PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Hoeveel ben ik waard?

In ‘Hoeveel ben ik waard?’ probeer ik, Rolien Magendans, erachter te komen, je raadt het al.. hoeveel ik nou eigenlijk waard ben? En dan bedoel ik niet als moeder, of mijn waarde voor de maatschappij. Nee, hoeveel geld ben ik nou waard? Ik wil….nee ik word zakenvrouw. Ik weet inmiddels waar mijn passie ligt en waar mijn ambitie ligt: podcasten. Ik wil podcastmaker worden! Maar ja dan... Maar hoe pak je het aan? Hoeveel vraag je per uur? Hoe bereken je je uurprijs? Kortom, hoe weet je wat je...more

Afleveringen

 • S2E8 Binnen 24 uur waren we Viral in de US (Olivier Momma)

  Mar 04 2021

  Met een klein beetje kriebels in mijn buik stel ik jullie voor aan Olivier. Olivier is een jonge (27 jarige) ondernemer. Hij haalde 5 jaar geleden met zijn eerste Kickstartercampagne 3,5 ton binnen. En daar bleef het niet bij. Hij runt nu met 3 compagnons en behoorlijk wat werknemers een miljoenenbedrijf.

 • S2E7 Voor Minder dan 1000 euro ga ik niet eens Praten (Edson Da Graça)

  Feb 25 2021

  Edson da Graçia is rasechte entertainer. Je kent 'm misschien van tv (Willem Wever) of als comedian. Maar zijn weg naar waar hij nu staat is pittig geweest. Als jonge jongen moest hij dealen met een schuld van 30.000 euro. Hoe ga je daarmee om? Hoe kom je van die schuld af? Na het luisteren van Edsons weg naar zijn eigen waarde, ben ik wel een klein beetje verliefd op hem geworden.

 • S2E6 Ik Geloof niet in een Uurtarief (Merel van der Wouden)

  Feb 18 2021

  Merel van der Wouden is onderhandelcoach, maar ze gaat ook iets anders organiseren: een Transformation-nest. In dat nest gaat ze een groep ondernemende vrouwen twaalf weken lang intensief begeleiden en coachen. Het gesprek is open en oprecht. Merel was voor mij ook de eerste “Coach” waar ik me helemaal op mijn gemak voelde. Ze zetten mij in een half uur helemaal in mijn kracht. Haar enthousiasme is aanstekelijk.

 • S2E5 Ik ga 100 Miljoen verdienen (Anne Hospers)

  Feb 11 2021

  Camp Bluff! Al van gehoord? Vanaf vandaag wel. Want Anne Hospers heeft een missie. Ze wordt als het aan haar ligt de Nederlandse, vrouwelijke Tony Robbins! Klinkt als een long shot maar ze is er klaar voor. In deze aflevering hoor je hoe ze in hemelsnaam 100 miljoen gaat verdienen.

 • S2E4 Geld klaagt nooit, is nooit ziek en werkt 24 uur per dag (Martijn van den Berg)

  Feb 04 2021

  Deze week hoor je Martijn van den Berg. Martijn is expert op het gebied van vastgoed. Maar hij kwam van ver: van 30.000 in de min ging hij naar bijna een miljoen in de plus! Martijn is zelfs zo enthousiast over Vastgoed dat hij een cursus heeft ontwikkeld. De Vastgoed Academy, waarin hij stap voor stap uitlegt hoe vastgoed werkt. Want volgens hem kan iedereen het leren, je moet alleen willen en durven.

 • S2E3 Ik leef nu zuinig maar straks komt het met bakken uit de lucht (Anna Doesburg)

  Jan 28 2021

  BREAKING NEWS! Ik heb een eigen pagina waar je me kunt steunen: petje.af/rolien - Wil je extra content? Onderdeel worden van een te gekke chatgroep, Q&A en nog meer waardevolle dingen! Kijk even op petje.af/rolien en steun mij voor een klein bedrag om dit allemaal te kunnen doen! Dan over de aflevering: Anna Doesburg is geldcoach. En haar doel is om mensen te helpen hun geldzaken op orde te krijgen en "financieel" te gaan leven. Zelf heeft ze het ook nog niet honderd procent uitgevogeld, maar...more

 • S2E2 Haar opdrachtgevers zijn Loavies, Hunkemöller en Rianne Meijer (Eva Glasbeek)

  Jan 21 2021

  In deze aflevering ga ik in gesprek met Eva Glasbeek. Eva is een groot creatief talent. Ze is jong en pas een jaar geleden ontdekt, maar gaat als een trein, een sneltrein! Waarschijnlijk heb je wel eens iets van haar gezien. Want haar opdrachtgevers zijn niemand minder dan Loavies, hunkemoller, Rianne Meijer en vele anderen. Hoe komt ze aan deze opdrachtgevers en hoe bepaalt ze haar prijzen? Je hoort het in HBIW! Check petje.af/rolien voor nog meer waardevolle podcasts!!

