PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Studio Langs de Rijn

Jouw podcast over voetbalclub Vitesse! Elke twee weken kijken wij terug op de afgelopen twee wedstrijden, wordt er een actueel thema besproken en kijken wij vooruit naar de komende twee wedstrijden. Kritisch en met een gezonde dosis zelfspot ploeterend naar het einde van het voetbalseizoen. Maar boven alles: voor altijd met een geel swert hert! Door supporters, voor supporters!

Afleveringen

 • S3E05: Welkom terug Phillip!

  Sep 26 2022

  Aflevering 5 gaat uiteraard allereerst over het vertrek van Thomas Letsch naar VfL Bochum. Hoe kijken we terug op zijn periode bij Vitesse? We kijken natuurlijk ook verder want de nieuwe trainer is al bekend met oud Vitessenaar Phillip Cocu! Bjorn, Tom en Tom zijn vandaag aanwezig en bespreken hoe ze over hem denken. Podcast in café de Wacht op 13 oktober met Theo Janssen als gast, jij bent er toch ook bij! Dit en nog veel meer in de nieuwste aflevering van Studio Langs de Rijn.

 • S3E04: Airborne ft. Chris Tempelman

  Sep 14 2022

  Aflevering 4 met Chris Tempelman (VI) staat in het teken van de Airbornewedstrijd en de overname. Chris was aanwezig bij de persconferentie en heeft Coley Parry persoonlijke gesproken en vragen gesteld. In deze aflevering hebben de heren over het over kipnuggets, the Kiss-Cam op de perstribune, Harrie Gommans, Gelredoemscenario, Van der Kuit, Manhoef, Veteranen, Groningen-Vitesse, Utrecht-Vitesse en Vera Lynn, Veel luisterplezier!

 • S3E03: Hoop

  Sep 01 2022

  Na de 2-2 tegen RKC bespeuren wij toch enige hoop op een draaiend Vitesse (mits Hajek uit de basis blijft). Met de nieuwe jongens als Vidovic, Bialiek en Kozlowski krijgt het nieuwe elftal een boost? Deze aflevering over de nieuwe eigenaar, sfeerbus, vakanties, Manhoef, XXL-uitshirt, geruchten, spelerspaspoort, Houwen in staking, 10.000 man. Op naar Groningen-uit! Veel luisterplezier!

 • S3E02: Valse start

  Aug 17 2022

  We staan aan de vooravond van complete chaos als het gaat om Vitesse Arnhem. Spelers die elkaar moeten leren kennen, spelers die niet dat brengen wat we er van verwachten, wachten op nieuwe eigenaar en eventueel daarmee ook (betere) nieuwe spelers. Kortom een zorgen uiting tijdens deze aflevering en hopelijk kunnen we binnenkort weer genoeg endorfine verwelkomen en een depressie wordt afgewend.

 • S3E01: Zomerzorgen

  Aug 03 2022

  De kop is eraf! De allereerste aflevering over zorgen in de zomer. Voor de meeste is de vakantieperiode begonnen, terwijl Vitesse al volop aan het trainen is en oefenwedstrijden heeft gespeeld. De selectie is dun, de oefenuitslagen zijn slecht en Feyenoord thuis staat voor de deur. Genoeg om je zorgen over te maken. Over Bero, oefenwedstrijden, Texels Skuumkoppe, de ideale 11, nieuwe stijl, werrum, quizvraag, de SV, en nog veel meer!

 • SLDR Summersession

  Jul 13 2022

  Er is weer een hoop gebeurd bij Vitesse, maar nog weinig inkomende transfers! Even de stand van zaken bijpunten met Bjorn en Wilko. Onder andere over Gelredome, overname, Gameboy, vertrekkende spelers en inkomende transfers, keeperskwestie, 5-3-2, 4-3-3- of 4-4-2 en vakantielanden! Geniet van jullie vakantie en tot gauw bij Seizoen 3 van Studio Langs de Rijn!

