PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

DAY1 Podcast

Wat kunnen we met ons geld, is ons geld wel veilig en hoe ziet de nieuwe wereld van het geld eruit? In het nieuwe seizoen van de DAY1 podcast duikt Jay-Jay Boske in de wereld van goud, Bitcoin en ondernemen. Samen met jou, leren wij hoe jij succesvol kunt worden als ondernemer. Welke ervaringen en lessen zijn goud waard en welke valkuilen kun je beter ontwijken?

Afleveringen

 • CRYPTO vs NFT, wat zijn de GEVAREN? | Future of Finance in Zuid-Afrika #5

  Feb 24 2022

  Copycats en scammers hebben miljoenen omzet in een paar dagen. Toch doen deze scammers iets goed! Vandaag nemen Michael van de Poppe en Robbert van Rosh Studio’s jou mee in de wereld van NFT’s. Linkjes om te checken: Rosh-studios.com Ocean-nft.com Melody sheep Let op! In deze afleveringen geven we op geen enkele manier financieel advies. We interviewen en zijn in gesprek met experts om meer over de financiële wereld te weten te komen. Vorm altijd je eigen mening en doe goed gedegen onderzoek! De...more

 • HOE word je FINANCIËEL ONAFHANKELIJK? | Future of Finance in Zuid-Afrika #4

  Feb 24 2022

  Financieel onafhankelijk, hoe fijn zou dat zou dat zijn? We hebben het over hoe jij een stapje voor hebt op je omgeving door je te storten in de financiële wereld. Willem Middelkoop en David van Ineveld geven jou de beste informatie over deze onderwerpen! Let op! In deze afleveringen geven we op geen enkele manier financieel advies. We interviewen en zijn in gesprek met experts om meer over de financiële wereld te weten te komen. Vorm altijd je eigen mening en doe goed gedegen onderzoek! Deze po...more

 • Hoe BESCHERM je jouw GELD tegen INFLATIE? | Future of Finance in Zuid-Afrika #3

  Feb 24 2022

  Inflatie, we lopen er allemaal tegen aan, maar gelukkig zijn er manieren om je geld te beschermen. Samen met financieel journalist Arno Wellens en edelmetaal specialist Bart Brands praten we over goud, zilver en de waarde van jouw geld! Hoe bescherm jij jezelf tegen de waardedaling van je geld? Let op! In deze afleveringen geven we op geen enkele manier financieel advies. We interviewen en zijn in gesprek met experts om meer over de financiële wereld te weten te komen. Vorm altijd je eigen menin...more

 • Hoe kan je INVESTEREN in STARTUPS? | Future of Finance in Zuid-Afrika #2

  Feb 24 2022

  Fouten maken met een investering, zelfs Willem Middelkoop is dat overkomen. Samen met Kauan von Novack, directeur van investeringsmaatschappij Startupbootcamp, gaan we dieper in op investeringsfondsen en over Willem Middelkoop zijn grootste verlies… namelijk een half miljard euro! Let op! In deze afleveringen geven we op geen enkele manier financieel advies. We interviewen en zijn in gesprek met experts om meer over de financiële wereld te weten te komen. Vorm altijd je eigen mening en doe goed ...more

 • BITCOIN gaat nooit een BETAALMIDDEL worden?! | Future of Finance in Zuid-Afrika #1

  Feb 24 2022

  In deze eerste aflevering spreken we met Michaël van de Poppe en David van Ineveld over of crypto in de toekomst als betaalmiddel wordt gebruikt én vertellen ze waar de beste kansen liggen om je te wapenen tegen inflatie!  Let op! In deze afleveringen geven we op geen enkele manier financieel advies. We interviewen en zijn in gesprek met experts om meer over de financiële wereld te weten te komen. Vorm altijd je eigen mening en doe goed gedegen onderzoek! Deze podcast is powered by: DAY1, G...more

 • "In 4 minuten waren we uitverkocht!" - Alles leren over NFT's | DAY1 Podcast

  Jan 07 2022

  Onder de naam Cryptospaces bouwde hij aan meerdere Crypto- en NFT-projecten! Zo werkte hij mee aan TRON maar maakte hij dit jaar ook zijn eerste stappen in de NFT wereld met NFT's van pizzadozen, pixel-art aardbeien én zijn meest succesvolle project tot nu toe; 0N1 Force! Niet de minste reden dus om deze man uit te nodigen voor onze eerste podcast over NFT's!

 • WAAROM zou je GOUD KOPEN? | Podcast | DAY1

  Dec 16 2021

  Is dit de vrouw met het meeste goud van Nederland? Marleen Evertsz is het brein achter GoldRepublic! Je kan GoldRepublic kennen van onze serie over goud, waar we samen met Madelon echt goud in handen hebben gehad. Volgens de Quote is Marleen een vrouw met ballen! Maar hoe houdt zij al deze ballen in de lucht?