 • S2E1 Ik ben niet heel Fancy, ik ben gewoon Gewoon! (Laura Brijde)

  Jan 14 2021

  We trappen het tweede seizoen af met niemand minder dan Laura Brijde. Met 83.000 volgers is zij een echte influencer. Haar online leven is haar full-time baan. Hoe is dit zo ontstaan? En verdient het een beetje? Je hoort het in deze aflevering.

 • S1E9 Ontslagen bij BNR Nieuwsradio (Harmen van der Veen)

  Dec 23 2020

  In deze aflevering ga ik in gesprek met Harmen van der Veen. Harmen is jarenlang verslaggever geweest bij BNR Nieuwsradio, maar werd ontslagen. Het ontslag van Harmen kwam redelijk onverwachts. Maar hij is er niet rauwig om. Hij is klaar voor zijn nieuwe avontuur als zelfstandig podcastmaker, net als ik!

 • S1E8 Mijn Financiële Opvoeding (Janna mijn Mama)

  Dec 17 2020

  Wat zegt mijn opvoeding over mijn money mindset? En hoe denkt mijn moeder over geld en geld verdienen? In deze aflevering ga ik spontaan in gesprek met mijn MAMA. Ook bespreken we wat ziekte met je waarde te maken kan hebben, want op 26 oktober dit jaar hoorde mijn moeder dat ze longkanker heeft met uitzaaiingen naar haar lymfeklieren. Het is een open en intiem gesprek.

 • S1E7 Mijn vrouw betaalt alles (Willem van Sas)

  Dec 10 2020

  In deze aflevering ga ik in gesprek met Willem, ook wel bekend als Daddyhox. Met meer dan 27.000 volgers kan je toch wel zeggen dat hij een influencer is (Willem en ik vinden dit beiden echte een rotwoord, maar hoe noemt je het anders?). Willem is getrouwd met Rachel ook wel 'de Huismuts' genoemd. Deze knappe verschijning gaat als een raket. Ze werkt veel en hard. Daarom is er in huize van Sas besloten dat Willem voor de kids en het huis zorgt. Hoe is dat voor hem? Hoe is het om je eigen carrièr...more

 • S1E6 Volgend jaar heb ik een omzet van 6 Ton (Marilyn Bartman)

  Dec 03 2020

  Fotograaf en coach. Marilyn Bartman is mega positief en gaat “aan” als ze andere ondernemers kan helpen. Haar waarde is behoorlijk, en dat heeft ze helemaal zelf gedaan. Deze vrouw is selfmade en een echte ondernemer.

 • S1E5 Ik heb je vooral laten Spartelen (Koos Tervooren)

  Nov 26 2020

  Na vier afleveringen "Hoeveel ben ik waard?" neem ik met Koos (de producer) de balans op. Wat heb ik geleerd van deze vrouwen? Hoe heb ik mijn stage ervaren bij Microphone Media? En wat vindt Koos van de podcast?

 • S1E4 Lichamelijk ziek van je Bewijsdrang (Christine Beijnen)

  Nov 17 2020

  Christine is founder van Cosmiclife. Ze is coach, spreker en ondernemer. Van Manifesteren heeft ze veel kennis. Maar kan je ook geld manifesteren?

 • S1E3 Op haar 17e kocht ze haar eerste Bitcoin (Madelon Vos)

  Nov 10 2020

  ★ Support this podcast ★

 • S1E2 Iedereen moet een Coach (Cindy Koeman)

  Nov 03 2020

  In deze aflevering van "Hoeveel ben ik waard?" spreek ik met Cindy Koeman. Ze is Co-founder van de Mastermind Academy en de Meditation Moments. host samen met haar vriend Michael Pilarczyk de podcast 'Leef je mooiste leven'. Ben benieuwd hoe zij achter haar waarde is gekomen!

 • S1E1 Als je broer niet wil dat je 10.000 euro investeert (Kim Rietvink)

  Oct 27 2020

  In de eerste aflevering van 'Hoeveel ben ik waard?' spreek ik met Kim Rietvink. Een onderneemster, die (spirituele) coaching verzorgt voor vrouwen. Best wel handig om die als eerste te spreken in mijn zoektocht.

 • TRAILER

  Oct 24 2020

  Hoeveel ben ik waard? Na jaren stewardess te zijn geweest, weet ik inmiddels waar mijn passie ligt en waar mijn ambitie ligt: podcasten. Ik wil podcastmaker worden! Maar ja dan... Maar hoe pak je het aan? Hoeveel vraag je per uur? Hoe bereken je je uurprijs? Kortom, hoe weet je wat je waard bent? Ik ga in gesprek met mensen/vrouwen waarvan ik denk dat ze dit pad al bewandeld hebben. Ik ben benieuwd naar hun zoektocht en hun eerste stappen naar het ondernemerschap. En hoop dat ze mij en jou ku...more