PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Ontdek het op de App Store
Playlist

Sport

Podcasts over achtergronden bij de sport

by PodNL

  Sport

  Dec 04 2020

 • FC Afkicken / #93: De contractstrategie van Ajax, absolute leider Malen en Arne Slot naar Feyenoord?

  Vrijdag 4 December bespreekt Neal Petersen weer met Bruce Tol de dagelijkse gang van zaken! De Europa League uitslagen, de contractverlenging van Tagliafico én wordt Arne Slot de nieuwe trainer van Feyenoord?

 • NUsport – De boordradio / ‘Bottas kan met Russell als teamgenoot alleen maar verliezen’

  George Russell maakt bij de Grand Prix van Sakhir zijn debuut in een Mercedes. De grote vraag is: hoeveel sneller of langzamer gaat hij zijn dan zijn tijdelijke teamgenoot Valtteri Bottas? F1-experts Joost Nederpelt en Patrick Moeke gaan, in gesprek met NU.nl-presentator Bas Scharwachter, op onderzoek uit.

 • FC Utrecht Podcast / FC Utrecht Matchday Podcast, S02 - E05: ADO-thuis

  In deze episode staan het eSports-team én het thuisduel tegen ADO Den Haag centraal. Waarom vertegenwoordigen de Domstedelingen zich niet alleen in de Eredivisie, maar óók in de eDivisie? Sonny van Kranenburg (Marketeer Generatie Z, FC Utrecht) schuift aan bij Corné in 't Hout. En sidekick Dick Teunen, die is terug van weggeweest, maar hij heeft wel iets op te biechten. Veel luisterplezier!

 • Een Tikkie naar het Zuiden / De Spion: FC Dordrecht

  Deze week hebben we weer iemand die achter de hekken van de tegenstander heeft lopen gluren. Jan van Nieuwenhoven heeft ditmaal de eer. Jan is al 26 jaar vrijwillig supporterscoördinator bij FC Dordrecht. Deze topvrijwilliger zat nu lekker in Gran Canaria maar had nog wel even tijd om ons te vertellen over de komende tegenstander van zondag.

 • FC Rijnmond Podcast / Podcast Feyenoord: 'Je kunt niet zeggen dat het alleen maar pech is, al die blessures'

  In onze speciale Feyenoordpodcast op de vrijdag spreekt Jan Jaap Pruysen met Dennis van Eersel, Sinclair Bischop en Ruud van Os. Over de nederlaag van Feyenoord tegen Dinamo Zagreb en de kansen op overwintering in Oostenrijk. Over het thuisduel met Heracles en herinneringen aan de kampioenswedstrijd van 2017. En natuurlijk over de vele blessures in De Kuip.

 • The Euro Step Podcast / #3 Draft review, Lavar Ball en de trades in de NBA

  In deze aflevering kijken we terug naar de draft die plaatsvond op 18 november. De mock draft uit aflevering 2 wordt vergeleken met de uitslag van de draft en verder wordt er gesproken over de trades en free agency acties van de teams in de NBA. De teams mochten vanaf respectievelijk 20 en 22 november beginnen met onderhandelen met spelers om hun teams te versterken. 

 • Spaakzaam / Spaakzaam #37 In vuur en vlam voor Grosjean! (En de agressieproblemen van Mazepin...)

  Het was afgelopen week even schrikken in de Formule 1, Grosjean stond letterlijk in vuur en vlam! Gelukkig is hij er wonder boven wonder praktisch ongedeerd uitgekomen. Naast de giga-crash komen er aankomende week en volgend jaar een aantal rookies de F1 in, er is geen beter moment om de vele problemen van Mazepin nog maar eens aan te kaarten. Dit en meer in de nieuwe spaakzaam.. Luisteren! Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Slimmer Presteren Podcast / Sprinter, allrounder of puncheur: wat voor wielrenner ben jij? Check je Power Speed Profile!

  Dit is de 38ste aflevering van de Slimmer Presteren Podcast, over sport, onderzoek en innovatie. In deze aflevering hebben Gerrit en Jurgen het over:Sprinter, allrounder of puncheur: wat voor wielrenner ben jij? Check je Power Speed Profile!INLEIDING:Wielrennen is veel meer dan een stukje hard kunnen trappen. De koers is grillig: er zijn demarrages, soms gaat het steil bergop en op het eind wacht altijd een stevige sprint. Een renner moet daarom van alle markten thuis zijn. Hoe kom je erachter w...more

 • FC Betting / S02E57: Hoor Wie Belt Daar Kind'ren

  In de FC Betting Podcast van vrijdag 4 december 2020 bespreken Jeffrey Noeken, Jelle Kool en Michael Feith de 11e speelronde in de Premier League met onder andere aandacht voor Liverpool - Wolves, Tottenham - Arsenal en West Ham - Manchester United.