 • HARM: Ik had NOG MAAR 5% van mijn GELD OVER!

  Dec 09 2021

  Youtuber, ondernemer en tegenwoordig bierbrouwer Harm is vandaag te gast bij ons in de podcast! Hij verteld onder andere over hoe hij in een korte tijd veel geld verloor, maar hoe is hij daar mee omgegaan?...

 • WANNEER neem je je WINST & is BITCOIN ONVOORSPELBAAR? | PODCAST | DAY1

  Dec 02 2021

  Wat kunnen we met ons geld, is ons geld wel veilig en hoe ziet de nieuwe wereld van het geld eruit? In het nieuwe seizoen van de DAY1 podcast duikt Jay-Jay Boske in de wereld van goud, Bitcoin en ondernemen. Samen met jou, leren wij hoe jij succesvol kunt worden als ondernemer. Welke ervaringen en lessen zijn goud waard en welke valkuilen kun je beter ontwijken? Deze week gaat Jay-Jay in gesprek met Michael van de Poppe, full time trader en CEO van het crypto-educatie-platform “Eight”. Ze praten...more

 • WAT MOETEN we met ONS GELD? GOUD of BITCOIN? | PODCAST | DAY1

  Nov 25 2021

  Wat kunnen we met ons geld, is ons geld wel veilig en hoe ziet de nieuwe wereld van het geld eruit? In het nieuwe seizoen van de DAY1 podcast duikt Jay-Jay Boske in de wereld van goud, Bitcoin en ondernemen. Samen met jou, leren wij hoe jij succesvol kunt worden als ondernemer. Welke ervaringen en lessen zijn goud waard en welke valkuilen kun je beter ontwijken? In de eerste aflevering gaat Jay-Jay in gesprek met Frank Knopers, Sander Boon en Eric Mecking, de schrijvers van het boek Van Goud tot...more

 • BAAS B over HEFTIG VERLEDEN en RUZIE met LANGE FRANS!

  Jun 23 2021

  In deze podcast praat Jordi Warners met Bart Zeilstra, oftewel Baas B. Hij vormde 16 jaar geleden een duo met Lange Frans én scoorde daarmee meerdere top40 hits, legde een basis voor de HipHop in Nederland én raakte zichzelf compleet kwijt. Hoe is het om ineens super succesvol te zijn, meerdere podia uit te verkopen én veel geld te verdienen? Waarom kreeg hij een black-out en heeft 'ie ruzie gehad met Frans? Je hoort het in een nieuwe DAY1 Podcast!

 • EX-RUGBYER Bas Meijer over CARRIÈRESTOP vanwege TUMOR

  Jun 09 2021

  Hoe vertel je tegen mensen dat je kanker hebt? Hoe kom je hier achter? Zo veel vragen die je jezelf kan stellen en maar te weinig mensen die hier antwoord op kunnen geven. Bas Meijer verteld ons over zijn ervaringen met kanker en zijn stichting 'Ziek Sterk'!

 • BOAZ over zijn EIGEN TRAMPOLINEPARK, SUCCES op YOUTUBE en een NIEUWE AUTO?

  May 26 2021

  In deze aflevering ontvangen Jay-Jay Boske en Jordi Warners weer een zeer inspirerende gast; Boaz! Je kunt hem kennen van YouTube, zijn eigen trampolinepark, als free-runner én van zijn liefde voor auto's! Hoe is het om een eigen bedrijf te runnen terwijl je ook nog een YouTube kanaal moet vullen met content én hoe is het leven als dagelijkse vlogger?

 • RON SIMPSON geeft 1 MILJOEN weg

  May 12 2021

  Vandaag hebben we top-ondernemer en creatief meesterbrein Ron Simpson te gast in de podcast. Hij neemt ons mee in de wereld van branding en vertelt over zijn bedrijf The Avocado Show.

 • YUNG FELIX over ONZEKERHEID, het runnen van een LABEL en ANGSTEN!

  Apr 28 2021

  WE ZIJN TERUG! Het heeft even geduurd, maar, we komen keihard terug! Yung Felix is onze eerste gast én vertelt over het runnen van een eigen label, ondernemen als artiest én heb je echt een management nodig?

 • ROLF SANCHEZ over BEROOFD worden in MIAMI én WERELDHITS scoren!

  Feb 21 2021

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met Rolf Sanchez. Hij verhuisde samen met zijn vader naar Miami om daar te werken aan een internationale carrière. Dat lukte, hij trad op voor volle zalen en ging heel hard in de Latin scène. Toch besloot hij terug te gaan naar Nederland. Al snel volgde ook hier het succes waar hij lang van droomde en hard voor heeft gewerkt. Maar, hoe voelt dat?

