PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Julius' Voorraadkast

Iedereen heeft een voorraadkast, maar niemand weet wat er écht in staat. Dat is zonde, vindt chefkok Julius Jaspers, want de voorraadkast is een bron van vele mooie verhalen. Bovendien kan je met de producten veel meer dan de meeste mensen weten. In zijn podcast Julius' Voorraadkast, haalt Julius wekelijks daarom één product uit zijn voorraadkast om daar in een paar minuten alles over te vertellen. Met deze podcast haal jij alles uit je kast.Geproduceerd door: Tonny Media

Afleveringen

  • Gember

    Jun 24 2022

    Het is een gedrocht van een plant. Het lijkt op een melaats handje. Maar voedsel moet je nooit beoordelen op het uiterlijk. Gember mag dan niet sexy zijn, het is wel je beste vriend die je verlost van brandend maagzuur.👨‍🍳 Geheim van de Chef: tartaar van wortel🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📧 Adverteren? [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  • Ananas

    Jun 17 2022

    Hij is ruig van buiten en zoet van binnen. Maar genoeg over Julius. De ananas is een vrucht die geen gelijken kent. Door zijn uitstraling en smaak, waan je je met een ananas direct in de tropen. En het schijnt zelf te zijn dat, wanneer je je een ananas tegen je oor houdt, je heel raar wordt aangekeken.👨‍🍳 Geheim van de Chef: ananastaart🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📧 Adverteren? [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Cali...more

  • Aardbei

    Jun 10 2022

    Waarom zijn aardbeien rood? Dat komt doordat antocyanidinen omgezet worden in antocyaninen. En natuurlijk om ze zich schamen voor hun pukkeltjes. Wat trouwens geen pukkeltjes, maar de vruchten zijn. 👨‍🍳 Geheim van de Chef: aardbeientaart🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📧 Adverteren? [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  • Aardappel

    Jun 03 2022

    Aardappel aardappel. Werkt toch minder goed in het Nederlands. Ook op papier trouwens. Maar dat maakt Julius niet uit. Aardappel is namelijk fantastisch, door zijn brede toepasbaarheid. En nee, Julius vindt friet niet het lekkerste aardappel gerecht. Wat dat wel is? Luister maar de aflevering.👨‍🍳 Geheim van de Chef: gebakken aardappelen🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📧 Adverteren? [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Cali...more

  • Kabeljauw

    May 27 2022

    Dat de kabeljauw kannibalistisch is, snapt Julius wel. Lekker visje namelijk. Helaas voor de kabeljauw is Julius niet de enige die dat vindt. Hopelijk gaat deze mooie vis niet aan zijn eigen succes ten onder.👨‍🍳 Geheim van de Chef: lamellen van kabeljauw🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📧 Adverteren? [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  • Asperges

    May 20 2022

    Julius lijdt soms aan aspergenijd. Niet vanwege de bedenkelijke vorm, maar omdat die witte stengels met de juiste ingrediënten verrukkelijk smaken.👨‍🍳 Geheim van de Chef: asperges-a-la-flamande🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📧 Adverteren? [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  • Ui

    May 13 2022

    Tranen biggelden over zijn wangen tijdens het maken, maar oh zo blij was Julius met het zoete resultaat van zijn podcast. 👨‍🍳 Geheim van de Chef: gegratineerde uiensoep🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📧 Adverteren? [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  • Chocolade

    May 06 2022

    Veel astronomen zoeken naar een donkere materie met veel aantrekkingskracht. Julius heeft deze gevonden. Namelijk chocolade. Het is de perfecte snoep. Al moet je wel oppassen dat je niet morst, want met een smelttemperatuur net onder dat van je lichaam, verliest het snel zijn vaste structuur. Met vervelende vlekken tot gevolg. 👨‍🍳 Geheim van de Chef: Chocoladetaart🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📧 Adverteren? [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privac...more

  • Ham

    Apr 29 2022

    Geen eten zo eenvoudig te articuleren als ham. Probeer maar: "HAM". Maar zo lomp als ham klinkt, zo weinig heb je ervan nodig. Een plakje meestal genoeg. Op pizza, ei, omelet, tosti of een broodje gezond. Zonder het pastelroze schijfje is er weinig aan.👨‍🍳 Geheim van de Chef: Kalfsfricandeau met parmaham🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📧 Adverteren? [email protected] het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/priva...more

  • Mosselen

    Apr 22 2022

    Het seizoen is weer geopend! Maargoed, tegenwoordig is heel het jaar rond mosselseizoen. Dat vindt Julius fantastisch. Al had hij liever gehad dat er ook een naakte mosselsoort bestond, zonder dat vervelende schelpje. Julius prutst al genoeg in zijn keuken, dus wil het niet ook aan tafel moeten doen. 👨‍🍳 Geheim van de Chef: Moules frites🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📧 Adverteren? [email protected]📟 Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hie...more

  • Sambal

    Apr 15 2022

    Sambal, een pittig onderwerp om je tanden in te zetten. Julius draait zijn hand en tong daar niet voor om. Al hebben de smaakpapillen van Julius wel een grens. En deze trekt hij bij gledek.👨‍🍳 Geheim van de Chef: sambal badjak🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📧 Adverteren? [email protected]📟 Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hier de Google Nest Hub. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Califor...more

