PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Lange Corner

De Lange Corner is de hockeypodcast van Nederland. Elke week praten Bengt en Jasper je bij over who's hot and who's not. Over competitiezaken, Oranje, houten clubhuizen en td's. Want lullen over hockey is het mooiste wat er is. C'mon DLC 18!

Afleveringen

 • De laatste.....

  Oct 18 2021

  Aan al het moois moet helaas een eind komen. Zo ook aan DLC. Bengt en Jappie blikken, samen met een special guest, terug op drie jaar lang lullen over hockeyZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De Finale

  Aug 06 2021

  Over het goud van de Dames, de finale van Coen en vierkante watermeloenen Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De halve finales

  Aug 03 2021

  Over de overtuigende dames, irritante Jacques en clowns in het waterZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Erop of eronder

  Aug 01 2021

  Over het verlies tegen de Aussies, het einde van het tijdperk Max en de vader van BadloeZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De Duitsers komen

  Jul 30 2021

  Eric Verboom belt in, Lars Balk zakt door het ijs en de familie van Bengt ligt aan kopZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De Ieren en de Canadese

  Jul 27 2021

  Over de matige vorm van de mannen, Ego-Matla en hoe Maupi alles aan het verkloten isZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Het gevecht tegen de Belgen

  Jul 24 2021

  Over de dominante Belgen, verkeerde wissels en Epke deed ook nog even meeZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • DLC Goes Japan: De Voorbeschouwing

  Jul 23 2021

  Over de kansen van de Heren en Dames, de keeper van Zambia en Japanse pornoblaadjesZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Code Oranje, geweldenaar Blaak en de bibberende Dames

  Jun 17 2021

  Over de dubbelslag van Oranje, de implicaties daarvan op Tokyo en koud en lauw bierZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Rondje EK, wel of niet prikken en terug naar het oude normaal

  Jun 10 2021

  Over de chaos bij Nederland-Duitsland, de klasse van de dames en buitenlanders in de hoofdklasseZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Wortel en Rick in een hele dikke vette special!!!

  May 20 2021

  Over het kampioenschap van Bloemendaal, Wortel die niet naar Tokio mag en mode in de hockeysportZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De bolle goal van Matla, heethoofden bij Kampong en scheidsrechter Kraaienpoot

  May 15 2021

  Over de finales van de play-offs, een helse tocht naar Heemstede en de stilo van RoelantZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • HC Kim degradeert, play-off talk en de tonnen van Noor

  May 06 2021

  Over The Last Dance van Laren, de techniek van Van Doren en doorspelen met een gebroken polsZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Kampong chill out, Blok zakt door het ijs en de bordeelslippers van Flip

  Apr 22 2021

  Over de dubbele handschoen van Voormolen, de volley van Joppe en echtelijke ruzies over kastjesZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Laren degradeert, Den Bosch haalt de play-offs en Jappie in financieel zwaar weer

  Apr 15 2021

  Over de lelijke shirts van Pinoke, het bulken van Croon en de shuttles van SigiZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De driedubbele pet van Dijkstra, Delmee neemt het over en een nieuwe rubriek van Bengt

  Apr 01 2021

  Over het in nevelen gehulde vertrek van Pieter Bos, de maté van Max en de uitslag van de verkiezingspouleZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Bengt likes Dameshockey, Rick moet eruit en waar stemt hockeyend Nederland op?

  Mar 18 2021

  Over goals die geen goal waren, Jappie in quarantaine en de ren-je-rot-show in RotterdamZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Dubbelweekend galore, Koning Bloemendaal en filosoferen over COVID

  Mar 04 2021

  Over voorbarige conclusies , de degradatiestrijd bij de dames en een té optimistische GerritsenZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De stunt van HDM, undercover Rotterdam en Jappie is blij in Brabant

  Feb 28 2021

  Over de jong senioren die weer duels mogen spelen, Aal Cox bij Amsterdam en Willem EngelZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De onzichtbare Hoofdklasse, Bloemendaal geeft een tikkie en waarom spelen we eigenlijk?

  Feb 04 2021

  Over topsporters die aan amateursport doen, de transfer van Jappie naar Duitsland en een lekkere prosecco van de Appie. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Heimwee naar zaalhockey met guru Robert Tigges!!