 • CAR TALK FRIDAY EP16: een nieuwe MCLAREN én ILLEGALE ACCESSOIRES VOOR JE AUTO?

  Feb 19 2021

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend!

 • BLANKS (Simon de Wit): 'Ik wil over 10 jaar op RYAN TEDDER niveau zijn en een wereldhit scoren!'

  Feb 14 2021

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met artiest BLANKS! Simon komt uit Groningen en heeft op YouTube meer dan 1 miljoen abonnees, op Instagram meer dan 200.000 volgers én heeft meerdere virals op zijn naam staan met de muziek die hij maakt. Zijn grootste groep fans komen uit Amerika, Brazilië en Duitsland. Hoe gaat hij over 10 jaar op Ryan Tedder niveau zijn én hoe is hij bezig met zijn merk?

 • CAR TALK FRIDAY EP15: de AUDI RS E-TRON GT en hoe overleef je de SNEEUW?!

  Feb 12 2021

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend!

 • MICHEL VORM over stoppen met PROFVOETBAL en spelen onder MOURINHO!

  Feb 07 2021

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met ex-profvoetballer Michel Vorm. Hoe was het om 15 interlands te spelen voor het Nederlands Elftal, om van Swansea City naar Tottenham Hotspur te gaan én waarom is Michel gestopt?!

 • CAR TALK FRIDAY EP14: ROWAN IS OPGELICHT?! Én een update van de LAMBORGHINI URUS?

  Feb 05 2021

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend!

 • NATHAN MOSZKOWICZ over vaak de LUL moeten zijn én Lil’Kleine managen...

  Jan 31 2021

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met Nathan Moszkowicz over zijn baan als manager van o.a. Lil'Kleine en Dutch Performante. Waarom ben je altijd de lul als manager? Wat bepaalt een artiest wel en wat niet? Met welke bril maak je keuzes voor een talent én is Nathan het altijd eens met de acties van zijn artiesten?

 • CAR TALK FRIDAY EP13: een NIEUWE AUTO voor ROWAN en de BMW M5 CS!

  Jan 29 2021

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend!

 • TIM van GOSPOOKY werkt met de GROOTSTE bedrijven aan SOCIAL MEDIA strategieën

  Jan 24 2021

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met Tim Van Der Wiel, mede-oprichter van social media bedrijf GoSpooky. Hij is nog maar 22 én werkt nu al met bedrijven als Hema, RTL, Coca-Cola, KLM en ALbert Heijn. Waarom moet je als bedrijf op TikTok, is Snapchat nog steeds the place to be én hoe run je zo'n groot bedrijf op die leeftijd?! 

 • CAR TALK FRIDAY EP12: een elektrische BMW M én een instapmodel PORSCHE!

  Jan 22 2021

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend!

 • WOUTER VAN DER VAART over werken voor MICROSOFT en ONLINE ONDERNEMEN in MINECRAFT?!

  Jan 17 2021

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met Wouter Van Der Vaart over zijn online ondernemingen. Wouter weet ieder jaar een mega omzet te behalen met Minecraft, werkt inmiddels voor Microsoft én is een ondernemer in hart en nieren. Hoe vind je de juiste mensen om je heen, maak je van de oogballen die naar je kijken ook betalende oogballen én heeft hij ook fouten gemaakt?

 • CAR TALK FRIDAY EP11: de nieuwe AUDI RS3, een stoere PORSCHE BOXSTER én een NOVITEC URUS?!

  Jan 15 2021

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend!

 • STEFAN JURRIENS over het SUCCES van STUK!TV en zijn BURN-OUT!

  Jan 10 2021

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met Stefan Jurriens over de burn-out die Stefan had, de toekomst van STUK!TV én praat hij voor het eerst over zijn jeugd. Zijn allereerste keer in een podcast én dan gelijk bij ons, een hele eer!

 • CAR TALK FRIDAY EP10: heeft JORDI een nieuwe AUTO?! En de Porsche 718 GT4 RS!

  Jan 08 2021

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend!

 • JORDI CHRIS van kledingmerk FOUR AMSTERDAM heeft KANYE WEST in zijn winkel gehad?!

  Jan 03 2021

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met Jordi Chris van kledingmerk FOUR AMSTERDAM! Hoe is het om als fysieke kledingwinkel te beginnen in plaats van een webshop? Waarom was Kanye West in de winkel en wat wilde hij? Ook is dit de meest diepe en persoonlijke podcast die we ooit gemaakt hebben!

 • CAR TALK FRIDAY EP9: terugblikken op 2020!