 • S2E21: Seizoensoverzicht 2021/2022

  May 30 2022

  De allerlaatste aflevering van het seizoen 2021/2022 met Bjorn, Tom en Wilko. De laatste aflevering met Glamping, rustactiviteit, Vitesse-AZ, AZ-Vitesse, verbouwing, trainert van ADO, Yapi, Baden, Gbric, Letsch en het mooiste en slechtste moment van het seizoen. Veel luisterplezier en vooral een heel fijne zomer gewenst en tot in augustus.

 • S2E20: Het toetje van het seizoen

  May 25 2022

  Het einde nadert. Nog twee wedstrijden en dan is het seizoen afgelopen. Dasa is dan getrouwd en Vitesse heeft ruzie met Nedstede en veel spelers zijn dan transfervrij vertrokken. Met Kristel en Tom filosoferen we over volgend seizoen, Letsch, spelers, stadion Gelredome, aanrijding van achter, sneeuwval bij Sparta en nog veel meer. We gaan ons binnenkort beraden over een supporterscollectief voor uitwedstrijden. Luister en stay tuned!

 • S2E19: Op weg naar het einde.....

  May 10 2022

  Met een bijna depressie slepen we onszelf naar het einde van het seizoen. Prinses Courbois heeft een gezichtsbehandeling en een wank, pardon, een wenk job gehad. Domgjoni zou er jaloers op zijn.

 • S2E18: met Vitesse-supporter en schrijver Remco Kock

  Apr 28 2022

  Aflevering 18 met Vitesse-supporter en schrijver Remco Kock! Over zijn Vitesse-hart, zijn boeken, een Arnhemmer is niet voor Ajax, seksende panters, de Les van Vites, massages, bierdrinkende spelers, een nieuwe spelerspaspoort en de voorbeschouwing van 3 wedstrijden. Veel luisterplezier!

 • S2E17: Voor altijd 'Bud' in GelreDome

  Apr 13 2022

  Soms zit je in het moment van een seizoen dat er niks meer te winnen of te verliezen valt. De verwachting is dat we doorgaan naar de play-offs voor Europees voetbal. Staan de Amerikanen al op de stoep? Komen we nog van Bud af? Deze aflevering met Theo van Baal, Houwen, Mads Junker, De Harde Kern, AZ-uit, Vitesse-Cambuur en voorbeschouwen op Vitesse-Willem II en Vitesse-Sparta. Veel luisterplezier!

 • S2E16: Ploeterend naar het einde van het seizoen..

  Mar 31 2022

  We ploeteren weer door tot het einde van het seizoen.. De toekomst van de club is nog niet veilig gesteld, de selectie dunt uit en we verliezen in GelreDome te veel wedstrijden in de Eredivisie. Fikse discussies over de toekomst, Gbric, Letsch, ambassadeur zijn, zwartgalligheid en het fouilleren voor de wedstrijden tegen AS-Roma. Tom en Wilko zitten in het uitvak van AZ en Bjorn gaat in relatietherapie. Een aflevering met wat negatievere inslag. Veel luisterplezier!

 • S2E15: Club te koop!

  Mar 16 2022

  Onlangs heeft Oyf aangegeven dat hij zijn aandelen van Vitesse gaat verkopen. De club heeft een schuld van 150 miljoen daarnaast loopt de huur van GelreDome in 2023 af. Er staat nog veel te gebeuren. Op de hoogte blijven? Wij praten je bij! Over onder andere Oyf, van der Kuijt, de nieuwe grasmat, Domjoni, Vitesse-AS Roma, Quizvraag, ideale spitsenduo, Bazoer, Letsch en damkampioenen. Veel luisterplezier!

 • S2E14: I nostri eroi giallonero!

  Mar 01 2022

  Wat een ongekende reeks! Het begon bij de tweede helft tegen FC Utrecht en het eindigt (voor nu) met een 4-1 overwinning tegen NEK. In de Conference League mogen we aantreden tegen het grote AS Roma. Deze aflevering is een duetje tussen Wilko en Bjorn over: Bazoer, Russen, Allard Brandhout, Grbic, 40 jaar, Toni Domjoni, Oroz, en nog veel meer... Veel luisterplezier!