 • HiK-TV / HIK TV #15 Carlo van Nistelrooy over The Ride

  Donderdagavond 3 december live uitgezonden om 20:30 uur op Youtube, Facebook én Twitter: Een nieuwe aflevering van Het is Koers! TV oftewel #HIKTV! Uw hosts Bastiaan Gaillard en Maarten Visser gaan in gesprek met Carlo van Nistelrooy. Zo vlak voor de feestdagen verheug je je op het komende wielerjaar, maar kijk je wellicht ook vooruit naar je eigen uitdagingen op de fiets. Maarten en Bastiaan rijden volgend jaar The Ride, een epische tocht van de Stelvio naar de Cauberg. Wat komt erbij kijken al...more

 • Running Stories / S02E01: Daar zijn we weer!

  Dit is seizoen 2, aflevering 1 van de RunningStories Podcast. Hierin vertellen wij, Marcel en Siegfried, over onze hardloopverhalen. Twee echte amateurs die hardlopen gewoon heel erg leuk vinden. In deze afleveringen praten we even bij. Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan? Waar gaan we mee bezig de komende tijd? En wat is ons nieuwe doel? Instagram: @waaromikren @marcelroad2sixstars

 • Staantribune / 89 - Doing the 116, het FA-cup sprookje van Marine FC

  In een gloednieuwe Doing the 116 podcast bespreken Jeroen Heijink en Joris van de Wier de volgende onderwerpen:  1. Er mogen weer toeschouwers naar het stadion 2. Joris is bij Eyemouth United geweest 3. Boek British Football's Greatest Grounds: One Hundred Must-See Football Venues 4. Waar kun je de beste pie eten 5. Het sprookje van Marine AFC 6. Onuitgenodigde gast op boekpresentatie Hearts (5 jaar geleden) 7. Beantwoorden vragen van luisteraars

 • O, O, Den Haag, de ADO Podcast / #51 Alberto huilde mee met Kishna

  Deze week blikken we terug op het gelijkspel tegen Heerenveen. De 'ommekeer'. De rentree van Ricardo Kishna en zijn emoties na afloop, zorgden ook voor tranen van geluk bij Alberto. Verder gaat het over de wilde geruchten die rondgingen toen de supporters afgelopen week uit protest niet bij de training waren. Wat had de politie daar mee te maken?

 • Topsport Topics Podcast / Topsport Topics Podcast #5 Kijkgedrag

  Wanneer moet een topsporter kijken, waar zit de essentiële informatie en hoe kan hij of zij deze informatie vervolgens gebruiken? In aflevering vijf van de Topsport Topics Podcast gaat Inge van Schouwenburg in gesprek met Raôul Oudejans, bewegingswetenschapper en sportpsycholoog aan de Vrije Universiteit en Hogeschool van Amsterdam.

 • B.V.S.C. / De zwaarste zeilrace ter wereld

  Wouter Bouwman en Dolf Jansen vragen zich af wat mensen bezielt die nachtenlang opblijven om Amerikaanse topsport te volgen. Verder: de meest uitdagende zeilrace ter wereld en wat te doen tegen de zwarte monsters die voetbalvelden terroriseren?

 • Powel & Van Velsum / S01E11: Spitsje pesten!

  De mooiste competitie ter wereld, de Keuken Kampioen Divisie, wordt wekelijks besproken door Lars van Velsum (Mister JLWO) en Berry Powel, ex-spits van onder meer De Graafschap! Met deze week: Jari scoort tegen Ajax, slechte scheidsrechters en een geheime meeting in het bos!

 • Dutch Basketball Podcast / S02E23 - Jannes Stokroos, Peter van Noord en Mohamed Kherrazi

  Een herstart van de Dutch Basketball League lijkt nog ver weg. Hoe gaan clubs, spelers en coaches om met deze onzekere tijd? Donar Groningen en Heroes Den Bosch moeten eind januari spelen in de FIBA Europe Cup. Donar-voorzitter Jannes Stokroos vertelt over de plannen voor de voorbereiding. Voor DBL-teams die niet Europees spelen is er nog minder perspectief. Peter van Noord, coach van Den Helder Suns, vertelt hoe hij en zijn team dit ervaren. Daarnaast vertrekken meerdere spelers (tijdelijk) ...more

 • Voetbalpraat / Voetbalpraat - S03E29

  Voetbalpraat van woensdag 2 december met Milan van Dongen, Freek Jansen, Mario Been en Kees Kwakman. Ze hebben het over wijlen Frank Kramer, het aangekondigde afscheid van Dick Advocaat, zijn opvolging bij Feyenoord, de Champions League en een vooruitblik op de Nederlandse clubs in de Europa League. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Live Slow Ride Fast Podcast / Live Slow met Ducrot

  Laurens en Stefan gaan verder. Verder met hun roadtrip. Na van Baarle reden de mannen in een keer door naar de stem van het Nederlandse wielercommentaar, Maarten Ducrot. In zijn boerderij ontvangt hij Laurens en Stefan en laat ze ervaren wat Live Slow inhoudt. Microfoon aan, en lullen maar. Over Lefevre en Jan Raas, over Colombia en over poep scheppen met twee linker handen. En hoe zit het met die wissel met Clement van afgelopen Tour? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast See ...more