  Jan 01 2021

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend!

 • NIENKE PLAS runt een BEDRIJF en is SUCCESVOL in YOUTUBE, THEATER en MUZIEK!

  Dec 27 2020

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met Nienke Plas. Hoe is haar succes ontstaan? Waarom wilde ze op YouTube, is haar grootste droom theater én hoe kun je daarnaast ook nog een gezin onderhouden?

 • CAR TALK FRIDAY EP8: de MCLAREN SABRE en enige NIEUWE HONDA NSX van NL?

  Dec 25 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend!

 • PUCK MOONEN is bikkelhard en kent GEEN PIJN! Wat zijn haar DOELEN?!

  Dec 20 2020

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met wielrenster Puck Moonen. Hoe kan het dat ze geen pijn kent én daardoor vol de verzuring in kan rijden? Wat is haar functie in de ploeg waar ze bij hoort én is het een nadeel om meer dan 500.000 volgers te hebben op Instagram?

 • CAR TALK FRIDAY EP7: in 13,6 seconden naar 300 KM/U?! En de CADILLAC ESCALDE!

  Dec 18 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend!

 • DAILY PAPER: van BLOG naar KLEDINGWINKEL IN NEW YORK!

  Dec 13 2020

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met Abderr Trabsini over het kledingmerk dat hij samen met 3 vrienden startte, Daily Paper. Het begon ooit als blog met merchandise, maar groeide  uit tot één van de grootste kledingmerken uit ons land. Ze openden al een store in New York, maar, zijn ook te vinden in 28 andere landen. 

 • CAR TALK FRIDAY EP6: een FERRARI CRASH en de MCLAREN SENNA GTR

  Dec 11 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend!

 • SUPERGAANDE IS TERUG! Nesim en Qucee maken na 1,5 jaar een COMEBACK! Exclusief interview!

  Dec 08 2020

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met SUPERGAANDE! Na 1,5 jaar maken Nesim en Qucee een comeback op YouTube. Waarom hebben ze ooit een pauze genomen? Wat verdienden ze met Supergaande én hoe voorkomen ze een nieuwe pauze? We spreken ze exclusief bij DAY1 Podcast!

 • ROBERT DOORNBOS als ondernemer en over FORMULE 1 CARRIÈRE

  Dec 06 2020

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met oud-coureur Robert Doornbos. Hij is één van de weinige Nederlanders die kan zeggen dat 'ie ooit in de Formule 1 heeft gereden. Hij verteld ons over die tijd, maar ook over IndyCar, een heftige verloren rechtszaak én wat doet hij als ondernemer allemaal?

 • CAR TALK FRIDAY EP5: de BMW X8 en het BESTE INTERIEUR OOIT gemaakt?

  Dec 04 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend!

 • GIANNI ZUIVERLOON op de VUIST met TRAINER? En gaan VOETBAL en BUSINESS SAMEN?

  Nov 29 2020

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met profvoetballer Gianni Zuiverloon. Momenteel voetbalt hij bij ADO Den Haag, maar is dit misschien zijn laatste seizoen? Waarom ging hij op de vuist met zijn trainer op Mallorca én gaan voetbal en business samen?

 • CAR TALK FRIDAY EP4: een ATMOSFERISCH blok voor PORSCHE en een HYPER COUPÉ?!

  Nov 27 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend

 • MILAN KNOL is de GODFATHER van YOUTUBE?

  Nov 22 2020

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met YouTuber Milan Knol. Volgens velen stond hij aan het begin van veel grote YouTube carrières. Hoe kijkt hij daar zelf naar? Hoe is Milan als ondernemer én hoe werk je samen met grote merken?

 • CAR TALK FRIDAY EP3: de LAMBORGHINI HURACÁN STO en de dikste TOYOTA ooit?!

  Nov 20 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • VINCENT PATTY is CEO van TOP NOTCH en NOAH'S ARK

  Nov 15 2020

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met Vincent Patty, beter bekend als Jiggy Djé. 'Vroeger' actief als rapper en tegenwoordig CEO van Nederland's grootste hiphop label Topnotch en Noah's Ark. Waarom is hij waar hij nu is? Mist hij het om ook nog artiest te zijn? En waarom is Vincent nergens bang voor?

 • CAR TALK FRIDAY EP2: de RS6 GTO, een CUPRA MONSTER SUV en wat is de absolute DROOM?

  Nov 13 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • NICKY ROMERO over psychologen verslijten, zijn BEDRIJVEN en DROOM STUDIOCOMPLEX!