 • S2E13: Met de botte bijl!

  Feb 16 2022

  Wat een drama reeks. De messen zijn geslepen. Wat te doen en hoe gaat het seizoen eindigen? Is er sprake van een crisis en kan de nieuwe TD het tij keren? In deze aflevering met Tom ter Veld (Tomjoni) over de nieuwe TD, vraag aan Vitesse, een belletje met Marcel(lus), Willy's Crisismeter, Rapid Wien - Vitesse en het nieuwe social media moment.

 • S2E12: Fullgass richting een TD en AD!

  Feb 04 2022

  Een nieuwe aflevering waarbij Wilko helaas nog afwezig is maar Bjorn en Tom toch een leuke aflevering proberen neer te zetten. Hierin bespreken zij de ontwikkelingen op het gebied van de algemeen directeur de technisch directeur en andere lopende dossiers. Daarnaast zijn de meningen verdeeld over het 'Openda incident', bespreken we FC Groningen thuis na. Kijken we vooruit naar FC Twente uit, Ajax uit in de beker en PSV thuis waar eindelijk weer supporters bij mogen zijn. Kortom: weer meer dan éé...more

 • S2E11: Da sind wir wieder!

  Jan 21 2022

  Na bijna een maand mogen we eindelijk weer opnemen! Vandaag een aflevering met vele sponsoren zoals BetCityNL, RTV Connect en massage salon Mimosa. Geruchten, lopende zaken, luistervragen en het social media moment. Daarnaast de welbekende zaaddodende humor van Bjorn.

 • S2E10: Kletschen over Vitesse 2021!

  Dec 23 2021

  Een terugblik op 2021 over Letsch, Spors, Yapi, Bazoer, Cornelisse, Marink Reedijk, Even los met Jos, Frederiksen, Openda, Ghobo, Hernandez, Tannane, Bas Nijhuis, het veld in Gelredome, Schubert, Houwen, Houbert en de Kerstman kwam langs!!! Alle luisteraars: fijne feestdagen toegewenst een mooi 2022! We gaan nog mooie dingen maken, Tot dan!

 • S2E09: De Wedstrijd van het Jaar!

  Dec 06 2021

  Heerlijk avondje is helaas voorbij. Gelukkig wint Vitesse zonder averij. Eindelijk lekker nabeschouwen, met in de goal onze (top)keeper Houwen! Ook Rennais- uit was weer top, vervolgt Vitesse haar weg met de wedstrijd tegen Mura in de kop. Eén ding is zeker, Vitesse speelt in december tegen Sparta voor de KNVB Beker! In deze aflevering onder andere een terugblik op Rennais uit, het grijpen in 'Cojones', Houbert (keeperskruising), Wiljan Pluim, Gael Kakuta, en de Wedstrijd van het Jaar: Mura ...more

 • S2E08: met Kristelstweets!

  Nov 22 2021

  Aflevering 8 met Kristelstweets! Kristel vertelt over haar ervaringen in Londen en de samenwerking met Vitesse via de Fanplatform. In deze aflevering over Bero, 28 man in het uitvak, Stade Rennais uit, Ihattaran en personalcoach Bjorn, Buitink, Dick Schreuder, Tronstad, Los met Jos en een nieuwe quizvraag! Veel luisterplezier!

 • S2E07: met Yorin Schrader!

  Nov 10 2021

  Vanavond is Mister Hasbulla Yorin Schrader te gast! Hij was samen met Tom bij Tottenham Hotspur - Vitesse. Deze aflevering wordt het keepersdilemma besproken: kamp Schubert of Houwen? Over vuurwerk, de stijgende lijn, Ernhemse grinta, Bero, Frederiksen, Even los met Jos, het seizoen tot nu toe en betten.

