PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Complotcast

Podcast over complottheorieën met Rik Seegers en Alfred van de Wege

Afleveringen

 • S02E09 Corona Complotten

  Apr 09 2020

  Opeens was daar een virus wat de hele wereld in zijn greep houdt: COVID19 oftewel Corona. Heel de wereld heeft er last van maar mensen buitelen ook over elkaar om 'daders' aan te wijzen. In deze aflevering neemt Alfred je mee langs alle complottheorieën die er bestaan, nou ja bijna allemaal dan. 

 • S02E08 Epstein en anderen

  Sep 29 2019

  Er is afgelopen maandag veel complotnieuws voorbijgekomen. Rik en Alfred maken de balans op. 'Storm Area 51', 'Diana' en 'Jeffrey Epstein' komen o.a. aan bod in deze aflevering. 

 • S02E07 Het Klimaat

  Jun 25 2019

  De aarde warmt op en dat komt door de mens, toch? Rik en Alfred spreken met Nederlands bekendste klimaatscepticus Hans Labohm. En dan wordt het wel duidelijk. Of juist niet. 

 • S02E06 Platte Aarde

  Apr 14 2019

  Er zijn steeds meer mensen die zeker weten dat de aarde niet rond maar plat is. Alfred en Rik spreken met Mike Cavanaugh van FECORE dat onderzoek doet naar hoe rond of plat de aarde is. De resultaten zijn schokkend en mogelijk life-changing. 

 • S02E05 UFO's

  Nov 26 2018

  Misschien wel het allergrootste complot dat er bestaat: bestaan UFO's nou wel (en dan de buitenaardse) of niet? En waarom horen we niemand in de media of politiek over de duizenden waarnemingen jaarlijks?

 • S02E04 Het Koningshuis

  Nov 05 2018

  Wat heeft Juliana met UFO's, wat gebeurt er op de Bilderberg-conferentie en hebben de Oranjes eigenlijk wel echt blauw bloed? Alles over het koningshuis en de complotten daarover in deze aflevering.

 • S02E03 Bekende Dubbelgangers

  Oct 15 2018

  Is Paul McCartney al sinds de jaren 60 dood? Is Beyonce gekloond? En hoeveel dubbelgangers had Saddam Hoessein? In deze aflevering alles over bekende dubbelgangers.

 • S02E02 Seks met een alien

  Sep 24 2018

  Aliens bezoeken niet alleen de aarde.. Ze komen hier om door te evalueren, maar hoe gaat dat dan? Hoe leggen ze contact en wat gebeurt er dan? Wij spraken Astrid de Wolff die al jaren zeer intieme contacten heeft met diverse aliens.

 • S02E01 aanslagen 9/11

  Sep 10 2018

  Wat klopt er aan de officiële lezing van de aanslagen op 11 september 2001, en wat juist niet? De gruwelijke aanslag vormt een flinke voedingsbodem voor veel complottheorieën. Tijd om die eens door te nemen met 9/11-activist George van Houts.

 • S01E10 Jack The Ripper & Graancirkels

  Jun 11 2018

  Wie was Jack The Ripper en was hij een Amerikaan die tijdelijk in Londen kwam moorden? Waar komen Graancirkels vandaan, wat betekenen ze en hoe worden ze gemaakt? Alfred en Rik zoeken de antwoorden in deze aflevering van Complotcast.

 • S01E09 Piramides en Adolf Hitler

  May 27 2018

  Zijn de piramides een knap staaltje toewijding van de Egyptenaren of tekens van onze 'Ancient Ancestors' en leeft Adolf Hitler nog volgens de C.I.A.? Dat check je allemaal in de 9de episode van de Complotcast

 • S01E08 Vaccinaties & de Bermudadriehoek

  May 14 2018

  Waar komt de angst voor vaccineren vandaan en wat is er aan de hand in de mysterieuze bermuda driehoek? Alfred en Rik checken opnieuw eeuwenoude complotten in de 8ste aflevering van de Complotcast.

 • S01E07 Elvis & Reptielmensen

  Apr 30 2018

  Wat klopt er aan de verhalen rondom de dood van Elvis en is het huiveringwekkende verhaal over Lizard People echt waar en wie is er half mens half reptiel? Rik en Alfred praten je bij in aflevering 7 van Complotcast.

 • S01E06 Airbus & Illuminati

  Apr 16 2018

  Waarom is het levensgevaarlijk om met een Airbus te vliegen en waarom zijn de Illuminati uitermate geschikt om de schuld van alle complottheorieën te krijgen? Rik en Alfred nemen je mee in hun gedachtenkronkels in alweer de zesde aflevering bomvol conspiracy en duistere genootschappen.

 • S01E05 Pim Fortuyn & Montauk Project

  Apr 03 2018

  Wie was er verantwoordelijk voor de moord op Pim Fortuyn. Handelde de moordenaar alleen? Wat was het Montauk Project en welke Netflix hit werd hierop gebaseerd? Alfred van de Wege en Rik Seegers nemen de complottheorieën onder de loep.

 • S01E04 Lady Di & De Achterkant Van De Maan

  Mar 19 2018

  Wat klopt er allemaal niet aan de dood van Lady Di en wat gebeurd er aan de achterkant van de Maan? Duistere samenzweringen of overdreven complotten? Alfred van de Wege en Rik Seegers bespreken en onderzoeken.

 • S01E03 Philadelphia-Experiment & Platte Aarde

  Mar 05 2018

  Wat als je schepen onzichtbaar kunt maken? En, wat als de aarde niet rond is? Het klinkt bizar maar beide verhalen kloppen, althans volgens de bijbehorende complottheorieën. Rik Seegers en Alfred van de Wege hebben onderzocht waar de verhalen nou precies over gaan en of ze echt zo gek zijn als ze klinken.

 • S01E02 Area 51 & HIV

  Feb 19 2018

  In deze aflevering bespreken we Area 51, een mysterieuze UFO-basis of gewoon een ordinaire testplek voor supergeheime vliegtuigen? Ook willen we alles weten over HIV & Aids, wat heeft de CIA daar mee te maken en uit hoe heeft het zich zo snel kunnen verspreiden?

 • S01E01 Chemtrails & Jezus

  Feb 07 2018

  De allereerste aflevering van de Complotcast, een podcast over complottheorieën en duistere zaken. Alfred van de Wege en Rik Seegers praten over de eerste spindoctor ooit en wat zijn Chemtrails?