  Nov 08 2020

  We zijn terug! We knallen seizoen 2 binnen met niemand minder dan Nicky Romero. Hij werkte samen met Avicii, scoorde gigantische hits, reist de hele wereld over en bouwde het mooiste en beste studiocomplex van Nederland! Hoe werken zijn bedrijven? Wat verdien je als DJ en hoe ga je er mee om? Waarom heeft Nicky meerdere psychologen versleten en wat maakt hem écht gelukkig?

 • CAR TALK FRIDAY EP1: de GOLF R, een elektrische PORSCHE 911 en de FERRARI MONZA SP2

  Nov 06 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In Car Talk Friday praat Jordi iedere week met Rowan van Absolute Motors. Zij personaliseren, verbeteren en beschermen exclusieve auto's. Ook haken andere auto enthousiastelingen iedere week aan om lekker te lullen over auto's! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • DAY1 VRIJDAG: nieuwe BMW M3 en M4, UFC en ALLARD KALF over GP van RUSLAND!

  Sep 25 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In maximaal een halfuur hoor je verschillende gasten over autosport, voetbal, fitness, lifestyle. Alles wat je van DAY1 gewend bent! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • ABSOLUTE MOTORS, wie zijn de eigenaren? En hoe werkt de AUTO INDUSTRIE? Patrick & Luis vertellen!

  Sep 20 2020

  In deze aflevering spreken we Patrick Meijer en Luis Carrera, twee van de 3 eigenaren van het autobedrijf Absolute Motors in Rotterdam. Hoe verloren ze miljoenen in Amerika? Hoe werkt de auto industrie? En wat is de basis van een goed en financieel gezond bedrijf?

 • DAY1 VRIJDAG: ALLARD KALF live vanaf 24U VAN LE MANS en ZORGEN om de BITCOIN?!

  Sep 18 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In maximaal een halfuur hoor je verschillende gasten over autosport, voetbal, fitness, lifestyle. Alles wat je van DAY1 gewend bent! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • JEROEN VAN DEN BERG over CARLINK, ONDER EEN BRUG slapen en DUURSTE AUTO VAN NL

  Sep 13 2020

  In deze aflevering praten we met Jeroen van den Berg, ook bekend als @thehomelessguy op Instagram. Hij is eigenaar van 3 bedrijven; Carlink, Defenture & Voltiq. Ook bezit hij de duurste auto van Nederland; een Bugatti Chiron van meer dan 3,3 miljoen euro. Hoe is hij van dakloos naar multi-miljonair gegaan? Wie zijn de mensen die bij Carlink de meest bijzondere auto's kopen? En hoe onderhoud je 3 topbedrijven?

 • DAY1 VRIJDAG: VIRGIL ABLOH samenwerking met MERCEDES en TOM CORONEL over VETTEL en TOSCANE

  Sep 11 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In maximaal een halfuur hoor je verschillende gasten over autosport, voetbal, fitness, lifestyle. Alles wat je van DAY1 gewend bent! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • DAY1 VRIJDAG: POLSKA op de cover van MEN'S HEALTH? En hoe zijn BIZZEY, IRIS en RIJK zonder eten?

  Sep 04 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In maximaal een halfuur hoor je verschillende gasten over autosport, voetbal, fitness, lifestyle. Alles wat je van DAY1 gewend bent! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • IN GOLD WE TRUST met eigenaar ERIC FRÄNZEL over o.a. zijn eerste MILJOEN

  Aug 30 2020

  In deze aflevering praten we met Eric Fränzel over zijn merk en bedrijf; In Gold We Trust. Hoe zet je een kledingmerk op als je geen geld hebt? Waarom kocht hij een Ferrari en hoe voelde zijn eerste miljoen? 

 • DAY1 VRIJDAG: nieuwe wrap voor RICO VERHOEVEN, LICENTIE voor ZANDVOORT en UFC!

  Aug 28 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In maximaal een halfuur hoor je verschillende gasten over autosport, voetbal, fitness, lifestyle. Alles wat je van DAY1 gewend bent! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • STICKS over OPGEZWOLLE, RICO, GREAT MINDS en BLUT zijn

  Aug 23 2020

  In deze aflevering praten we met Sticks. Door velen wordt hij gezien als de vader van de Nederlandse Hiphop. Met Opgezwolle, Rico & Sticks en Great Minds drukte hij een stempel op Hiphop in Nederland. Hoe vind je de juiste balans tussen commercie en muziek maken? Wat heeft Sticks geleerd van de muziekdeals die hij in het verleden maakte? En welk advies geeft hij aan de artiesten van dit moment?

 • DAY1 VRIJDAG: Snelle over NIEUWE MUZIEK, DEMY DE ZEEUW over KOEMAN en GRATIS E-BOOK met VOEDINGSTIPS!