 • S2E06: Het is een rollercoaster aan de Rijn

  Oct 27 2021

  We sluiten twee topweken af met een domper. NEK uit en Tottenham thuis waren prachtig! Daarna volgt een drama pot tegen Go Ahead Eagles..Vitesse zit in een ware rollercoaster. Nu Heerenveen-uit en daarna Tottenham-uit. Een prachtige awayday, waar Bjorn nog kansen ziet op een overwinning! Deze aflevering staal bol van de vragen, over Johannes 'Squatch' in Even Los met Jos, AFC Sunderland - Swansea City, the Colliery Tavern, TheRealYorin, en nog veel meer!

 • S2E05: Victorie aan geel en zwart!

  Oct 14 2021

  Twee belangrijke potjes voor de boeg! Eerst naar Nijmegen voor de Gelderse derby en daarna de Conference League voor Tottenham thuis. Deze aflevering staat bol van jullie vragen over de internationals, financiële huishouding van Vitesse, Tannane, de midlifecrisis van Bjorn, rivaliteit en de keeperskwestie! In Even Los met Jos hebben we het over de Derby en we sluiten af met de ultieme hangover in het uitvak in Nijmegen.

 • S2E04: 5-3-2, weg ermee?!

  Sep 27 2021

  Het is de afgelopen wedstrijden niet om aan te zien. Er wordt flink gediscussieerd over het 5-3-2 systeem van Letsch en de aankopen van Spors. Moeten we de boel omgooien? Wat zijn de alternatieven? Welk plan B hebben Letsch en Spors voor de rest van het seizoen. Het ziet er op dit moment somber uit. Dat en nog veel meer! Onder andere over de struikrover van Jos, 'De Schuumert' en het handtekeningen verzamelen door Tom.

 • S2E03: Drukke herfstweken voor Vitesse!

  Sep 16 2021

  HISTORIE! Vitesse heeft vanavond geschiedenis geschreven door te winnen van NS Mura met 0-2 en aankomende zondag spelen we traditioneel de Airborne wedstrijd tegen FC-Twente. De nabeschouwing van RKC-Vitesse en voorbeschouwen op o.a. Groningen-Vitesse en Vitesse-Fortuna Sittard. Deze aflevering o.a. over Dossier Gelredome, de nieuwe visie van Vitesse, Paolo Rink en even Los met Jos. Veel plezier! En natuurlijk: Lest we Forget...

 • S2E02: Transferdilemma's

  Sep 03 2021

  De transferdeadline is voorbij. Binnen Vitesse bleef het stil, terwijl de verwachting was dat in ieder geval Bazoer en Tannane zouden vertrekken. Wat voor een effect heeft dit op het elftal en zijn deze jongens broodnodig in de drukke herfstmaanden van 2021? We kijken terug op Vitesse - Anderlecht, Vitesse-Willem II en Ajax-Vitesse. In even Los met Jos vertelt Jos(manda) o.a. over zijn ontmoeting met Jochem van Gelder. Dat en nog veel meer in aflevering 2 van seizoen 2! Veel luister plezier!

 • S2E01: Het kan ook nooit eens normaal!

  Aug 19 2021

  Het seizoen is begonnen! Na een billenknijper tegen PEC Zwolle volgt de kraker tegen Anderlecht in de Conference League. Deze wedstrijd eindigde in 3-3. Genoeg om over na te praten en voor te beschouwen op nieuwe wedstrijden tegen Willem II, Anderlecht en Ajax. Dit seizoen hebben wij een nieuwe rubriek toegevoegd aan onze podcast 'Even los met Jos'. Met o.a. vragen van de luisteraars, bekendmaking prijswinnaar quizvraag, anekdote over RC Lens. Veel luisterplezier!

 • Aflevering: Preseason stand van zaken!

  Jul 08 2021

  Pre-season talk! Na een paar dramatische oefenwedstrijden is het hoog tijd om de selectie door te nemen. Hoe vullen we de posities in van Tannane en Bazoer? Wie komt er nog bij? Wat brengt de wijziging van de technische staf? Hebben we vertrouwen in de rest van het seizoen naar aanleiding van de oefenwedstrijden? Met o.a. de doelpaaldiscussie bij corners, Luc Castaignos, afdansen, quizvraag en De Snor. Iedereen een fijne vakantie en tot gauw bij Seizoen 2 van Studio Langs de Rijn!