 • De Vliegende Nonnen / 4. De Revanche

  De Vliegende Nonnen Podcast gaat over vrouwenzaalvoetbal. Een team van 10 enthousiaste dertigers wil nog een keer kampioen worden! Dit is aflevering 4: De revanche.De nonnen hebben de weg naar boven weer gevonden na de winst van vorige week. Nu krijgen we kans op revanche. In de eerdere wedstrijd tegen Plein83 (aflevering 2: de oneerlijke strijd) gingen we roemloos ten onder met 7-1.Zou de tweelingzus van de oranje leeuwin Van Dongen weer meedoen? En wat doet borrelen voor de wedstrijd met ...more

 • De Wereld van VICE Sports / #44 VICE Sports ontmoet Tyrone Spong

  In Parkland, een peperdure wijk in Florida, staat in een kast van een huis. Daar woont een van de beste vechtsporters die we ooit gehad hebben in Nederland. Het huis is een soort dierentuin. Rondom wonen geiten, emoes, toekans, ara’s, amazonepapegaaien, honden, kalkoenen, leguanen, schildpadden, paarden, en nog een hele hoop andere dieren. De man van het huis is Tyrone Spong. Spong is een sensationele vechter, maar door een samenloop van omstandigheden heeft hij nu al anderhalf jaar ni...more

 • Rijnmond Sport / Toornstra over stoppen Advocaat bij Feyenoord: 'Had het wel verwacht'

  Jens Toornstra las dinsdag dat hij volgend seizoen een andere trainer krijgt. Heel verbaasd was de middenvelder niet. "Ergens had ik het wel verwacht. Alleen qua timing misschien niet helemaal. Maar hij is op een dusdanige leeftijd dat hij een keer stopt."Toornstra bereidt zich met Feyenoord voor op de belangrijke wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Hij denkt niet dat het nieuws rondom het stoppen van zijn trainer de voorbereiding op dat duel overschaduwt. Volgens Toornstra heeft het ook vo...more

 • Skiete Willy Podcast / Skiete Willy S01E14: ‘PSV is heel kwetsbaar als ze de bal verliezen’

  De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken normaal gesproken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. Deze keer vervangt Geert-Jan Jakobs Marco. De mannen bespreken de prestaties van het sterk gewijzigde PSV tegen Sparta, maar ook de Europa League zege van vorige week donderdag. Ook de voetbalhelden Ronaldo en Maradona komen aan bod. En hoe is het om bij s...more

 • Pitstop / 'De kampioensauto voor Russell, een modern F1-sprookje'

  Een extra editie van Pitstop, de formule 1 podcast van het AD, met al het nieuws van deze week. Grosjean ontslagen uit het ziekenhuis, Hamilton tien dagen in quarantaine door Corona, Russell die mag racen in een Mercedes.En dan was er de officiële presentatie van Mick Schumacher bij Haas. Arjan Schouten, de F1-watcher van AD, zag het allemaal voorbij komen en bespreekt de week met presentator Etienne Verhoeff.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy informat...more

 • Pantelic Podcast / Pantelic Podcast S03E22: Perrspectief

  Een nederlaag tegen Liverpool. Een nederlaag met perspectief? Voor de een wel en voor de ander niet. Op deze donderdag kwamen Christian Visser, Lars van Eijden en Resley Stjeward weer bij elkaar om de lopende zaken rondom Ajax te bespreken!

 • Susy Q&A / Aflevering 46: De Maratón Valencia

  Jill Holterman, vanaf een hoogslaper in Valencia (Spa), en Abdi Nageeye, vanaf een massagetafel in Kaptagat (Ken), blikken vooruit op hun corornaproof, elite-only marathon in Valencia dit weekend. Allebei vertellen ze ook over hun pittigste training in de voorbereiding én over hun bestaan als fulltime atleet. En Olivier en Susan? Die praten over kerstmis in Nederland.• Presentatie: Olivier Heimel• Vaste co-host: Susan Krumins• Gasten: Jill Holterman & Abdi Nageeye• Producer: Christabel Kapit...more

 • 1920 Clubhouse / #0212 Bondscoach flirt & Ontwikkelingsplannen

  S02E12 Deze week een week met volop goed nieuws! Nieuw-Zeeland en Marokko pakken hard door met de ontwikkelingsplannen in het vrouwenvoetbal, de KNVB flirt met een nieuwe bondscoach en verschillende vrouwen doen deze week aan breaking barriers. Verder ook een update over de Franse soap met bondscoach Diacre en sterspeelster Amandine Henry in de hoofdrol en weer hele toffe L.I.E.K.E’s. Helaas hebben we ook weer een paar 'TINN' kandidaten, maar staan we daarentegen wel uitgebreid stil bij de wedst...more

 • Pak Schaal Podcast / Pakschaal S01E16: wordt het een heerlijke pizza of een bord gedateerde gnocchi?