  Aug 21 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In maximaal een halfuur hoor je verschillende gasten over autosport, voetbal, fitness, lifestyle. Alles wat je van DAY1 gewend bent! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • Marc Klok is PROFVOETBALLER in INDONESIË en heeft SUCCESVOL BEDRIJF met FABIAN SPORKSLEDE

  Aug 16 2020

  In deze aflevering praten we met Marc Klok en Fabian Sporkslede. Marc begon bij de jeugd van FC Utrecht, maar voetbalt tegenwoordig bij de grootste voetbalclub in Indonesië. Fabian Sporkslede speelde bij Ajax en NAC Breda. Samen runnen ze het bedrijf Amplify waarmee ze profvoetballers en wereldartiesten voorzien van producten die helpen bij het herstel van o.a. blessures. Hoe is het om een superster te zijn in een land met 270 miljoen inwoners? Hoe wek je de sympathie van profvoetballers voor je...more

 • DAY1 VRIJDAG: de BITCOIN gaat SKY HIGH, SLAAPTIPS en JASPER VAN AMSTERDAM VINTAGE WATCHES

  Aug 14 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In maximaal een halfuur hoor je verschillende gasten over autosport, voetbal, fitness, lifestyle. Alles wat je van DAY1 gewend bent! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • POLITIE AGENT JAN-WILLEM over ARRESTATIES en een DODELIJK MISDRIJF

  Aug 09 2020

  In deze aflevering van DAY1 Podcast praat Jordi Warners met Jan-Willem Schut. Beter bekend als de 'politie vlogger'. Hij heeft meer dan 125.000 volgers op Instagram en heeft in de afgelopen jaren een hoop bizarre arrestaties meegemaakt. Kan iedereen zomaar bij de politie komen werken? Wat is er nodig om agent te worden? En hoe ga je om met heftige misdrijven?

 • DAY1 VRIJDAG: BESTE AUTO OOIT GEMAAKT en 70 JAAR FORMULE 1!

  Aug 07 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In maximaal een halfuur hoor je verschillende gasten over autosport, voetbal, fitness, lifestyle. Alles wat je van DAY1 gewend bent! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • VINCE VAN MEER over GROEIEN OP INSTAGRAM en zijn BIZARRE tijd in LOS ANGELES

  Aug 02 2020

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met Vince Van Meer. Inmiddels is hij 25, maar op zijn 20e verhuisde hij tijdelijk naar Los Angeles om met de grootste wereldartiesten te werken aan hun groei op Instagram. Hoe verdien je miljoenen met Instagram? Is alles echt op social media? Hoe kwam hij als Nederlander zo aan de bak in Hollywood? En hoe groei je vandaag de dag op social media?

 • DAY1 VRIJDAG: ONDERNEMERSTIPS van Juul Manders, RICO VS. BADR & AUTONIEUWS bij Absolute Motors

  Jul 31 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In maximaal een halfuur hoor je verschillende gasten over autosport, voetbal, fitness, lifestyle. Alles wat je van DAY1 gewend bent! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • De mannen achter FLITSMEISTER praten over ONDERNEMEN en de OVERHEID

  Jul 26 2020

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met Sjoerd en Jorn, de mannen achter Flitsmeister. Hoelang duurt het voordat je bedrijf succesvol wordt? Wat doe je als iemand je bedrijf wil overkopen? En is de overheid blij met de app van Flitsmeister? 

 • DAY1 VRIJDAG: Giel Beelen over MINDFULNESS, Yuki van KRIS KROSS AMSTERDAM over nieuwe track & MEN'S HEALTH TIPS!

  Jul 24 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In maximaal een halfuur hoor je verschillende gasten over autosport, voetbal, fitness, lifestyle. Alles wat je van DAY1 gewend bent! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • JAY-JAY en JORDI praten over SUCCES op de RADIO, DIEPTEPUNTEN in ondernemen en SUCCES opbouwen

  Jul 19 2020

  In deze aflevering beantwoorden Jay-Jay Boske en Jordi Warners luisteraarsvragen. Is het makkelijk om in de radiowereld aan de bak te komen? Wat is het dieptepunt uit de carrière van Jay-Jay én hoe ga je om met tegenslagen op het werk? Neem je gewoon ontslag?

 • DAY1 VRIJDAG: nieuwe MERCEDES AMG bij ABSOLUTE MOTORS, THOMAS over STUKTV en LUDIDI over FASTING

  Jul 17 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In maximaal een halfuur hoor je verschillende gasten over autosport, voetbal, fitness, lifestyle. Alles wat je van DAY1 gewend bent! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • JODY BERNAL over DRUGS, SCHULDEN en UIT DE PUT KLIMMEN

  Jul 12 2020

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met Jody Bernal. In 2000 scoorde hij een giga hit met 'Que Si, Que No'. Hij deed 40 shows per maand, werd binnen een halfjaar miljonair en belandde volledig in de put. Hij werd achtervolgd door schulden, gebruikte drugs en moest zelfs z'n auto inleveren. Hoe gaat het nu met hem en hoe klim je uit zo'n enorme put?

