je verhaal in op onze voicemail!

 • #1 - Klimaat - Abortus - Onzekerheid

  Nov 17 2019

  In deze podcast laten we jou aan het woord! Waar word jij gelukkig van? Wat maakt je boos? Wat ontroert jou? Deze keer frustraties over het klimaat, boosheid over de anti-abortusweek en verbazing over hoe je je op je 53e nog steeds soms onzeker kunt voelen op je werk. Wij horen ook heel graag jouw verhaal! Bel 035-6717000 en spreek je verhaal in op onze voicemail!

 • Trailer

  Nov 08 2019

  Een bijzondere podcast waarin jij te horen bent! Wat raakt jou? Wat ontroert jou? Wat maakt je boos? Wat maakt je gelukkig? Van Brexit tot de geboorte van je allereerste kleinkind. We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Bel 035-6717000 en spreek je verhaal in op onze voicemail!