  In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In de zestiende aflevering gaat het uiteraard over de nederlaag van de Amsterdammers op Anfield Road, met aandacht voor de fout van Andre Onana en het sterke optreden van Ryan Gravenberch. Ook wordt er al volop vooruitgekeken op de climax in groep D van de Champions League. De spelerspaspoorten en een grillburgerchallenge kunnen ook ...more

 • De golfpodcast / De Golfpodcast aflevering 85

  In deze aflevering: Zijn Luiten en Besseling nog steeds in de race voor Dubai, is er een Strategische alliantie tussen de Europese Tour en de PGA, maken we de winnaar bekend van de Golfpersprijs 2020 en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • Hardlooppodcast De Pacer / S2E21: Frustratie, vermoeidheid, pijntjes (en gelukkig ook nog iets om naar uit te kijken)

  Het zit de heren van De Pacer even niet mee. Na maanden vol motivatie, progressie en soms euforie hebben ze nu te maken met vermoeidheid en pijntjes. Hoe daarmee om te gaan als fanatieker loper, dat is de vraag. De klaagzang wordt gelukkig onderbroken door een belletje met Abdi Nageeye, want gelukkig kunnen we komend weekeinde wel een topmarathon volgen.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • De Cor Potcast / S02E15: Fidel Castro aan de Amstel (Ft. Lodewijk Asscher)

  Deze week gingen Bart Vriends, Maarten de Fockert en Thomas Verhaar op pad. Ze verlieten het oude vertrouwde Rotterdam eenmalig voor een bezoek aan de tweede kamer in Den Haag. In een eerdere aflevering liet met name Thomas blijken geen groot fan van politicus Lodewijk Asscher te zijn maar vandaag zitten ze recht tegenover elkaar. Een podcast over voetbal, politiek en een hoop randzaken!

 • de Bong & Stok Ajax Podcast / 50. Reactie pod: nabeschouwing Liverpool-Ajax (1-0) met Onana's brainfart.

  Direct na de nederlaag op Anfield reageren Bong & Stok op de teleurstellende prestatie van de dragende spelers. De positieve ontwikkeling van Perr Schuurs en Nous Mazraoui op het Europese toneel en het vooruitzicht van de dood of de gladiolen wedstrijd tegen Atalanta.

 • Surftips podcast / De historie van de Nederlandse surfscene met Hans van den Broek

  Deze aflevering hebben we een bijzondere gast die bij waarschijnlijk veel van jullie bekend is, Hans van den Broek. Hij deelt met ons de historie van het Nederlandse surfen en zijn gedachte over een aantal stellingen over surfen. Abonneer je op de podcast, laat een review achter op apple podcast en volg ons voor meer tips op instagram via @boardshortz_nl en @pepijntigges. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen, whatsapp "podcast aan" naar 0645799878.

 • Pole Position Podcast / GP Bahrein - Saved by the halo

  De laatste 3 races van dit seizoen worden in een 'triple header' gereden. De eerste van 3 races werd gereden in Bahrein. Een race die we niet snel meer zullen vergeten. De gigantische crash van Romain Grosjean zal bij velen nog lang in het geheugen zitten. Vooral de enorme vuurbal is iets wat we lang niet hebben gezien in de Formule 1. Gelukkig kan Grosjean het nog navertellen en heeft ie via een video op social media laten weten dat alles naar omstandigheden goed met hem. De race werd v...more

 • Dick Voormekaar Podcast / Dick Voormekaar S01E14 MET RAEMON SLUITER: Wat moet Feyenoord na het Dick Advocaat-tijdperk?

  De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week is voormalig proftennisser, tenniscoach en bovenal Feyenoorder Raemon Sluiter te gast. Met hem gaat het erover of hij het ziet zitten ooit iets voor Feyenoord te betekenen als coach en wie Dick Advocaat moet opvolgen. Uiteraard ook deze week de rubrieken 'Nu Even Niet', 'Ja...more

 • Lo Stadio / LO Stadio S03E13: Diego Maradona, wisselvalligheid en Cgikjltfr Drnovsk!

  In de nieuwe Lo Stadio bespreken Willem Haak en Wesley Victor Mak natuurlijk Diego Maradona, en de wisselvalligheid van de topploegen in de Serie A en de eerste Oezbeek in de Serie A!

 • Peesjevee Podcast / S02E21: Roger gaat all-in!

  Het volledige debuut van Rik Elfrink in de Peesjevee Podcast! Samen met Guus Peters bespreekt hij vanaf vandaag alles rond PSV. Vandaag gaat het onder meer over het Russisch rouletten van Roger Schmidt, de vermoeide Ihattaren en een worstelende Zahavi!