 • DAY1 VRIJDAG: Tom Coronel over FORMULE 1 en MEN'S HEALTH over DISCIPLINE

  Jul 10 2020

  Iedere vrijdag stoomt Jordi Warners je klaar voor het weekend! In maximaal een halfuur hoor je verschillende gasten over autosport, voetbal, fitness, lifestyle. Alles wat je van DAY1 gewend bent! Na het luisteren van deze podcast ben jij 100% klaar voor je weekend.

 • BITCOIN expert Madelon Vos over VASTGOED, GOUD en het falende EURO systeem

  Jul 05 2020

  In deze aflevering praten Jay-Jay Boske en Jordi Warners met Bitcoin en crypto-expert Madelon Vos. Ze neemt ons mee in de wereld van crypto, goud, zilver en vastgoed. Wat doet ze met het geld dat ze verdient en waarom blijft Bitcoin de belangrijkste cryptomunt? 

 • Amsterdam Vintage Watches over BOMMEN op het raam & ONDERNEMEN met horloges

  Jun 28 2020

  In deze aflevering praten JayJay Boske en Jordi Warners met de mannen van Amsterdam Vintage Watches; Jasper Lijfering en Ramon van der Lee. Hoe doen ze zaken, welke nadelen zitten eraan deze dure horloge wereld, wat zijn de voordelen van een vintage horloge & is Rolex echt het beste merk?

 • Joshua Kaats over DROPSHIPPEN, VEEL en MAKKELIJK GELD verdienen

  Jun 14 2020

  In deze aflevering van DAY1 Podcast praten JayJay Boske en Jordi Warners met Joshua Kaats die bekend staat vanwege zijn succes in het dropshippen en geld verdienen in e-commerce. Is het echt zo makkelijk en verdien je echt zoveel geld? Kunnen we hierna werken op een tropisch eiland en de wereld over vliegen? Jullie gaan het horen..

 • Rotjoch over SUCCES 101BARZ, zijn geloof in LIL KLEINE en het succes van SNELLE

  Jun 03 2020

  In deze aflevering praten JayJay Boske en Jordi Warners met Rotjoch. Hij is volgens velen het succes achter Hiphop in Nederland. Met zijn platform 101Barz biedt hij een podium aan rappers die uitgroeien tot de grootste artiesten van ons land. Hoe begon Rotjoch samen met JayJay bij BNN? Waarom sliepen ze op kantoor? En hoe Hiphop is Snelle? En is Lil' Kleine de zoon van Rotjoch?

 • GameMeneer over Online ONDERNEMEN, Beginnen met YOUTUBE en GELD verdienen met PODCAST

  May 31 2020

  In deze aflevering praten JayJay Boske & Jordi Warners met Don Plevier, beter bekend als GameMeneer. Hij is inmiddels uitgegroeid tot 1 van de grootste YouTubers en Gamers van dit land, daarbij komt een hoop ondernemen kijken. Hoe was het om voor het eerst geld te verdienen met YouTube? En wat als YouTube er morgen mee ophoudt?

 • Demy de Zeeuw over AJAX, ONDERNEMEN en 433

  May 20 2020

  In deze aflevering van Day 1 Podcast praten we met voormalig betaald voetballer Demy De Zeeuw. Hij kwam van 2001 tot 2015 uit voor Go Ahead Eagles, AZ, Ajax, Spartak Moskou, Anderlecht en NAC Breda. Inmiddels is hij eigenaar van kledingmerk BALR en online merk 433. Hoe kan 433 het op Instagram beter doen dan Kim Kardashian, Ariana Grande én Christiano Ronaldo? En hoe was het om bij het Nederlands elftal te spelen?

 • Sunnery James & Ryan Marciano over GELD, ONDERNEMEN en INTERNATIONAAL gaan

  May 14 2020

  In deze aflevering van Day 1 Podcast praten JayJay Boske en Jordi Warners met twee grote namen in de DJ wereld; Sunnery James & Ryan Marciano. Hoe is het om de hele wereld over te gaan & wat zijn de gevaren van veel geld verdienen? Geven ze alles uit of hebben we te maken met 2 top ondernemers? En ligt het gevaar van Avicii ook bij hun op de loer?

