PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Rookworst de Podcast

'Langs welke media wil je gaan om je album te promoten?' vroegen we aan Hef. 'Geen een man, fok het. Ik doe het deze keer zelf.' was het antwoord dat we kregen. Een ongecensureerd gesprek volgde en een nieuwe traditie is geboren. Check hieronder alle afleveringen van Rookworst! De enige podcast waarin alles bespreekbaar is en geen onderwerp te ver gaat.

Afleveringen

 • Ep 24 HEF, SFB SPECIAL

  Sep 26 2022

  In aflevering 24 van Rookworst de Podcast hebben we dit keer wat speciaals gedaan. SFB kondigden eerder al hun laatste show aan in de AFAS, maar nu zijn ze te gast om met z’n allen terug te blikken naar de levensloop van de groep. De heren nemen je mee naar het eerste moment dat SFB ontstond, hoe lekte er altijd demo’s, wie heeft welke superkracht en kunnen we een nieuw album van de heren verwachten?

 • Ep. 23 HEF, MONICA GEUZE, $HIRAK, DEFANO HOLWIJN & FMG

  Sep 19 2022

  In aflevering 23 van Rookworst de podcast legt $hirak aan FMG uit wat de beste labeldeals zijn. Het gesprek wordt verhit wanneer Monica en Hef het over de verschillen tussen mannen en vrouwen hebben. FMG vertelt wie er op de remix van Boot staan. Defano legt uit wat ervoor nodig is om stemacteur te worden. En Monica Geuze legt uit waarom zij en haar vriend allebei een eigen wasmand hebben.

 • Ep. 22 HEF, PRICELESS, KINGSIZE, RABBY RACKS, ABDERR, SIGGY & D1NS

  Aug 28 2022

  In alweer de 22e aflevering van Rookworst de Podcast schuiven Priceless, Kingsize, Appie (van Daily Paper) en Siggy & D1ns aan. Er wordt gepraat over de oude SFB tijden waarin Priceless zegt dat de eerste pokoe en optreden per ongeluk online is gekomen. Hef komt ineens achter de roots van Kingsize. Siggy en D1ns leggen uit hoe het is om op te groeien in Zandvoort. En Abderr heeft een hele bijzondere verzameling thuis.

 • Ep. 21 HEF, K-LIBER, IR SAIS, CHUCKIE & NEGATIV

  Aug 01 2022

  In alweer de 21e episode van Rookworst heeft Hef weer een fantastische line-up aan tafel. We gaan terug in de tijd met de boys van K-Liber. Ik bedoel wie kent 'Viben' niet? Daarnaast vertelt Negativ over zijn roekeloze verleden met Schijtlijst en welke invloed zijn karakter heeft gehad op zijn imposante carrière. Sinds zijn megahit 'Dream Girl' weet iedereen wie Ir Sais is. Hij deelt wijze lessen die Bundy hem al jaren geleden gaf: "Hoezo heb je vier hitrefreintjes in één pokoe?" Last out not le...more

 • Ep. 20 HEF, ESKO, BIGIDAGOE, JAYH & ARCHITRACKZ

  Jun 20 2022

  In aflevering 20 van Rookworst de podcast vertelt Esko over de ups en downs van Van Klasse en de moeilijke tijd die hij achter de rug heeft. Jayh heeft het over zijn allergekste shows ooit en dat hij ooit in THC heeft gezeten. Iconic duo Bigidagoe en Architracks schuiven ook aan en vertellen over hun werkethiek, Bigi’s tanden en het wel of niet chappen van billen.

 • Ep. 19 HEF, QLAS, BLACKA, MARIO CASH, GOUDTJE & SWENNY

  May 22 2022

  Zowel Qlas & Blacka als Mario Cash zijn een van de meest aangevraagde gasten. In deze aflevering is het eindelijk zover en schuiven ze aan bij de tafel van Hef. Daarnaast is Swenny aanwezig, eigenaar van Hartbeatz Studio. Last but not least (maar wel iets te laat) schuift Goudtje aan, de grappigste man van het internet.

