Podcast

NOS Formule 1-Podcast

Meningen en scherpe analyses, feiten en opvallende verhalen. Met vanzelfsprekend aandacht voor de prestaties van Max Verstappen. Dat en meer is te horen in de NOS Formule 1-Podcast. Presentator Amber Brantsen neemt samen met oud-coureur Jan Lammers en NOS Formule 1-verslaggever Louis Dekker iedere maandag na een Grand Prix de race door.

Afleveringen

 • #17 - 'Jarenlange Ferrari-frustratie kon worden weggejuicht'

  Sep 09 2019

  Presentator Amber Brantsen praat met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker over de Grand Prix van Italië op het circuit van Monza. Het werd opnieuw een zege voor Charles Leclerc die daarmee jaren van ellende bij de Italiaanse Formule 1 fans deed vergeten.

 • #16 - 'Raar dat sommige Verstappen-fans na eerste ronde naar huis gingen'

  Sep 02 2019

  Presentator Amber Brantsen praat met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker over de Grand Prix van België. Het gaat over de fatale crash van Anthoine Hubert, de eerste zege van Charles Leclerc en de snelle schuiver van Max Verstappen.

 • #15 - 'Red Bull moest opeens het tempo bepalen zonder 'worstje' Mercedes'

  Aug 05 2019

  Louis Dekker en Jan Lammers kijken met Amber Brantsen terug op de Grand Prix van Hongarije. Ze bespreken onder andere de strategie van Red Bull en Mercedes.

 • #14 - 'Verstappen profiteerde van party mode bij Mercedes'

  Jul 29 2019

  Louis Dekker en Jan Lammers kijken met Amber Brantsen terug op de Grand Prix van Duitsland, een chaotische en spectaculaire race die ze zich nog lang zullen herinneren. De knappe zege van Verstappen, de foutloze Vettel en het drama bij Mercedes. "Het was eigenlijk Russische roulette."

 • #13 - Zijn de W Series de opmaat naar de Formule 1?

  Jul 19 2019

  Vanuit Assen een extra podcast; over de W Series. Amber Brantsen en Louis Dekker ontvangen Beitske Visser, coureur in die W series, René de Boer, autosportjournalist en Robin Frijns, coureur in de Formule E.

 • #12 - 'Vettel past in Hockenheim wel op als hij Max weer tegenkomt'

  Jul 15 2019

  Jan Lammers en Louis Dekker bespreken met Amber Brantsen hoe ze bij de GP van Groot-Brittannië hebben genoten van het gevecht tussen de jonkies Max Verstappen en Charles Leclerc. Ook gaan ze uitgebreid in op de actie van Sebastian Vettel waarbij hij Verstappen van de baan tikte. "Hij heeft excuses aangeboden, klaar."

 • #11 - 'Voordat Verstappen over de finish kwam, was ik er al uit'

  Jul 01 2019

  De botsende kemphanen van gisteren zijn de kampioenen van de toekomst: Charles Leclerc en Max Verstappen, allebei 21 jaar jong. Na een eindeloos beraad van de wedstrijdleiding bleef Verstappen winnaar van de GP van Oostenrijk. Amber Brantsen, Louis Dekker en Jan Lammers blikken terug op een grootse overwinning.

 • #10 - Hoe kan de Formule 1 minder voorspelbaar worden?

  Jun 24 2019

  In de tiende Formule 1-podcast bespreken Amber Brantsen, Louis Dekker en Jan Lammers suggesties om de sport aantrekkelijker te maken. Ook het contract van Max Verstappen komt aan bod. En wat moet er nog gebeuren aan het Circuit van Zandvoort?

 • #9 - 'Vettel had groot gelijk toen hij over de rooie ging'

  Jun 10 2019

  In deze aflevering blikken Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van Canada, waarin Sebastian Vettel als eerste over de finish kwam, maar niet won. Amber Brantsen is er deze keer niet bij. Of toch wel?