  Dec 10 2020

  Over zaalhockeyen met kooka's, de lekkerste vloeren en in Polen tegen Polen spelen. En natuurlijk bespreken we ook nog even de kindergarten.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • 250 dagen tot de spelen, Covid-therapie en #JeSuisBengt

  Nov 19 2020

  Bengt is weer terug! En emotioneel omdat de hele hockeywereld hem de afgelopen weken heeft gesteund. Samen met Jappie kijkt hij vast vooruit naar de Spelen die nu toch echt door lijken te gaan. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Valentin Verga over topsport, leven zonder hockey en Lange Frans

  Oct 22 2020

  Vriend van de show Verga is terug! Hoe houdt hij het vol in de nieuwe lockdown? En wat vindt hij van alle complotgekkies in Nederland?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Leugenaar Oltmans, corona updates en de kussentjes van Bengt

  Oct 15 2020

  Over de anticlimax in Jip-gate, leven in een lockdown en een nieuwe rubriek van Folkert!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Jip-gate, polderen in de zaal en de Week vd Scheids met Coen & Arlette

  Oct 08 2020

  Over hoe Kampong de regels aan de laars lapt, wedstrijd van twee uur in de zaal en dat met maar liefst 2! scheidsrechters in de studio. Dat kan niet goed gaan...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Meeluisteren met Coen, HGC verrast en de jeugd heeft de toekomst

  Sep 24 2020

  Over hoe de mannen genoten in Zeist, Hurley in de put zit en hoe corona de gemoederen bezig blijft houdenZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Een véél te lange voorbeschouwing op het nieuwe seizoen

  Sep 06 2020

  Zet de mannen met een biertje op zaterdagavond aan een tafel en het loop gierend uit de hand. Van voorspellingen tot roddels en van imago oordelen tot heerlijke koude kletsers. Zelfs de dames krijgen vandaag veel aandacht. Afluisteren = een kratje bier van Dag&Nachte Media. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De laatste van het seizoen!

  Jun 16 2020

  We sluiten het seizoen af met een korte terugblik, onze hoogte- en dieptepunten en kijken voorruit naar een nieuw seizoen in corona tijden. Blijf ons deze zomer volgen via https://vriendvandeshow.nl/dlc en wordt Vriend van de Show!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Corona-hockey, The Last Dance & Boer zkt Vrouw

  May 21 2020

  Over trainen op 1.5 meter, transfers en roddels uit de HK, Michael Jordan en lul/slet Boer GeertZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • We mogen weer (een beetje)!

  Apr 30 2020

  Héhé! Eindelijk gloort er weer iets van hockey aan de horizon. En terwijl de kleintjes druk bezig zijn met het spelletje, is het in de Hoofdklasse een komen en gaan van spelers en coaches. Genoeg dus om te bespreken! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Een mooi interview met Rein van Eijk

  Apr 01 2020

  We bellen met Rein om te praten over leven in Duitsland ten tijde van Corona, zijn tijd als jongste coach ooit bij Hurley en ja, ook Rein praat mee over Boer Zoekt Vrouw!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Bellen met Kooke!

  Mar 25 2020

  We bellen met Philip Kooke, ook wel het geweten van de hockeysport of de sfinx genoemd, om voor ons deze bizarre omstandigheden voor de hockeywereld te duidenZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De Corona-special!

  Mar 21 2020

  Over hoe om te gaan met thuis werken, niet werken en een periode zonder hockey. Over Boer Zoekt Vrouw én over deze geweldige podcast van de New York Times: https://open.spotify.com/episode/75XV4jy9XLIh8XJ5GAksNSZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Het weekend van HGC, DLC-reünie op Ally en natuurlijk Boer Zoekt Vrouw!

  Mar 10 2020

  Eindelijk weer eens een ouderwetse pod met slap gelul over (soms) hockey en (vaak) andere dingen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Een héél dik uur met Valentin Verga!!

  Mar 03 2020

  Over de play-off kansen en arrogantie van Amsterdam, hockeyen in Maleisië en de hoogte- én dieptepunten uit bijna 200 interlands Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Voorbeschouwen op de HK, Maxit en een gloednieuwe rubriek!

  Feb 25 2020

  Wie halen de play-offs, wie degradeert, wie gaat Max opvolgen en wie schrijft er nou eindelijk een stukje over Renee op Hockey.nlZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Een uur met 'Barbarpasha' Gademan!