 • Een podcast over wielrennen, Arriere de la course / 56: Wielerverhalen deel 2 (DOPING met Herman Ram)

  Vandaag onderzoeken wij "the dark side" van het wielrennen; DOPING! https://www.arrieredelacourse.nl/ https://twitter.com/ArriereC https://www.facebook.com/arrieredelacourse https://www.instagram.com/arrieredelac/ http://koerspret.nl/

 • RacingNews365 Formule 1-podcast / Verstappen voert druk op Red Bull en Albon op

  Een horrorcrash van Romain Grosjean ontsierde de Grand Prix van Bahrein. De Haas-coureur ontsnapte na een duizelingwekkende crash uit zijn brandende wrak en kwam er met lichte verwondingen vanaf.Lewis Hamilton domineerde de Grand Prix, maar Max Verstappen legde beslag op een mooie tweede plaats vóór teamgenoot Alexander Albon die zijn podiumplaats cadeau kreeg. Verstappen toonde zich allerminst onder de indruk over het optreden van zijn teamgenoot en zijn boodschap richting de teamleiding was he...more

 • Scorebordjournalistiek / Scorebordjournalistiek S02E14: Champions League boven de poolcirkel, Ronaldo en Messi zijn gewaarschuwd

  Zo speel je in de Keuken Kampioen Divisie en zo ben je kampioen van Noorwegen. Het gebeurde Joshua Smits. De 28-jarige doelman speelt zijn wedstrijden bij het sensationele FK Bodø/Glimt.In de nieuwste aflevering van de podcast Scorebordjournalistiek praat hij met Stef de Bont over voetballen boven de poolcirkel én hoe het kan dat Glimt gemiddeld 3,5 keer per wedstrijd weet te scoren. De volgende uitdaging? De groepsfase van de Champions League. 'Cristiano Ronaldo volgend jaar op bezoek in Bodø? ...more

 • De Voetbalpodcast / S05E07: Mourinho: meesterpestkop of oplichter?

  Een nieuwe voetbalpodcast van Sam Planting en Jimmy Driessen waarin ze het o.a over het gemak van Ajax en trainer José Mourinho hebben. Daarnaast is het tijd voor een quiz!

 • Kop over Kop - de wielerpodcast van Eurosport / KoK S02E40 | Veldrijden in Kortrijk en Tabor & Wat Is Waarschijnlijker…

  Het eerste dubbele crossweekend is achter de rug. Bij de vrouwen won beide dagen Lucinda Brand, maar bij de mannen gingen twee verschillende kemphanen er met de prijzen vandoor. Echter, de meest besproken man van dit weekend was Wout van Aert, die zijn terugkeer in het veld maakte. Laat het aan Sander Valentijn over om samen met Jeroen Vanbelleghem, Jan Hermsen en Bobbie Traksel dit bijzondere weekend te bespreken. Zij krijgen daarbij zelfs extra ondersteuning van Thijs van Amerongen – dé crosse...more

 • AZ Podcast / ‘Donderdag tegen Napoli is echt alles geoorloofd’

  Deze week spreken AZ-clubwatchers Theo Brinkman en Jeroen Haarsma met presentator Chris Wobben onder meer over de aankomende kraker tegen Napoli, waar vuurwerk wordt verwacht op én boven het veld. 

 • Sporza Podcast / 400e aflevering van Extra Time

  Voor de 400e aflevering van voetbaltalkshow Extra Time ontvangt Frank Raes naast zijn vaste sidekick Filip Joos ouwe getrouwen als Wesley Sonck, Gert Verheyen en Franky Van der Elst aan zijn tafel. Samen bespreken ze de voorbije voetbalweek.

 • Radio Camataru / S03E21 | Met geel voor Westerveld vanwege tijdrekken

  Na de uitzendingen met Gérard de Nooijer, Jessica Roosenburg, Johnny Jansen en Karel Brandsma is het deze week weer eens tijd voor een ouderwetse podcast van supporters onder elkaar. Juist nu we het alweer noodgedwongen weken zonder échte tribunepraat moeten doen. Presentator Marcel Koppers ontvangt naast vaste sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma ook Sander Eising en Anne van der Meer in de studio. De heren blikken onder meer terug op het gelijkspel tegen ADO Den Haag, wie de Camataruaan va...more

 • Neutrale Kijkers / S5E12: Helsingborg - Falkenbergs: tussen droom en werkelijkheid

  Deze week keken we naar de degradatiekraker tussen de Zweedse ploegen Helsingborg en Falkenbergs. Op papier een geweldige wedstrijd voor de neutrale kijker, maar goed, dat is papier.⚽️Neutrale Kijkers wordt gemaakt door Yordi Yamali (@thefev) en Peter Buurman (@buurtvader), in samenwerking met Dag en Nacht Media. Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Auto.nl. De muziek is 'Tachanka' van Leon Lishner & Friends, en een adaptatie daarvan van Studio Kloaq. De gegenpre...more

 • Paddockpraat Podcast - Formule 1 Magazine / 'Grosjean moet na ontsnapping bij zichzelf te rade gaan, wil hij dit nog?'