 • Aflevering 21: Seizoensafsluiting 2020/2021

  May 27 2021

  Een mooie seizoensafsluiting. Hoe gaat het elftal er volgend seizoen uit zien? Welke geruchten zijn er? Op welke posities moet Vitesse zich versterken? En welke nachtclubs zijn er in de steden van de clubs waar Vitesse tegen kan loten in 3e voorronde van de Conference League? De aflevering staat bol van de geruchten, terug- en vooruitblikken, Tom moest pissen en anekdotes.

 • Aflevering 20: Wij gaan Europa in!

  May 13 2021

  Wij gaan Europa in! Het was een zware bevalling, maar het is gelukt. Vitesse heeft de 4e plek bereikt en speelt in augustus de derde voorronde van Conference League. Wat is precies de opzet van Conference League? Welke clubs kunnen treft Vitesse? Deze aflevering met Vitesse-PEC, Sparta-Vitesse, Fortuna Sittard-Vitesse, Evert ten Napel, Rien Baart, Idrissa Touré en Tom heeft een mooie anekdote over de keeperstrainer van AZ en de bekerfinale in 2017. Boordevol lachsalvo's en bier.

 • Aflevering 19: Met het vizier op naar plek 4!

  Apr 29 2021

  Aflevering 19: Met het vizier op naar plek 4. De bekerfinale hebben we achter de rug en met 0-0 tegen Feyenoord zijn we nog op koers voor plek 4. Wie zetten we op het hok volgend seizoen? Wordt het Room, Gorter, Houwen of toch El Maach? We zingen voor de 'Geburtstag' van Idrissa Toure en bespreken Vitesse-PEC Zwolle en Sparta - Vitesse. Als afsluiter: het bijna stadionverbod van Wilko door Bjorn. Veel luisterplezier!

 • Aflevering 18: The Day After

  Apr 19 2021

  Aflevering 18: The Day After Een dubbele kater.. Gelukkig is het seizoen nog niet voorbij en hebben we genoeg om voor te spelen. Zondag wacht Feyenoord in de Kuip. Wat gaat het worden? Wie komt er in plaats van Rasmussen in de verdediging? Krijgt Letsch de kopjes weer scherp! Ook hebben we vragen van de luisteraars en gaan we 10 jaar terug in de tijd: De Vitesse Fandag in de Stad. Veel luisterplezier!

 • Aflevering 17: BEKERKOORTS! Een dikke vette bekerspecial

  Apr 14 2021

  Aflevering 17: bekerkoorts in Arnhem! Nog 4 dagen en dan barst de clash los tussen Ajax en Vitesse. Hoog tijd om diverse mensen binnen en buiten Vitesse aan de tand te voelen als Theo Janssen (Oud-speler en trainer), Pascal van Wijk (Algemeen directeur), Jan Willem Gijsbers (DJ van Vitesse) en Yorin (supporter). Hoe kijken ze terug op de finale uit 2017? Wat is hun gevoel bij deze wedstrijd en wat gaat het worden? Daarnaast natuurlijk de loting van de quizvraag , anekdotes van Tom, Wilko en Bjo...more

 • Aflevering 16: Heel de stad geel en zwart!

  Apr 09 2021

  Aflevering 16: Heel de stad geel en zwart! De stad kleurt al aardig geel en zwart tot aan de bekerfinale. Eerst hebben we nog de wedstrijd tegen ADO-thuis. En mogen we vanaf eind april weer naar het stadion? En wanneer stapt Bjorn op de boot naar Engeland om een kopje koffie te drinken met Davy Pröpper? Wie pakt de eerste plaats in het Jay-Roy Grot doelpunt van het seizoen klassement? Dit en nog veel meer in aflevering 16 van Studio Langs de Rijn!