  Feb 04 2020

  Over het geheim van Almere, undercover gaan bij de KNHB en authenticiteit in de hockeysport Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Special: Selecties!

  Jan 14 2020

  Met alles over boze telefoontjes, advocatenmailtjes en ontroostbare kinderen met Mark & Jesper! Waarom is er elk jaar gezeik bij de selecties? Waarom maken ouders er zo'n drama van en maken we het als club ook niet veel te groot?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Een héle dikke special met Coen van Bunge!

  Dec 24 2019

  Over de weg naar de Hoofdklasse, de beste en slechtste regels en het scheidsrechtersdorp op de SpelenZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De Héle Dikke Huwelijks Special!!

  Dec 17 2019

  Geen hockey, maar alles over het huwelijk van Jappie. En oja, we hebben het ook nog héél even over de schorsing Aal CoxZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De ontvoering van Jappie en Bengt aka het schakelkanaal

  Dec 03 2019

  De avonturen op het vrijgezellenweekend in Boekarest, Bengt die het hele bos zag en een grondige analyse van AmsterdamZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De veldslagen van Jappie, Pinoke-Hurley en het drama van Victoria

  Nov 26 2019

  Over een overvolle ziekenboeg, revelatie Den Bosch en onervaren coaches in de Hoofdklasse Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Dubbelweekenden, dubbeldates en Bengt over de ondergoed Hoofdklasse

  Nov 19 2019

  Is de zaterdag/zondag dubbel proef geslaagd? Heeft Bengt genoten van Dames 1? En hoe burgerlijk was de dubbeldate?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De middelmaat op bezoek in het bos, rode kaarten bij Bengt en Hurley TD!

  Nov 12 2019

  Over de uitstraling van Horst, de misplaatste actie van Kampong en de Kindergarten en de bruiloft van JappieZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • DLC is back!

  Nov 05 2019

  Alles over Nederland-Pakistan, Amsterdam-Bloemendaal en ADO-HeerenveenZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De ren-je-rot show van Hurley, medelijden met Floris en short op het middenveld

  Oct 15 2019

  De avonturen van Jappie op de bowlingbaan, van Bengt op het futuristische FIT en de Lange Corner komt met groot nieuws!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Herfstdipjes, wereldgoals en Margot verklapt een geheimpje

  Oct 08 2019

  De mannen van DLC slepen je door de herfstdepressie. Met verhalen over het zonnige Trindad, analyses van twee toppers bij de Dames en een discussie over de schorsing van KrensZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Hurley verrast, Albert-Kees danst en Bengt is héél brak

  Oct 01 2019

  Het Hurley TD heeft er flink ingehakt bij Bengt, net zoals de blessures bij de voormalige kindergarten en Jappie heeft eindelijk drie punten!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Een ode aan de Belg, twee toppers die te vroeg komen & John is back!

  Sep 24 2019

  Over het bizarre derde kwart van OR, een 13-jarig talent bij Amsterdam en de happening van aankomend weekendZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Kampong krijgt op de kloten, de rentree van Warmerdam en waar zijn alle goals?

  Sep 17 2019

  Over de 'statement wins' van Oranje-Rood en Bloemendaal, de wereldassist van Wortel en hoe Southfields de hoofdklasse verneuktZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De XXL voorbeschouwing op de Hoofdklasse

  Sep 10 2019

  En als wij zeggen XXL, dan is het ook echt XXL. Wie wordt kampioen, de verrassing en de nieuwe kapitein van de Titanic?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Een hele dikke special met Eric Verboom

  Sep 04 2019

  De mannen zijn deze week ten zuiden getrokken, richting het vogelgriepvirus. Om daar een special van formaat op te nemen met Eric Verboom. De grote man achter het masterplan van Den Bosch H1, de assistent bij de Duitsers en de wereldburger die in zijn eentje Leo Beenhakker in Trinidad en Tobago deed vergeten. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • NL opnieuw de beste en de epic battle tussen Max en Kooke

  Aug 27 2019

  Over de fittie tussen de zuiger en de zwamneus, de zieke party met StuBru en koningin WeltenZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Maxit, van de hemel naar de hel, en het demonteren van de Engelse

  Aug 23 2019

  Hoe de mannen van Max ten onder gingen tegen de Spanjaarden en de vrouwen van Annan een cursus Brexit gaven op een sportveld Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Keepsters naar Siberië, darter Andy Bullseye en een EK op de parkeerplaats

  Aug 21 2019

  Nu de poulefase voorbij is blikken de mannen terug. Op de stress bij de dames, het genieten van Diede en de wasmand van de DuitsersZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De grote voorbeschouwing op het EK

  Aug 14 2019

  DLC is terug! En wel met een grote voorbeschouwing op het EK! Maar wees niet bang, ook alle randzaken komen natuurlijk weer aan bodZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De grote terugblik op het seizoen!