 • Ep. 18 HEF, QUCEE, KEVIN, EMMS, SPANKER & UFUK

  Apr 25 2022

  We zijn door OH MY! Festival uitgenodigd om een super speciale Rookworst aflevering op te nemen in De Kuip! Bij zo’n special hoort natuurlijk een A-list line-up: Qucee, Kevin, Emms, Spanker en Ufuk (oprichter van OH MY!) schuiven bij Hef aan tafel.Haal hier je tickets voor OH MY! Festival: https://www.oh-my.nl/tickets/

 • Ep. 17 HEF, KEMPI, ANDY VAN DER MEIJDE, NINO & KNALLER

  Apr 03 2022

  Misschien wel de meest legendarische line-up van een Rookworst aflevering tot nu toe: Kempi, Andy van der Meijde, Nino en Knaller schuiven in aflevering 17 van Rookworst de Podcast aan bij de tafel van Hef. Er wordt gesproken over de bedragen die Andy heeft uitgegeven en waar aan, Kempi en Nino bespreken disstracks van vroeger en Knaller deelt hoe zijn liefdesleven eruit ziet.

 • EP. 16 HEF, MULA. B, BULLY, EVES LAURENT, ARMIN SHAH

  Feb 21 2022

  Aflevering 16 van Rookworst de podcast waarin een van de meest gevraagde gast eindelijk aanschuift, namelijk Mula B. Mula stel Hef aan de kaak waarom hij billen chapt en hoe dat praktisch gezien in z’n werk gaat. Eves Laurent doet een boekje open over de keren dat hij vast heeft gezeten en hoe hij dat ervaren heeft. Met 17 jaar levenservaring en een VWO diploma op zak is Bully de jongste Rookworst gast ooit. Tot slot komt Armin praten over alle 39 dingen die hij op een dag doet.

 • Ep. 15 HEF, LIL KLEINE, KEVIN, ADF SAMSKI, YSSI SB, ADJE & ROTJOCH

  Dec 26 2021

  Het moment waar iedereen op wachtte! Rookworst de podcast Kerstspecial is back met een all star line-up. Lil Kleine, Kevin, Yssi SB, ADF Samski, Adje en Rotjoch zijn uitgenodigd door Hef om aan te schuiven aan het kerstdiner van Rookworst de podcast.

 • Ep. 14 HEF, SEPA, AIKY, RAY FUEGO, RON SIMPSON, ADJE & REVERSE

  Nov 22 2021

  In deze nieuwe aflevering van Rookworst de Podcast wordt er weer een hoop besproken. Hef vertelt over zijn nieuwe samenwerking met Zeeman. Ray Fuego legt uit hoe je de best geklede man van Nederland wordt. Reverse biecht op dat hij ooit neppe Bathing Ape heeft gekocht. Ron Simpson vertelt het verhaal achter waarom mensen denken dat wortels goed voor je ogen zijn. Aiky zou heel graag Lijpe en Qucee terug willen zien bij PunchOutBattles. Sepa en Hef vertellen een verhaal over dat ze ooit vis hebbe...more

 • Ep. 13 HEF, DIEUWERTJE, QUESSWHO, DOMINIQUE, KIMBERLEE

  Nov 07 2021

  Dieuwertje, Quesswho, Dominique & Kimberlee zijn aangeschoven bij Hef aan de Rookworst tafel om een speciale aflevering op te nemen. In deze aflevering leren we de verschillen tussen de mindset van mannen en vrouwen en laat Hef z’n goed verzorgde voet zien.

