Podcast

NOS Formule 1-Podcast

Meningen en scherpe analyses, feiten en opvallende verhalen. Met vanzelfsprekend aandacht voor de prestaties van Max Verstappen. Dat en meer is te horen in de NOS Formule 1-Podcast. Presentator Amber Brantsen neemt samen met oud-coureur Jan Lammers en NOS Formule 1-verslaggever Louis Dekker iedere maandag na een Grand Prix de race door.

Afleveringen

 • #9: 'Vettel had groot gelijk toen hij over de rooie ging'

  Jun 10 2019

  In deze aflevering blikken Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van Canada, waarin Sebastian Vettel als eerste over de finish kwam, maar niet won. Amber Brantsen is er deze keer niet bij. Of toch wel?

 • #8: 'Dat Leclerc net zo goed als Verstappen is, neem ik terug.'

  May 27 2019

  In de NOS Formule 1-podcast ging het vooral over strafpunten. Strafpunten die gegeven zijn, maar ook strafpunten die uitgedeeld moesten worden.

 • #7: 'Gaat Verstappen nog races winnen, of moeten we wachten tot Zandvoort 2020?'

  May 13 2019

  In de zevende aflevering van de NOS Formule 1-podcast bespreken Louis Dekker en Jan Lammers met Amber Brantsen de afgelopen Grand Prix van Spanje, waarin Max Verstappen derde werd. Ook gaat het uitgebreid over Zandvoort, want wanneer komt er nou witte rook uit de duinen?

 • #6: 'De heerschappij van Mercedes moet niet te lang meer duren'

  Apr 29 2019

  In de zesde aflevering van de NOS Formule 1 Podcast bespreken Louis Dekker en Jan Lammers met Amber Brantsen de afgelopen Grand Prix van Azerbeidzjan, waarin Max Verstappen als vierde eindigde. Behalve de prestaties van de Nederlander gaat het onder meer over de strijd tussen Lewis Hamilton en Valtteri Bottas.

 • #5: 'Kwetsbaarheid Ferrari is lichtpunt voor Verstappen'

  Apr 15 2019

  In de vijfde aflevering van de NOS Formule 1 Podcast bespreken Louis Dekker en Jan Lammers met Amber Brantsen het afgelopen raceweekend, waarin Max Verstappen als vierde eindigde in de GP van China.

 • #4: 'Verstappen en Red Bull missen Ricciardo'

  Apr 01 2019

  In de vierde aflevering van de NOS Formule 1 Podcast bespreken Louis Dekker en Jan Lammers met Amber Brantsen het afgelopen raceweekend, waarin Max Verstappen als vierde eindigde in de GP van Bahrein. Een van de thema's: wat merkt Red Bull nu precies van het vertrek van Daniel Ricciardo?

 • #3: 'Derde plaats was hoogst haalbare voor Verstappen'

  Mar 18 2019

  In de derde aflevering van de NOS Formule 1-podcast blikken Louis Dekker en Jan Lammers met presentator Amber Brantsen terug op de eerste Grand Prix van het seizoen. In Australiƫ deed Valtteri Bottas wat hem heel 2018 niet lukte, namelijk winnen, en reed Max Verstappen naar een voortreffelijke derde plaats.

 • #2: 'Niet Vettel, maar Leclerc wordt wereldkampioen'

  Mar 11 2019

  In de tweede aflevering van de NOS Formule 1-podcast blikken Louis Dekker en Jan Lammers met presentator Amber Brantsen vooruit op de Grand Prix van Australiƫ dit weekend. De twee denken dat Ferrari de grote favoriet is voor deze race. Jan Lammers noemt een verrassende favoriet voor de wereldtitel: Charles Leclerc!

 • #1: 'Barcelona was vooral bedoeld om elkaar zand in de ogen te strooien'

  Feb 25 2019

  Deze week praten Amber Brantsen, Louis Dekker en Jan Lammers over de lichaamstaal van Max Verstappen tijdens de testweek in Barcelona. Verder komen de kansen van Ferrari in het nieuwe seizoen ter sprake, wordt er vooruitgeblikt op de tweede testweek en Frits van Amersfoort vertelt over het nieuwe talent Charles Leclerc.

 • #0 Trailer

  Feb 21 2019

  Meningen en scherpe analyses, feiten en opvallende verhalen. Met vanzelfsprekend aandacht voor de prestaties van Max Verstappen. Dat en meer is te horen in de NOS Formule 1 Podcast. Presentator Amber Brantsen neemt samen met oud-coureur Jan Lammers en NOS Formule 1-verslaggever Louis Dekker iedere maandag na een Grand Prix de race door. Wat kunnen we verwachten van de podcast? Amber en Louis geven antwoord!