 • Aflevering 15: Na de interlandbreak zijn onze jongens niet week!

  Mar 26 2021

  We zitten midden in een interlandbreak. Iedereen is uitgevlogen om zich te focussen op de nationale elftallen. Met nog zeven speelrondes én een bekerfinale is er geen ruimte voor missers en blessures. Wat staat ons nog te wachten? Aflevering 15 met Tom en Bjorn met vragen van de luisteraars, nabeschouwing Utrecht - Vitesse, Vitesse-Willem II, voorbeschouwing FC Twente - Vitesse, de internationals, de bekerfinale en Bert Jacobs.

 • Aflevering 14: Dus dit is een overgangsjaar?!

  Mar 11 2021

  Aflevering 14: Dus dit is een overgangsjaar?! We staan in de bekerfinale en er goed voor in de Eredivisie. Wat staat ons volgend jaar te wachten. Aflevering 14 over veld, talkshow, dossier Bazoer en Gelredome, 2x Vitesse - VVV en Vitesse-AZ, Polletjes van Boekel, Derksen en nog veel meer! Veel luisterplezier!

 • Aflevering 13: Do or die?!

  Feb 25 2021

  Het is erop of eronder. Do or die?! Wat gaat het worden? Een finaleplek en meestrijden in de top van de Eredivisie of geen finale en afzakken naar de Play-offs. Dit zijn beslissende weken. Gaat het nieuwe veld Vitesse helpen aan de overwinning? Weer een mooie aflevering over: - Het veld; - Vliegtuigactie; - Tannane; - Albert Ferrer en Paul van der Kraan; - Vitesse-Twente, PSV - Vitesse - (2x) Vitesse - VVV en Vitesse - AZ Veel luisterplezier!

 • Aflevering 12: VARschrikkelijk!

  Feb 11 2021

  BEKERKOORTS! We staan in de halve finale van de KNVB-beker! De VAR mist de charge op Tannane en Higler keurt de goal van Broija af. Uiteindelijk gerechtigheid! We kijken terug op Vitesse-RKC, Heerenveen - Vitesse en Excelsior-Vitesse en kijken vooruit naar Vitesse-Twente en PSV-Vitesse. In deze aflevering onder meer, Max Clark, Bjorn gaat los op de VAR, Karel Aalbers, Jay-Roy Grot en nog veel meer. Veel luisterplezier!

 • Aflevering 11: Januari: een topmaand met smetje

  Jan 28 2021

  Het was een topmaand met een Grieks smetje.. Ondanks veel wedstrijden weet Vitesse toch haar punten te pakken. Tegen VVV ging het mis. Ook zijn we verder in beker en spelen we uit tegen Excelsior. Wat gaan we de komende wedstrijden doen? Welke transfers vinden er nog plaats? Hoe belangrijk is de beker? En nog veel meer. We beschouwen voor op de wedstrijden Vitesse-RKC, Heerenveen-Vitesse en Excelsior-Vitesse. Over Delaveris, Kevin van Diermen, Dieter Burdenski, Anchorman Bjorn.

 • Voorbeschouwing Vitesse - FC Groningen met Thijs Faber (Groningen supporter- Kon Veel Minder)

  Jan 21 2021

  Wat weten we van onze tegenstander FC Groningen? Wat zijn hun zwaktes? Waar moeten we op letten? Tijd voor een 1 op 1 met Thijs Faber van Kon Veel Minder Media en Groningen supporter waarmee we voorbeschouwen op de wedstrijd Vitesse-FC Groningen.

 • Aflevering 10: Redbull Arnheim!

  Jan 13 2021

  De hand van Redbull wordt binnen Vitesse steeds meer zichtbaar. Met het aantrekken van 2 jonge jongens sorteert Vitesse voor op het komend seizoen. Ondertussen wint Vitesse van Heracles en FC Utrecht. Tijd om na te beschouwen! Ook beschouwen voor op de aankomende 4 wedstrijden. Met de Arnhem Band, een nieuwe quiz en vragen van de luisteraars. Veel luisterplezier!