  Godzijdank is Romain Grosjean ontsnapt aan de dood maar hoe nu verder? Moet hij na de F1 bijvoorbeeld de Indycar wel in willen? Coureur Renger van der Zande heeft zo zijn bedenkingen. En hoe was het terplekke bij het ongeluk, fotograaf Peter van Egmond en verslaggever André Venema vertellen.

 • NOS Langs de Lijn Sportforum / 'Je kan tenminste laten zien dat het goed is afgelopen'

  In het Sportforum van NOS Langs de Lijn en Omstreken bespreken ze de afgelopen sportweek. Met natuurlijk de dood van Maradona, maar ook de Nederlands kampioenschappen sprint, de Nederlandse voetbalclubs in Europa en het heftige ongeluk in de Formule 1. Voetbaltrainer Gertjan Verbeek, Olympisch schaatskampioen Michel Mulder en voetbalcommentator Arman Avsaroglu zijn te gast in het Sportforum van deze week.

 • Kein Geloel / #KG179 - "Waarom zo geheimzinnig over Haps?"

  Zagen we afgelopen zondag het slechtste Feyenoord van dit seizoen? Tegen FC Utrecht was het niet veel soeps, maar dat had dan ook te maken met de volle lappenmand. Van Sven van Beek tot Róbert Bozeník, en van Leroy Fer tot Justin Bijlow; de blessureklanten werden bij Fox Sports allemaal in beeld genomen. Van spookvoetballer Christian Conteh was geen enkel spoor. En hoe zit het eigenlijk met Ridgeciano Haps? Waarom is Feyenoord zo geheimzinnig over zijn afwezigheid? Johan, Wesley en stagiair Rob...more

 • F1 Spoiler Alert / #111 GP van Bahrein: De engel op de halo

  Het was even schrikken voor iedere #F1 liefhebber dit weekend, maar gelukkig wist Romain Grosjean slechts lichtgewond weg te lopen van een bijzonder zware crash. Daarna moesten er nog 56 rondjes worden gereden op het circuit van Bahrein. Die race was niet voor iedereen meer even spannend. De wereldkampioen is bekend, de nummers 2 en 3 kunnen nog stuivertje wisselen en na zo'n klapper in de eerste ronde staat eigenlijk alles in een ander perspectief. Toch was er nog genoeg spektakel te belev...more

 • SLIPSTREAM / Grosjean is ontsnapt aan de dood | SLIPSTREAM

  In een nieuwe aflevering van Slipstream blikken Kees van de Grint en Allard Kalff terug op de Grand Prix van Bahrein, waar Romain Grosjean de dood een halve minuut in de ogen keek. Dankzij een enorme engel op zijn schouders en de veiligheidsmaatregelen in de Formule 1 weet de Fransman het gelukkig met slechts lichte brandwonden na te vertellen. Ook wordt er in deze aflevering natuurlijk teruggeblikt op een nieuwe triomftocht van Lewis Hamilton , die Max Verstappen wederom de baas was.

 • F1 RaceReporter - Formule 1 Podcast / GP van Bahrein - Vive Romain Grosjean

  Een nabeschouwing op de gisteren verreden dramatische Grand Prix van Bahrein.  Hamilton pakte zijn miljoenste zege, maar het enige wat gisteren telde was dat Romain Grosjean een ware horror crash overleefde. - Mercedes heeft nu 115 overwinningen en passeert daarmee Williams voor de derde plaats op de lijst aller tijden, achter McLaren (182) en Ferrari (238). - Hamilton hoeft nog maar 12 ronden aan de leiding te rijden van een Grand Prix om daarmee het all-time record van Michael Schumacher ...more

 • De Tribune / Berteele: "Dat Eden Hazard een voorbeeld neemt aan Laurens Sweeck"

  In een gevarieerde aflevering van onze podcast De Tribune kwamen o.a. de blessure van Eden Hazard, de terugkeer van Wout van Aert en de crash van Romain Grosjean aan bod.

 • F1 Aan Tafel / De engel van Grosjean | 2020 #48

  Deze week in ‘F1 aan Tafel’, de podcast van Grand Prix Radio, wordt vooral het angstaanjagende ongeluk van Romain Grosjean besproken. Daarnaast blikt men terug op de rest van de race en wordt er nog kort voorbeschouwd op de Grand Prix van komend weekend. Vanuit de Harbour Club in Vinkeveen met als gasten: – Olav Mol; live vanuit Bahrein. – Rintje Ritsma; de ‘Beer van Lemmer’, viervoudig Wereld- en zesvoudig Europees kampioen Allround schaatsen en F1 liefhebber. – Jeroen Mul; technisch analist. –...more

 • Tukkerproat / S02E21: We staan weer met beide beentjes op de grond

  Nabeschouwing RKC, voorbeschouwing Ajax uit, Nieuws over onze quiz, Koning Toto.

 • Overstuur - F1 Podcast / “Dit was echt scary”

  Er zijn races die je niet snel zal vergeten en dit is er zeer waarschijnlijk eentje van... De mannen bespreken uiteraard de bizarre crash van Romain Grosjean, zet Paul zijn vraagtekens bij de herstart en is Niels niet te spreken over de misplaatste opmerking van Hamilton.