  Jun 05 2019

  Met extra veel slap gelul en een interview met Folkert!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Ode aan Rick, Mussen slaan hun slag en iedereen gaat naar Kampong

  May 29 2019

  Over zeurende internationals, het shootout-record van HGC en een gastoptreden van Peter B!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Het vogelgriepvirus overwint, HGC valt tegen en Bengt leeft gelukkig nog!

  May 22 2019

  Eindelijk play-offs! SCHC komt toch weer tekort, Rick op weg naar de titel en de hockey-hooligans van Hoek Noord WestZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • SCHC ineens gedegradeerd, de Titanic bijna gezonken en hockeyporno van Jorrit Croon

  May 08 2019

  Over de spanning onderin en bovenin bij de mannen, de beste corner van de wereld en wie de opvolger wordt van Daddy Cool bij Oranje RoodZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Special met Siegfried 'Siggy' Aikman

  May 01 2019

  Terug van weggeweest spreken de mannen de bondscoach van Japan, Siegfried Aikman. Over cultuurverschillen, waarom we in Nederland falen in de opleiding en de social media fratsen van Siggy.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Bengt bijna dood, totale stress op de Titanic en de Kruikenzeikers stunten

  Apr 10 2019

  Over het ziekenhuisbezoek van onze Bengt, de topper in het Wagener, de comeback van HGC en de laatste stand van zaken in de strijd om de titel en tegen degradatieZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Over de avonturen van Jacques in de Balie, het bizarre slot bij de mannen en veel te lange intro's

  Apr 03 2019

  Hoe krijgen we de slipjes Hoofdklasse weer spannend? Waarom is er strijd tussen Oranje Rood en de bond? En hoe kun jij een minuut zendtijd in de pod verdienen?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Het rommelt in Amsterdam, de Titanic vloert Hurley en DLC is met Freek!

  Mar 27 2019

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Rick geeft de kijker hoop, het einde van 020 en 010 en Bengt off the record op TD

  Mar 20 2019

  Den Bosch verliest eindelijk, de Titanic pakt de punten, de spanning aan de onderkant en de problemen bij Amsterdam en Rotterdam. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Back in business met special guest Philip Kooke!

  Mar 14 2019

  Wat is nou de visie van Max? Waarom is er geen onafhankelijke journalistiek in het hockey? Wat gaat de tweede seizoenshelft brengen? En waarop verheugen Bengt en Jappie zich dit weekend?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De grote nabeschouwing op het WK!

  Dec 18 2018

  Over het verlies van Oranje, de kracht van de Belg, de beste speler van het toernooi en hoe het is om een finale te kijken bij Jappie thuis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Nederland naar de laatste vier en de Duitsers mogen naar huis!

  Dec 14 2018

  Onze pioniers van de podcast beleefden de laatste minuten van Nederland live in de podcast en vierden de overwinning van Nederland. De nederlaag van Duitsland eerder op de dag zorgde weer voor verdeeldheid bij de presentatoren van de Lange Corner.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Een bijzondere Lange Corner met special guest Rick Mathijssen!

  Dec 12 2018

  Over het WK, de oranje mannen, de kindergarten en een grote scoop over de toekomst van Rick.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Lesje efficiëntie van de Duitsers, Bengt bekent kleur en de 10 plagen van onze Oosterburen

  Dec 05 2018

  Over naar Duitsland kijken met een halve Duitser, meedoen en dan toch verliezen en Indiase insectenplagen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • NL sloopt Maleisië, genieten van Pruyser en dromen over de titel

  Dec 01 2018

  Over one-touch ballen, een-tweetjes, drie goals van Jeroen en een hele sloot voorbarige conclusies.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De grote WK voorbeschouwing, de degens die kruisen in Bhubaneswar en opwindende Duitse namen

