PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De voorleesclub Luisterverhalen

Bekende voorlezers als Martine Tanghe, Leo Timmers, Ann Wauters en Dominique Van Malder brengen de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes!

Afleveringen

 • 12. Er was misschien eens

  Feb 22 2022

  Showbizz Bart Verbeeck leest voor aan 2 van zijn grote fans, Lois en Fons, uit 'Er was misschien eens'. De voorleesclub Luisterverhalen: Bekende voorlezers brengen de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes!

 • 11. Boek zonder tekeningen

  Feb 22 2022

  Tijs Vanneste, de man van De Kemping en ook bekend als Jef Van Echelpoel, leest met zijn zonen 'Cis en Cas' uit 'Boek zonder tekeningen'. De voorleesclub Luisterverhalen: Bekende voorlezers brengen de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes!

 • 10. Slaap maar fijn, bouwterrein

  Feb 22 2022

  Lennert Coorevits van de Compact Disk Dummies leest voor aan Arlo uit 'Slaap maar fijn, bouwterrein'. De voorleesclub Luisterverhalen: Bekende voorlezers brengen de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes!

 • 9. Kikker is kikker

  Feb 22 2022

  Voormalig nieuwslezeres Martine Tanghe leest voor uit 'Kikker is kikker' aan haar kleinkinderen Max en Johanna. De voorleesclub Luisterverhalen: Bekende voorlezers brengen de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes!

 • 8. De kusjeskrokodil

  Feb 22 2022

  Nieuwsanker Fatma Taspinar leest voor uit 'De kusjeskrokodil' aan haar petekind Sabi en Jakob. De voorleesclub Luisterverhalen: Bekende voorlezers brengen de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes!

 • 7. Garage Gust

  Feb 22 2022

  Vic De Wachter en Gilda De Bal lezen voor uit 'Garage Gust' aan kleindochter Bobby Alex. De voorleesclub Luisterverhalen: Bekende voorlezers brengen de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes!

 • 6. Waarom een bos geen ramen heeft

  Feb 22 2022

  Thuis-acteur Geert Hunaerts leest voor aan zijn tv-dochter Amber uit 'Waarom een bos geen ramen heeft'. De voorleesclub Luisterverhalen: Bekende voorlezers brengen de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes!

 • 5. Toermalijn

  Feb 22 2022

  Basketbalwonder Ann Wauters leest dochter Dree voor uit 'Toermalijn'. De voorleesclub Luisterverhalen: Bekende voorlezers brengen de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes!

 • 4. Wilma Wonder

  Feb 22 2022

  Jeugdauteur Hanne Luyten leest Malin en Merlijn voor uit 'Wilma Wonder'. De voorleesclub Luisterverhalen: Bekende voorlezers brengen de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes!

 • 3. Ben je bang in het bos, grote wolf?

  Feb 22 2022

  Acteur Dominique Van Malder en kleine vriend Ingmar lezen samen 'Ben je bang in het bos, grote wolf? De voorleesclub Luisterverhalen: Bekende voorlezers brengen de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes!

 • 2. Suzie Ruzie in het diepe

  Feb 22 2022

  In deze aflevering leest tante Linde Merckpoel van Eén voor uit 'Suzie Ruzie in het diepe' voor Lucy en Lio. Bekende voorlezers brengen in De voorleesclub de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes!

 • 1. De heksenfee

  Feb 22 2022

  Bekende voorlezers brengen de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes! In deze aflevering leest Radio 1-presentator Vincent Byloo voor aan dochter Mia uit 'De heksenfee'.

 • Trailer: De voorleesclub Luisterverhalen

  Feb 18 2022

  Laat je met deze trailer overtuigen om naar de luisterverhalen van 'De Voorleesclub' te luisteren. Bekende voorlezers als Martine Tanghe, Leo Timmers, Ann Wauters en Dominique Van Malder, brengen de mooiste kinderboeken tot leven. Elke aflevering een nieuwe stem en een nieuw verhaal. Spannende, grappige, gezellige… tussendoortjes voor kleine oortjes!