 • Sportcast: Mark Tuitert over OLYMPISCH KAMPIOEN zijn en de GEVAREN van ondernemen

  May 06 2020

  Welkom bij de Day 1 Sportcast, hierin praten JayJay Boske (ex-toprugbyer) en Jordi Warners (beginnend sporter) met topsporters en de mensen achter deze topsporters. Ze praten over hun leven, de tegenslagen & wat hebben ze moeten laten voor dit bestaan? In deze 2e aflevering schuift Mark Tuitert aan. Wat verdien je als beginnende schaatser en hoe is het om Olympisch Kampioen te zijn? Ook verkoopt Mark zijn product tegenwoordig aan Max Verstappen, Het Nederlands Elftal & Ajax. Wat is zijn ...more

 • Bizzey over BREUK Yellow Claw en Jebroer over MILJONAIR zijn

  Apr 29 2020

  In aflevering 9 praten JayJay Boske en Jordi Warners met Bizzey en Jebroer. Leo en Tim geven ons een kijkje achter de schermen van de meest succesvolle artiesten van Nederland. Hoe gaan ze om met tegenslagen, succes en het vaderschap?

 • Kalvijn over MILJOENEN bedrijf & BEKENDE vriendin

  Apr 23 2020

  In deze aflevering praten JayJay Boske en Jordi Warners met Kelvin Boerma, beter bekend als YouTuber Kalvijn. Hoe liep het af met het succesvolle bedrijf Cinemates en hoe zijn Kelvin en Peter zakelijk uit elkaar gegaan?

 • JayJay Boske over zijn BEDRIJVEN en Jordi Warners woog 105 KILO!

  Apr 19 2020

  In aflevering 8 van Day 1 Podcast praten JayJay Boske en Jordi Warners over hun eigen leven; hoe ondernemend zijn ze & hoe ga je het beste om met je geld?

 • Sportcast: Eljero Elia TRANSFER VRIJ en maakt GELD gelukkig?

  Apr 16 2020

  Welkom bij de Day 1 Sportcast, hierin praten JayJay Boske (ex-toprugbyer) en Jordi Warners (beginnend sporter) met topsporters en de mensen achter deze topsporters. Ze praten over hun leven, de tegenslagen & wat hebben ze moeten laten voor dit bestaan? In deze 1e aflevering schuift Eljero Elia aan vanuit zijn huis in Turkije. Hoe werken de contracten van voetballers & is hij gelukkig bij de club waar hij nu speelt? Ook horen we veel gekke verhalen van de man die inmiddels bij flink wat c...more

 • Davina Michelle over INTERNATIONALE carrière en ONZEKERHEID

  Apr 12 2020

  In aflevering 6 praten JayJay Boske & Jordi Warners, onder het genot van een rood wijntje, met Davina Michelle. Is zij de beste Nederlandse artiest van dit moment? En wanneer gaat ze doorbreken in Amerika? 

 • Giel de Winter over VERKOOP van STUKTV aan TALPA

  Apr 09 2020

  In de 5e aflevering van Day 1 Podcast praten JayJay Boske & Jordi Warners met YouTube miljonair Giel de Winter. Hoe is StukTV ontstaan en wat houdt de deal met Talpa in?

 • Kraantje Pappie EERLIJKER dan ooit en over zijn MOEILIJKE begin

  Apr 04 2020

  JayJay Boske en Jordi Warners praten deze aflevering openhartig met Kraantje Pappie. Alex verteld vanuit zijn hotelkamer hoe hij ooit begon en hij hoe hij zichzelf als artiest ziet. Check Day 1 ook op YouTube, Instagram en Facebook!

 • Snelle voor het eerst OPEN over succes & Nesim over comeback SUPERGAANDE

  Mar 31 2020

  JayJay Boske en Jordi Warners praten deze 3e aflevering met Snelle over de sneltrein waar hij zich in bevond de afgelopen tijd, ook haakt Nesim aan vanuit zijn thuisstudio. Gaat er een comeback komen van Supergaande? Check Day 1 op YouTube, Instagram en Facebook!

 • Qucee, DJ La Fuente & Jasper Lijfering over HOLLYWOOD!

  Mar 27 2020

  In de tweede aflevering van Day 1 Podcast praten JayJay Boske en Jordi Warners met de altijd vrolijke Qucee, Jasper Lijfering over Amsterdam Vintage Watches & DJ La Fuente over de 79 shows die hij nu niet kan doen. Check Day 1 op YouTube, Instagram en Facebook!

 • Willie Wartaal over DE JEUGD en oud-commandant anti-terreureenheid over OVERLEVEN

  Mar 24 2020

  In de allereerste aflevering van Day 1 Podcast praten JayJay Boske en Jordi Warners met oud-commandant anti-terreureenheid Marc Pollen over zijn werk en kijk op de Corona-crisis. Ook bellen ze met Willie Wartaal die ook zoveel mogelijk thuis zit!