PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Beveiliging sjans - De Podcast

Welkom bij Beveiliging sjans - De Podcast! de podcast voor en door beveilig(st)ers die met de poten in de modder staan. Heb jij ook weleens jezelf afgevraagd wat er nou in het hoofd van een beveilig(st)er omgaat als je hem of haar ziet werken? Ben jij toevallig een beveilig(st)er die dol graag antwoord daarop geeft of mooie en minder mooie ervaringen erkend of wilt delen. Dan is deze podcast voor jou en misschien wel door jou. Welkom en start de sjans, met de branche!

Afleveringen

  • afl. 1 beveiliging sjans - De podcast

    Apr 14 2022

    In de eerste aflevering spreken we Parvesh Jagernath. Parvesh oftewel PJ verteld over hoe hij in de keuken begon, bij de landmacht ervaring opdeed, veel leerde in de mode maar uiteindelijk zijn grote liefde en passie heeft gevonden in de beveiliging. Het heeft hem vele hoogte en diepte punten gegeven en heeft het ondertussen geschopt tot directeur van zijn eigen onderneming WPS. Dit allemaal nog voor zijn 30e! Dit kan niet anders dan een mooi verhaal zijn. Welkom en start de sjans, met de br...more

  • intro promo beveiliging sjans - de podcast

    Apr 08 2022

    Deze intro geeft je alvast wat meer gevoel bij mijn begeleidend schrijven over de podcast en geeft je een sneak peak van wat komen gaat.. ennuh zet je schrap.. we komen er sneller aan dan je denkt.. April 2022.. aflevering 1!