 • Ep. 12 HEF, KEVIN, RICH KALASHH, BOECHI, JOA & ROTJOCH

  Oct 10 2021

  Aflevering 12 van Rookworst de Podcast is een hele speciale, om meerdere redenen. Deze aflevering is opgenomen in het huis van onze vrienden van Cookies Amsterdam. Onze vaste Rookworst plug én de plek waar alle internationale sterren naartoe gaan om te smoken. Joa zit aan tafel om te vertellen wat er allemaal gebeurd is in die ruimte en wat de ontwikkelingen zijn in de wereld van cannabis. Op veler verzoek is Kevin deze aflevering aanwezig, die net twee weken op nummer 1 heeft gestaan met zijn a...more

 • Ep. 10 HEF, CHO, BIZZEY, KM & SPANKER

  Aug 22 2021

  Wat mensen niet wisten is dat Cho in aflevering 2 van Rookworst de Podcast er eigenlijk al bij zat. Voor aflevering 10 heeft Hef hem wederom uitgenodigd wat een groot succes was. Samen met Bizzey, KM en Spanker (en een zooitje mensen op de achtergrond) wordt er gepraat over uitverkochte shows, cadeau’s voor vrouwen en vertelt KM dat hij zijn eigen sportschool gaat openen.

 • Ep. 11 HEF, YOUNG ELLENS, KEIZER, AKWASI & ADJE

  Aug 22 2021

  In aflevering 11 van Rookworst de Podcast hebben Hef, Adje en Keizer ruzie over het veel te hoge bedrag dat Keizer vroeger voor shows vroeg, vertelt Young Ellens waarom hij zijn kleding niet meer in het publiek gooit en deelt Akwasi zijn ervaringen over stagediven vanaf 11 meter hoog. Enjoy!

 • Ep. 9 HEF, ADJE, CROOKS, OOMTO, ROCKS & RBDJAN

  Jun 13 2021

  Rookworst de Podcast nummer 9 alweer. In deze aflevering heeft Hef z'n broertje Crooks en grote broer Adje uitgenodigd om te praten met nieuw talent Oomto en de grondleggers van de Nederlandse hiphop Rocks en RBDJan. Zoals altijd gaan de gesprekken alle kanten op. Hef vertelt hoe hij en Adje elkaar als kind plotseling tegenkwamen na elkaar jaren niet gezien te hebben. Het gaat over bijbaantjes en opleidingen. En iedereen heeft wel eens een blije collega gehad die klappen verdiend. Enjoy!

 • Ep. 8 HEF, LIL KLEINE, BOKOESAM, ADJE, KALIBWOY EN ROTJOCH

  May 02 2021

  Rookworst is back! Na de kerstuitzending hebben we de andere podcasts even wat ruimte gegeven om hun ding te doen, maar die kunnen nu allemaal weer op vakantie. In de 7e editie van Rookworst de Podcast zijn Lil Kleine, Bokoesam, Adje, Kalibwoy en Rotjoch te gast en gaan de onderwerpen weer alle kanten op. Zo wordt onder andere de scam van Lil B besproken, de ruzie van Lil Kleine met zijn buurman en de eeuwenoude Feyenoord vs Ajax discussie. En dat allemaal op de locatie waar het allemaal begon. ...more

 • Ep. 7 HEF, JONNA, JOSYLVIO, KEVIN, SPANKERM FRENNA EN MURDA

  Dec 24 2020

  De feestdagen zijn hier, dus Bundy besloot extra gek te komen met een Rookworst de Kerstspecial. Samen met zijn zes (!) gasten blessed hij jullie met goede gesprekken tijdens het kerstdiner. Hef, Murda, Spanker, Frenna, Jonna, Josylvio en natuurlijk Kevin bidden samen en gooien elk gespreksonderwerp op tafel: van hun grootste angsten tot de eerste keer wiepie. Josylvio en Spanker vertellen over hun pokoe met Katja Schuurman en Hef legt uit waar Jonna’s bijnaam ‘tosti’ vandaan komt. Er wordt besp...more