 • Aflevering 9: Letsch talk about 2020!

  Dec 29 2020

  Letsch talk about 2020! We kijken terug op een bewogen 2020 met vragen van de luisteraars, nabeschouwing Willem II - Vitesse, Vitesse - Feyenoord en AZ-Vitesse en voorbeschouwing van Heracles-Vitesse en Vitesse-Utrecht. Wie heeft een betere selectie? Utrecht of Vitesse? Waar staan we in februari? En een mooie anekdote over Mason Mount in Turkije. Veel luisterplezier en tot in 2021!

 • Aflevering 8: De laatste loodjes voor Vitesse in 2020

  Dec 17 2020

  Aflevering 8: De laatste loodjes voor Vitesse over Marc van Hintum, de ideale thuishaven en gourmetten. Nabeschouwen op PEC Zwolle-Vitesse, Vitesse Heerenveen en voorbeschouwen op Vitesse - Feyenoord en AZ-Vitesse. Het antwoord op de quizvraag wordt bekend gemaakt en er is een nieuwe quizvraag. Een lekkere aflevering voor de Kerstdagen. Goede dagen gewenst!

 • Aflevering 7: Hoe slopen we de defensieve muur ?!

  Dec 03 2020

  De tegenstanders graven zich in. Hoe breken we door die defensieve muur heen? Aflevering 7 over Enzo Cornelisse, nabeschouwen op FC Groningen - Vitesse en Vitesse- Fortuna Sittard, voorbeschouwing PEC Zwolle - Vitesse en Vitesse - Heerenveen. Ook hebben we een nieuwe quizvraag met speciale prijs, aangeboden door Paul Meima! Luisteren dus!

 • Aflevering 6: Op dezelfde tour zonder Bazoer?!

  Nov 19 2020

  Twee wedstrijden zonder Bazoer tegen FC Groningen en Fortuna Sittard. Wie wordt zijn vervanger? Hoe staan we er financieel voor? Zijn er nog versterkingen nodig die we moeten halen tijdens de komende transferperiode? Nabeschouwing Vitesse- Emmen, Vooruitblik FC Groningen - Vitesse en Vitesse - Fortuna Sittard. En... Vitesse in 1914!

 • Aflevering 5: Theet!

  Nov 05 2020

  Aflevering 5: GOAAAALLL! Het herkenbare stemgeluid van onze stadionspeaker Theo van Baal! Over vervlogen tijden, Charly Bosveld, ruim 17 jaar stadionspeakerschap en Vitesse-PSV en Willem II - Vitesse. We pakken daarna door met Vitesse- Emmen en als afsluiter de quizvraag.

 • Aflevering 4: De uitbarsting van Tannane

  Oct 22 2020

  Aflevering 4: 'Mafkees, Clown!' Met onder andere de uitbarsting van Tannane, nabeschouwing ADO-Vitesse, voorbeschouwing Vitesse - PSV en Willem II - Vitesse en weer een nieuwe quiz!

 • Aflevering 3: We stomen deur!

  Oct 09 2020

  Aflevering 3: We stomen deur! Met onder andere de nabeschouwing van de wedstrijden Ajax-Vitesse en Vitesse-Heracles, de bekerloting en uitslag van de quiz!

 • Aflevering 2: De kop is eraf

  Sep 24 2020

  Aflevering 2: De kop is eraf. Deze keer hebben de heren het over de afgelopen wedstrijden RKC-Vitesse en Vitesse-Sparta en blikken ze vooruit op Ajax-Vitesse en Vitesse - Heracles. Luister en doe mee met de quiz en maak kans op een mooie voetbalprijs!

 • Aflevering 1 : S01E01

  Sep 10 2020

  Het debuut! De allereerste aflevering van Studio Langs De Rijn de Podcast. We kijken terug op de oefencampagne van Vitesse, de huidige selectie en blikken vooruit op de eerste competitiewedstrijden.