 • Pitbox TV / 2020 #24 Formule 1 met een SCHOKKENDE crash in Bahrein

  In deze podcast van Pitbox TV praten Tom Vogels en Jeffrey van Brink samen over de Grand Prix in Bahrein. De schokkende crash van Romain Grosjean deed alle Formule 1 harten een tikje overslaan. Gelukkig leeft hij nog. Vervolgens was het Lance Stroll die op zijn kop belandde door de duw van Daniil Kvyat. Tot slot was het de motor van Sergio Perez die plofte terwijl hij op podiumkoers reed. Al met al genoeg om over te praten. www.pitbox.tv f1 #formule1 #bahrein #bahrainGP #RomainGrosjean #Crash...more

 • UNDERCUT - Formule 1 - GPblog / Grosjean doet zelfs Max Verstappen van mening veranderen - F1 2020 GP Bahrein

  De Grand Prix van Bahrein zorgde voor de grootste crash in de Formule 1 van sinds tijden. Deze week blikken onze host, medeoprichter Thierry Bakker, e-coureur David Plasman en Porsche supercup coureur Max van Splunteren terug op een memorabele Grand Prix in de Arabische woestijn.Na jaren van kritiek bewees de HALO opnieuw dat het een plek heeft verdiend in de Formule 1. De criticasters, waaronder een aantal coureurs, zijn nu definitief de mond gesnoerd na de horrorcrash van Romain Grosjean. ...more

 • De ArseNL Podcast / Aflevering 11 - Crisis

  Tsja, waar moeten we beginnen in aflevering 11? De belabberde wedstrijd tegen de Wolves was de zoveelste in een slechte reeks die maar niet op lijkt te houden. En dus komen Martijn en Rens weer op hetzelfde uit en vragen we ons af wat er beter moet. Allereerst bespreken we het eendimensionale aanvalsplan. en het gebrek aan creativiteit. Daarnaast schort het aan winnaarsmentaliteit, inspiratie en lef.  Spelers kunnen echt wel beter dan dit, maar op een of andere manier vormt dit materia...more

 • Branie / Ook op Anfield wil Ajax de show stelen

  In Branie kijken Bart Veenstra (Ajax Showtime) en Dick Sintenie (Het Parool) met Ronald Ockhuysen vooruit naar de wedstrijden tegen Liverpool en Atalanta Bergamo, waarin het echt alles of (bijna) niets is. Ook: zijn al die goede invalbeurten een luxe, of kloppen de reservespelers wel heel hard op de deur?  Het zijn drukke weken voor de Ajacieden, maar volgens Sintenie moeten we daarvan vooral genieten. “De hele club hunkert naar Champions League-voetbal. Dat vinden we ook normaal. Er...more

 • GPUpdate Podcast / Horrorcrash Grosjean leek iets uit een lang vervlogen Formule 1-verleden - #17

  Het gruwelijke ongeluk van Romain Grosjean zondag vlak na de start van de Grand Prix van Bahrein toonde maar weer eens aan hoe gevaarlijk autosport kan zijn. De Franse Haas F1-coureur liep wonderwel met slechts lichte verwondingen weg bij een 'freak accident' dat in het verleden zeker levens had geëist, zo oordeelt het panel van de GPUpdate Podcast van Motorsport.com, onder leiding van presentator Erwin Jaeggi.De gedachten bij het panel gingen terug naar de pitbrand van Jos Verstappen in 1994, d...more

 • Retteketet Podcast / Retteketet Podcast S01E13: ‘AZ is beter dan Feyenoord en PSV’

  De Retteketet Podcast is dé podcast over AZ! Vanuit Noord-Holland bespreken normaal gesproken clubicoon Barry van Galen en clubwatcher Simon Zwartkruis de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom AZ. Deze week is Simon op vakantie en valt Iwan van Duren in. In de dertiende episode hebben Barry en Iwan het over, of AZ verder is dan PSV en Feyenoord en waar de Alkmaarders gaan eindigen. De kansen in Europa komen ook uitgebreid aan bod. Verder wordt in de nieuw opgetuigde rubrie...more

 • De Limburger Voetbalpodcast / 'Leuk dat Schuurs het goed doet tegen Emmen, maar kan hij het ook tegen Liverpool?'

  De sportredactie van De Limburger blikt terug op het afgelopen voetbalweekend. 

 • Prins Bira Formule 1 Podcast / Lap 6: GP Bahrein - Fenix uit de as

  Vandaag hebben we het, uiteraard, eerst over de gruwelijke crash van Romain Grosjean. Daarna gaan we wat dieper in op de crash, om er vervolgens wat meer over uit te weiden. Na de crash van Grosjean moeten we het nog even over diezelfde crash hebben, want wat een crash was het! We praten kort over de race, voor zover die ertoe deed, en komen dan nog een paar keer uit bij de crash van Grosjean, om hem nog wat verder te ontleden, in (historisch) perspectief te plaatsen en ons te verbazen over het ...more

 • FC Buitenland / S01E09: Cavani redt United en Real Madrid is het helemaal kwijt!