 • Ep. 6 HEF, BROEDERLIEFDE, PEARL MINAJ & KEVIN

  Nov 29 2020

  Koude dagen, geen stress. Tijd voor Rookworst 6. In deze aflevering zitten Emms en Sjaf aan tafel en de rest van de BL squad in de back. Pearl (van Framez productions) is aanwezig en Kevin is (op veler verzoek) weer als joker ingezet. Sjaf en Emss vertellen hoe Hef hen geld liet betalen voor de eerste studiosessie waar ze de tune ‘Succes’ hadden opgenomen. Kevin laat weten hoe het is om zonder jonko door het leven te gaan. Pearl kijkt terug op de samenwerking met Famke Louise en Hef kijkt toe ho...more

 • Ep. 5 HEF, DOPEBWOY, COR, ADF SAMSKI & ROTJOCH

  Oct 25 2020

  Rookworst de podcast is back met episode 5. In deze aflevering: Dopebwoy, ADF Samski, Cor, het korte debuut van Arie de Chauffeur én de terugkeer van Rotjoch.Cor vertelt over de zeven jaar van zijn leven dat hij vast zat, Hef laat weten hoe hij xanax neemt in het vliegtuig, Dopebwoy laat weten dat het zijn doel is om een Grammy te winnen, Samski gaat zijn laatste maaltijd bij Konak eten en Rotjoch vertelt hoe er soms wel 60 man meekwamen naar een studiosessie. Hele fijne zondag met Rookworst afl...more

 • Ep. 4 HEF, MURDA, STICKS, IDALY & BOKKE8

  Sep 27 2020

  Rookworst de Podcast Aflevering 4 alweer. In deze aflevering schuiven aan: mede-Bangbro Murda, mede-Leechie gang member Idaly, oud-rivaal/huidige-vriend Sticks en 1OAK member Bokke8. Sticks vertelt waarom hij shows doen niet meer leuk vindt, Hef deelt zijn eerste ervaringen in restaurants, Murda heeft het over zijn doorbraak in Turkije, Idaly over zijn ontwikkeling in het maken van muziek, Bokke8 geeft toe dat hij vroeger veel naar Bruno Mars heeft geluisterd en er wordt natuurlijk over billen c...more

 • Ep. 3 HEF, KEVIN, JONNA FRASER, ROTJOCH & HUSSEIN (DAILY PAPER)

  Aug 30 2020

  Rookworst de podcast is back! Een nieuwe studio, een nieuwe aflevering, inclusief Henny en jonko. In deze schuiven Kevin, Jonna Fraser, Rotjoch en Hussein Suleiman (Daily Paper) aan bij de Rookworst tafel van Hef. De onderwerpen gaan als vanouds alle kanten op: billen chappen, de struggles van ouder worden en stripclubs in Amerika: alles wordt besproken.

 • Ep 2 HEF, SEVN ALIAS, SPANKER, ROTJOCH & JACK

  Apr 11 2020

  Na het succes van de eerste 'Rookworst' aflevering met Adje, Ashafar, Josylvio, Kevin & Rotjoch is Hef terug voor een tweede aflevering. Dit keer met Sevn, Spanker, Jack & Rotjoch. Zoals je wellicht hebt kunnen zien op onze insta (volg iets) is deze aflevering voor de corona regels opgenomen. Sevn Alias heeft het ergens in deze aflevering over een zak geld zo groot als de tafel waar de mannen aan zitten. Voor iedereens informatie: de tafel is 2,02 bij 1,08 meter groot. Dat is een hele gr...more

 • Ep 1 HEF, JOSYLVIO, KEVIN, ASHAFAR, ROTJOCH & ADJE

  Feb 26 2020

  'Langs welke media wil je gaan om je album te promoten?' vroegen we aan Hef. 'Geen een man, fok het. Ik doe het deze keer zelf.' was het antwoord dat we kregen. Zie hier het eindresultaat: een ongecensureerd gesprek tussen Hef, Josylvio, Kevin, Ashafar, Rotjoch en Adje waarin alles bespreekbaar gemaakt wordt en geen onderwerp te ver gaat. Enjoy!