  Nov 28 2018

  De allesweters over het WK hockey in Bhubaneswar. Waarom Bengt overgelopen is naar de oosterburen en waarom Jasper de oranjeleeuw blijft verdedigen. Gaan Caldas en zijn mannen maken of kraken en wat is er toch met de Singh-clan bij India?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Holland zwaait uit op het ‘nietige’ Hurley, fluisteren over de Champions Trophy en Valentin Verga over de podcast

  Nov 21 2018

  Over het karige VIP-diner met de bondsbobo’s, kritische journalisten van het propagandakanaal van de bond en de avonturen van Jappie en Bengt op Hurley TD.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De speciale ladies editie met de meiden van Jappie, de Maan van Bengt en de dames uit de ondergoed Hoofdklasse

  Nov 14 2018

  Over bitchesgate in Bilthoven, de fluit van Thomann, top Pinoke, Flop HDM en GTA-taferelen op TD.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Een ode aan Dirk Kuyt, het bier van Brinkman en de date van Bengt

  Nov 07 2018

  Over de Russische Deep State- operatie bij Den Bosch, hoe cowboy Paul coach bij HGC werd en hoe Bengt helemaal kapot werd gemaakt op zijn date.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Selecties, panfluiten en waarom Jacques Brinkman beter zijn mond kan houden

  Oct 31 2018

  Het was de week van de selecties. Waar er bij de vrouwen alleen wat verbazing was, haalde Max Caldas de woede van hockeyend Nederland op zijn hals. Is dat terecht? En waar bemoeit Jacques Brinkman zich mee? Daarnaast werd er ook nog een beetje gespeeld in de Livera hoofdklasse en de topsecret herfstcompetitie. Luisteren weer!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • DOD, de P-city clan en het shock-effect van SCHC. Dit is podcast dynamite!

  Oct 24 2018

  De mannen maakten dit weekend tripjes naar P-City en Berlijn en keken naar de toekomst van het hockey in het bos. Verder zagen zij de kindergarten van Rick en weer een doelpunt van Dirkie Kuyt. De wedstrijd van de eeuw was toch maar gewoon een wedstrijd en zakdoekjes in Almere. We worden sterker door de strijd, dit is podcast dynamite!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Carlien Dirkse van den Hypocrisie, medelijden met Huizen en Groningen en het wereldweekend van Jappie

  Oct 17 2018

  Waarom HGC zo goed is, SCHC het moeilijk heeft, Dirkse niet zo moet zeuren en een lingeriemerk de hoofdklasse sponsort. Alle antwoorden hoor je in De Lange Corner!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Mindfucks, Seve niet te stoppen en special agent AK Moonshine

  Oct 10 2018

  Het zonnetje zorgde helaas niet voor meer punten. Toch was er genoeg te genieten. Stichse is on fire, HGC zorgde weer voor spektakel en zelfs Dirkie Kuyt prikte er eentje in. Daarnaast werd de halve hoofdklasse geselecteerd door Annan en daar vinden de mannen wat van. Luisteren dus!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Zerbo in Oranje, gele kaarten van gele kanaries en de moeder van De Voogd

  Oct 04 2018

  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Meneer de Vilder en de TD-avonturen van Jasper en, met name, Bengt

  Sep 26 2018

  De pet van Paul, de jas van Albert-Kees en de muts van Hans. Het lijkt wel de fashion editie van De Lange Corner. Gelukkig wordt er ook nog geluld over hockey en alles wat daarbij komt kijken. Over wonderschone goals, testosteron-bommetjes en vernederingen in eigen huis. En, niet onbelangrijk, Bengt heeft mooi nieuws op het gebied van de liefde. Luisteren weer!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-inf...more

 • De ultieme voorbeschouwing op het hockeyseizoen, Dirkie Kuyt en de pet van Paul van Ass

  Sep 20 2018

  Yes, daar zijn we dan! DLC 18 in het houten clubhuis, let's go! Lullen over hockey, niets mooier dan dat. Te beginnen met de voorbeschouwing op het nieuwe seizoen. Bij de dames is het de vraag wat er voor nodig is om Den Bosch voor het eerst in 750 jaar geen kampioen te laten worden? Wie zijn de kanshebbers en mogelijke verrassingen bij de mannen? En hoe staat het met Jappie na zijn grote transfer? Luisteren!Presentatie: Bengt Schuitemaker en Jasper KokxProducent: Dag en Nacht Media / Anne Janss...more