Podcast

Podcastclub

Podcastclub is de avond voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een boekenclub, maar dan voor podcasts. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast centraal staat. De podcastclub: daar wil je bij horen!

Afleveringen

 • Podcastclub aflevering 6: De Kostgangers

  Dec 05 2018

  In deze laatste Podcastclub van het eerste seizoen hebben we Danielle Emans en Geert van de Wetering te gast, van de podcast De Kostgangers. We gaan dieper in op montage en sounddesign en zullen praten over hoe je de kost kunt maken met podcasts.

 • Aankondiging Podcastclub 13 December

  Nov 27 2018

  Op 13 december is er weer een podcastclub! Deze keer is Babette Rijkhoff te gast, en gaan we hebben over haar podcast GERRIT en ander audiowerk.

 • Cheft met Hiske Versprille

  Nov 13 2018

  Onder het motto ‘hoe meer je weet, hoe meer je proeft’ neemt Hiske Versprille ons mee in de keukens van Amsterdamse chefs. In deze podcastclub neemt ze ons mee in haar podcast-keuken! Opgenomen op 9 mei 2018 in Lab111 in Amsterdam.

 • Aflevering 4 - VERVORMER van Marco Raaphorst

  Oct 02 2018

  Podcastclub over VERVORMER van Marco Raaphorst, opgenomen op 15 maart 2018 in Lab111 in Amsterdam

 • Aankondiging seizoen 2!

  Sep 12 2018

  We starten 29 september met Podcastclub seizoen 2! Luister hier de promo

 • Aflevering 3 - Bob met Audiocollectief Schik

  Sep 11 2018

  Een speciale editie van de Podcastclub, waarin we spraken Audiocollectief Schik. We spraken hen in december, vlak nadat de vierde aflevering online was gekomen. Publieksvragen nemen het maakproces van Bob onder de loep.

 • Aflevering 2 - Iets Doen Hoe Doe Je Dat? van Nikki Dekker.

  Aug 07 2018

  Als je de wereld een betere plek wilt maken, waar begin je dan? Dat vroeg Nikki zich af en ze maakte er een podcast over: 'Iets doen, hoe doe je dat?'.

 • Aflevering 1 - De Oosterhouw podcast van Peter Buurman

  Jul 05 2018

  Peter Buurman maakte in de zomer van 2017 de Oosterhouw podcast. Buurman verbleef een week op het mysterieuze Italiaanse landhuis in Oost-Groningen en in zeven delen doet hij verslag van zijn avontuur. In deze eerste editie van de podcastclub praten we me