PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Koffer van Kevin

NPO 3FM-dj Kevin van Arnhem reist met zijn koffer naar de favoriete plek van zijn gast. Op deze locatie hoor je een oprecht gesprek tussen Kevin en zijn gast over verleden, heden en toekomst.

Afleveringen

 • #8 - De Koffer van Kevin met Hanna van Vliet (S02)

  Sep 24 2020

  In de laatste aflevering van dit seizoen vertelt actrice Hanna van Vliet op een idyllische boerderij midden in Amsterdam over hoe de dramaserie ANNE+ haar hielp in het omarmen van zichzelf, de kunst van de nuance en welke muziek recht haar ziel ingaat.

 • #7 - Talitha Muusse: "Soms kun je gaan houden van iemand die je niet kent" (S02)

  Sep 16 2020

  Talitha Muusse is de stem van haar generatie, millennial expert met een scherpe boodschap en een van de initiatiefnemers van Coalitie-Y. In haar thuisstad Rotterdam vertelt ze 3FM-dj Kevin van Arnhem waar haar enorme ambitie vandaan komt, deelt ze haar inzichten tijdens de lockdown en hoe ze angst van zich weet af te schudden.

 • #6 - Aafke Romeijn: "Mijn angstknop staat altijd aan" (S02)

  Sep 09 2020

  Zangeres, schrijfster en journalist Aafke Romeijn vertelt in een knusse Utrechtse boekenwinkel waarom de muziek van David Bowie haar raakt tot in haar diepste vezels, hoe ze met haar innerlijke donkerte omgaat en welk boek ze al 20-30x heeft gelezen. Worstel je zelf met sommige van de issues die in deze podcast besproken zijn, weet dan dat je altijd contact kunt opnemen met 113 Zelfmoordpreventie, jouw huisarts, of GGZ.

 • #5 - Marlou van Rhijn: "Yes Usain Bolt, yes I do" (S02)

  Sep 02 2020

  Marlou van Rhijn (ook wel bekend als de Blade Babe) is één van de snelste mensen ter wereld. Op de plek waar haar atletiekcarrière begon -het Olympisch Stadion in Amsterdam- neemt ze 3FM-dj Kevin van Arnhem mee in wat er letterlijk in haar omging tijdens haar gouden zege op de 200m van Londen 2012. Daarnaast vertelt ze waarom ze ooit de zin om te sporten verloor en over haar speciale band met Usain Bolt.

 • #4 - De Koffer van Kevin met Colin Benders (ex-Kyteman) (S02)

  Aug 26 2020

  3FM-DJ Kevin van Arnhem diept persoonlijke herinneringen op van en met Colin Benders (ex-Kyteman). Het muzikale meesterbrein is extreem openhartig en vertelt o.a. waarom het lang duurde voordat hij echt vrienden had, je hoort welk album de perfecte soundtrack voor zijn leven vormt en waarom Colin echt nooit meer Sorry zal spelen.

 • #3 - De Koffer van Kevin met comedian Stefan Pop (S02)

  Aug 19 2020

  3FM-dj Kevin van Arnhem reist af naar de plek waar het voor comedian Stefan Pop -bekend van o.a. Klikbeet en Dit Was Het Nieuws- allemaal begon: Toomler. Samen praten ze over de grens van de grap, hoe Stefan zijn eigen stijl wist te vinden en op welk moment twijfel toeslaat.

 • #2 - De Koffer van Kevin met Sef (S02)

  Aug 12 2020

  "Het heeft iets heel menselijks om naar betekenis te zoeken en om ontberingen te ondergaan." Sef vertelt 3FM-DJ Kevin van Arnhem over hoe hij heeft geleerd zich kwetsbaar op te stellen in zijn muziek, hoe zijn beeld van religie veranderd is en welke artiesten van de nieuwe generatie hij waardeert.

 • #1 - De Koffer van Kevin met De Likt-frontman Jordy Dijkshoorn (S02)

  Aug 05 2020

  "Ik heb af en toe Ferry of Immanuel nodig als ik in paniek raak [...] Zo nu en dan maak je je zorgen; zit ik te veel in mijn eigen hoofd en dan bel ik één van hen." 3FM-DJ Kevin van Arnhem praat met De Likt-frontman Jordy Dijkshoorn oprecht en openhartig over jezelf durven te zijn, levensbepalende momenten en over het toelaten van de liefde.

 • #4 - De Koffer van Kevin met Sophie Francis (S01)

  Mar 10 2020

  In een pastorie in St-Oedenrode praat Sophie Francis samen met Kevin over haar jeugd in de spotlights, haar mentale gezondheid en hoe het is om als vrouwelijke DJ te werken in zo'n 'mannenwereld'.

 • #3 - De Koffer van Kevin met Glen Faria (S01)

  Feb 25 2020

  Kevin ging langs bij de gloednieuwe mancave van Glen Faria: zijn nieuwe muziekstudio. Hierin spraken zij over het recente overlijden van de broer van Glen, de bijzondere band met zangeres Trijntje Oosterhuis en dat Glen zich in de huidige rapscene de papa voelt.

 • #2 - De Koffer van Kevin met Fresku (S01)

  Feb 11 2020

  "Aan het einde van de theatertour ben je eigenlijk depressief. Het is haat – liefde: mijn beste periode voor de buitenkant van het theater, is voor mij heel vaak mijn slechtste periode persoonlijk. Na theater dacht ik ook altijd: nu weet ik even niet wie ik ben.” Kevin praat in deze aflevering met acteur, cabaretier en rapper Fresku in de kapperszaak van zijn zus in Eindhoven. Een gesprek over de impact van een theatertournee, de hiphopscene in Nederland, zijn jeugd op Curaçao en de Backstreet B...more

 • #1 - De Koffer van Kevin met Eefje de Visser (S01)

  Jan 27 2020

  NPO 3FM-dj Kevin van Arnhem reist met zijn koffer naar de favoriete plek van zijn gast. Op deze locatie hoor je een oprecht gesprek tussen Kevin en zijn gast over verleden, heden en toekomst. Deze keer: Eefje de Visser.