  • Laurier

    Apr 08 2022

    Julius is trots op zijn aflevering over laurier, maar hij zal hierna niet op zijn lauweren rusten. De voorraadkast heeft namelijk nog veel te veel lekkers te bieden, wat nog niet aanbod is gekomen.👨‍🍳 Geheim van de Chef: draadjesvlees🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📧 Adverteren? [email protected]📟 Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hier de Google Nest Hub. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Cali...more

  • Olijfolie

    Apr 01 2022

    Olie en water houden niet van elkaar. Ze vinden elkaar afstotelijk. Niet gek als de ene brandt en de ander blust. En dan zijn ze ook nog eens beide gezond! Maar, waar water water is, is de ene olie, de ander niet. 👨‍🍳 Geheim van de Chef: confit van zalm🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📟 Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hier de Google Nest Hub. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art...more

  • Citroen

    Mar 25 2022

    Het verschrompelt monden en laat tanden vergaan; Zuur tast alles aan. Toch kunnen we de citroen niet weerstaan. Want, zonder dat zuurtje, zouden vele heerlijke gerechten niet bestaan.👨‍🍳 Geheim van de Chef: limoncello🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📟 Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hier de Google Nest Hub. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  • Zout

    Mar 18 2022

    Zout, het is perfect voor een prachtige beach look. Het heelt wondjes en het verdrijft slakken. Wat weinig mensen weten is dat je er ook mee kan koken. Probeer het eens! 👨‍🍳 Geheim van de Chef: venkel in zoutdeeg🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📟 Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hier de Google Nest Hub. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  • Saffraan

    Mar 11 2022

    Saffraan maakt slechts beperkt gelukkig (net als geld) en het is duur (net als geld). In tegenstelling tot deze aflevering, want die is onbetaalbaar (want die is gratis).👨‍🍳 Geheim van de Chef: saffraanperen🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📟 Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hier de Google Nest Hub. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

  • Zuurkool

    Mar 03 2022

    Zuurkool toont aan dat rotting niet altijd iets negatiefs is. Geheel tegen de verwachting in, kan het zelfs hartstikke gezond zijn. Daarom heeft zuurkool niet alleen de wereld verovert, maar ook Julius' hart.👨‍🍳 Geheim van de Chef: kimchi🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📟 Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hier de Google Nest Hub. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#...more

  • Sojasaus

    Feb 25 2022

    Sojasaus: sushiminnend Nederland drinkt er jaarlijks liters van. Julius gebruikt sojasaus minimaal bij de sushi, maar maximaal als vervanger van zout. Het mysterieuze zwarte goedje heeft echter ook een donkere zijde.👨‍🍳 Geheim van de Chef: Yakitori🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📟 Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hier de Google Nest Hub. 🎁 Klik hier voor tot wel €75 korting op je eerste vier maaltijdboxen van HelloFresh met de code HE...more

  • De frikandel

    Feb 18 2022

    Frikandel: dé guilty pleasure van Julius. Heerlijk bijvoorbeeld op een broodje. Niet de verwarren met een frikandelbroodje. Die zouden ze moeten verbieden. De frikandel is het bewijs dat elk grammetje vlees gebruikt kan worden. Echt een wonder der frituur.👨‍🍳 Geheim van de Chef: frikandel van Kusters🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📟 Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hier de Google Nest Hub. 🎁 Klik hier voor tot wel €75 korting op je eerste ...more

  • Het bouillonblokje

    Feb 11 2022

    Het bouillonblokje bewijst dat smaak niet afhankelijk is van omvang. Deze kleine platgeslagen kubus is namelijk ongelooflijk krachtig. Julius geniet van zijn vleesthee. Behalve wanneer je die naam hanteert voor bouillon. Dat verpest toch wel de smaakbeleving.👨‍🍳 Geheim van de Chef: Kippenbouillon🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📟 Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hier de Google Nest Hub. 🎁 Klik hier voor tot wel €75 korting op je eerste vier...more

  • Pindakaas

    Feb 04 2022

    Julius houdt er een eigenaardige gewoonte op na met pindakaas. Iets met een geheime berghut. Verder vrij onschuldig.👨‍🍳 Geheim van de Chef: Pindasaus🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📟 Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hier de Google Nest Hub. 🎁 Klik hier voor tot wel €75 korting op je eerste vier maaltijdboxen van HelloFresh met de code HELLOJULIUS75.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californ...more

  • Mayonaise

    Jan 28 2022

    Voor Julius is mayonaise de koning van de sauzen. Vrijwel niets wordt er vies van. Sterker nog, iets wat niet zo lekker is kun je bijna altijd lekkerder maken met een likkie mayo.👨‍🍳 Geheim van de Chef: Chocolademousse🎧 Geproduceerd door: Tonny Media📟 Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hier de Google Nest Hub. 🎁 Klik hier voor tot wel €75 korting op je eerste vier maaltijdboxen van HelloFresh met de code HELLOJULIUS75.Zie het privacybeleid op https://...more

  • Trailer

    Jan 25 2022

    Iedereen heeft een voorraadkast, maar niemand weet wat er écht in staat. Dat is zonde, vindt chefkok Julius Jaspers, want de voorraadkast is een bron van vele mooie verhalen. Bovendien kan je met de producten veel meer dan de meeste mensen weten. In zijn podcast Julius' Voorraadkast, haalt Julius wekelijks daarom één product uit zijn voorraadkast om daar in een paar minuten alles over te vertellen. Met deze podcast haal jij alles uit je kast.Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybele...more