 • #8 - 'Dat Leclerc net zo goed als Verstappen is, neem ik terug.'

  May 27 2019

  In de NOS Formule 1-podcast ging het vooral over strafpunten. Strafpunten die gegeven zijn, maar ook strafpunten die uitgedeeld moesten worden.

 • #7 - 'Gaat Verstappen nog races winnen, of moeten we wachten tot Zandvoort 2020?'

  May 13 2019

  In de zevende aflevering van de NOS Formule 1-podcast bespreken Louis Dekker en Jan Lammers met Amber Brantsen de afgelopen Grand Prix van Spanje, waarin Max Verstappen derde werd. Ook gaat het uitgebreid over Zandvoort, want wanneer komt er nou witte rook uit de duinen?

 • #6 - 'De heerschappij van Mercedes moet niet te lang meer duren'

  Apr 29 2019

  In de zesde aflevering van de NOS Formule 1 Podcast bespreken Louis Dekker en Jan Lammers met Amber Brantsen de afgelopen Grand Prix van Azerbeidzjan, waarin Max Verstappen als vierde eindigde. Behalve de prestaties van de Nederlander gaat het onder meer over de strijd tussen Lewis Hamilton en Valtteri Bottas.

 • #5 - 'Kwetsbaarheid Ferrari is lichtpunt voor Verstappen'

  Apr 15 2019

  In de vijfde aflevering van de NOS Formule 1 Podcast bespreken Louis Dekker en Jan Lammers met Amber Brantsen het afgelopen raceweekend, waarin Max Verstappen als vierde eindigde in de GP van China.

 • #4 - 'Verstappen en Red Bull missen Ricciardo'

  Apr 01 2019

  In de vierde aflevering van de NOS Formule 1 Podcast bespreken Louis Dekker en Jan Lammers met Amber Brantsen het afgelopen raceweekend, waarin Max Verstappen als vierde eindigde in de GP van Bahrein. Een van de thema's: wat merkt Red Bull nu precies van het vertrek van Daniel Ricciardo?

 • #3 - 'Derde plaats was hoogst haalbare voor Verstappen'

  Mar 18 2019

  In de derde aflevering van de NOS Formule 1-podcast blikken Louis Dekker en Jan Lammers met presentator Amber Brantsen terug op de eerste Grand Prix van het seizoen. In Australië deed Valtteri Bottas wat hem heel 2018 niet lukte, namelijk winnen, en reed Max Verstappen naar een voortreffelijke derde plaats.

 • #2 - 'Niet Vettel, maar Leclerc wordt wereldkampioen'

  Mar 11 2019

  In de tweede aflevering van de NOS Formule 1-podcast blikken Louis Dekker en Jan Lammers met presentator Amber Brantsen vooruit op de Grand Prix van Australië dit weekend. De twee denken dat Ferrari de grote favoriet is voor deze race. Jan Lammers noemt een verrassende favoriet voor de wereldtitel: Charles Leclerc!

 • #1 - 'Barcelona was vooral bedoeld om elkaar zand in de ogen te strooien'

  Feb 25 2019

  Deze week praten Amber Brantsen, Louis Dekker en Jan Lammers over de lichaamstaal van Max Verstappen tijdens de testweek in Barcelona. Verder komen de kansen van Ferrari in het nieuwe seizoen ter sprake, wordt er vooruitgeblikt op de tweede testweek en Frits van Amersfoort vertelt over het nieuwe talent Charles Leclerc.

 • Trailer

  Feb 21 2019

  Meningen en scherpe analyses, feiten en opvallende verhalen. Met vanzelfsprekend aandacht voor de prestaties van Max Verstappen. Dat en meer is te horen in de NOS Formule 1 Podcast. Presentator Amber Brantsen neemt samen met oud-coureur Jan Lammers en NOS Formule 1-verslaggever Louis Dekker iedere maandag na een Grand Prix de race door. Wat kunnen we verwachten van de podcast? Amber en Louis geven antwoord!