PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Crimetok NL

Waargebeurde misdaad in een Nederlands jasje. Elke donderdag een nieuwe zaak.

Afleveringen

 • Het verhaal van de Baarnse moordzaak

  May 19 2021

  Deze week de beruchte moordzaak die zich afspeelt in Baarn. De zaak gaat over vier tienerjongens die in 1960 meerdere kleine misdaden plegen. Eén van hen wordt aangehouden en moet zich de volgende dag melden op het politiebureau. Hij en de andere jongens bedenken een plan waardoor hij zich de volgende dag niet hoeft te melden. Dat plan heeft alleen een fatale afloop. Muziek door Vic Cle.

 • Het verhaal van Diana Winkel

  May 12 2021

  Deze week het verhaal van de lieve en zachtaardige tekenlerares Diana Winkel. Diana werd op 24 oktober 2008 gevonden in haar woning, ze is om het leven gebracht. Tot op de dag van vandaag is haar moord een groot mysterie.

 • Het verhaal van Hannie Schaft

  May 05 2021

  Deze week vertel ik jullie over een misdaad uit de oorlog, namelijk de zaak van bekend verzetsrijdster Hannie Schaft. Een eenmalig uitstapje naar de oorlog ter gelegenheid van de herdenkingsweek van de Tweede Wereldoorlog. Muziek via Vic Cle.

 • Het verhaal van Sem Vijverberg

  Apr 28 2021

  Op 29 januari 2006 vinden spelende kinderen het levenloze lichaam van baby Sem Vijverberg. Nog altijd is deze zaak onopgelost en in 2021 wordt er opnieuw aandacht besteed aan deze (verdrietige)zaak. Ik vertel je alles over de van zaak Sem Vijverberg. Muziek door Vic Cle.

 • Het verhaal de Puttense Moordzaak

  Apr 21 2021

  Deze week de moord op Christel Ambrosius, ook wel bekend als de Puttense moordzaak. Een zaak die bekend is vanwege de gruwelijke moord, de grote gerechtelijke dwaling, de media-aandacht én veel is aangevraagd op mijn kanalen. Muziek door Vic Cle.

 • Het verhaal van het Heulmeisje

  Apr 15 2021

  Het verhaal van het Heulmeisje. In oktober 1976 werd dichtbij parkeerplaats de Heul het lichaam gevonden van een meisje. Tot op de dag van vandaag is haar identiteit niet achterhaald en weet niemand wat haar is overkomen.

 • Het verhaal van Manon Seijkens

  Apr 08 2021

  Manon gaat buitenspelen, maar komt niet thuis. Een half jaar later wordt haar lichaam gevonden. Wat is Manon overkomen?