  Maandag en dus tijd voor een nieuwe FC Buitenland! In de aflevering van 30 november bespreken Jaron Blonk, Martijn van Zijtveld en Quincy Richardson onder anderen de miljoenen in Florence, de horrorblessure van Jimenez, de onverwacht leuke wedstrijd in Wolfsburg en er zijn nieuwe rubriekjes!

 • Sjotcast / Aflevering 15: een heerlijk uur met Frank Raes

  In deze aflevering zwaaien Frank Raes en Ludo Vandewalle Diego Maradona uit en diepen ze anekdotes op uit hun rijkgevulde carrière.

 • De Gegenpressing Podcast / Lokhoff ideale technische man, betonvoetbal en NAC speelt Russisch roulette

  In De Gegenpressing Podcast bespreken clubwatchers Yadran Blanco, Dennis Kas en Joost Blaauwhof de actualiteit rondom NAC. Aflevering 22 staat in het teken van het teleurstellende gelijkspel tegen TOP Oss. Verder bespreken de heren het overlijden van Diego Armando Maradona. Iets wat de wereld dagenlang bezig heeft gehouden. Pluisje was een held in het mondiale voetbal. Bijna groter dan de sport. Om de Haagse enclave een Bredase smoel te geven, opperen de heren Ton Lokhoff technische man te mak...more

 • Ballen verstand / ‘Bij Heracles ligt de lat wel heel erg laag en de cijfers van Kik Pierie zijn ontluisterend’

  FC Twente en Heracles beleefden een uiterst teleurstellend weekend. Beide clubs gingen onderuit, en konden geen vuist maken. Al verschillen daar de meningen over.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • NOS Formule 1-Podcast / #18 - '41 minuten over 28 seconden vlammenzee' (S02)

  Presentator Amber Brantsen bespreekt met Louis Dekker, Jan Lammers en Indycar-coureur Rinus van Kalmthout de Grand Prix van Bahrein. Een race die iedereen zich zal herinneren door de horrorcrash van Romain Grosjean.

 • De Rode Lantaarn / Special: een (heel dik) uur met David Dekker (Team Jumbo Visma)

  Het jaar 2020 was miserabel, maar gelukkig was er wel wielrennen. Want temidden van de besmettingscijfers, IC-opnames, P-waarden en andere lockdown-miserie zagen we toch maar mooi drie grote ronden, een paar monumenten en een WK. Conclusies trokken we al eerder: over de wenselijkheid van meer koersen in de herfst, de waarde van een compacte kalender en de fascinerende doorbraak van de jonkies aan de top. Denk Pokkie, denk Tao, denk Hirschi en Jai. 'Maar hoe moet dat dan met ónze gouden generatie...more

 • Telegraaf Formule 1 podcast / ‘Ricciardo in de fout met Hollywood-kritiek’

  In de nieuwe Formule 1-podcast bespreken voormalig coureur Christijan Albers en onze verslaggever Erik van Haren de laatste ontwikkelingen in de Formule 1. Natuurlijk wordt uitgebreid stilgestaan bij de horrorcrash van Romain Grosjean tijdens de Grand Prix van Bahrein. In de podcast legt Albers uit hoe de crash van Grosjean heeft kunnen gebeuren. Valt de Fransman zelf nog iets te verwijten? Na afloop van de race uitte Daniel Ricciardo felle kritiek op de Formule 1, omdat de crash van Romain zo ...more

 • Radio Milko / Moet Dammers volgende week wel terug in de basis?

   FC Groningen won zondag met 1-0 van Willem II. Bij de thuisclub ontbrak Wessel Dammers. De veelbekritiseerde verdediger was geschorst. Zonder hem hield FC Groningen de nul. FC Groningen-watcher William Pomp vindt het een lastige beslissing. ,,Het draaide goed, maar als iemand een keer een wedstrijdje is geschorst is het wel heel gek om hem meteen op de bank te zetten.''  

 • NOS Voetbalpodcast / #128 - 'Feyenoord moet overleven tot de winterstop'

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt het afgelopen voetbalweekend met commentatoren Jan Roels, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter. Deze keer veel aandacht voor Feyenoord en de komende week vol Europees voetbal.

 • AD Voetbal podcast / S3E18: 'Dit is hét moment voor Ajax om Liverpool te verslaan'

  In de nieuwste voetbalpodcast van het AD bespreken Sjoerd Mossou, Mikos Gouka en Johan Inan het overlijden van Diego Armando Maradona en de gekste eromheen. Daarnaast worden de kansen van Ajax doorgenomen in deze CL week. Kijken ze naar Feyenoord dat piept en kraakt en de houding van PSV trainer Roger Schmidt.Presentatie Etienne VerhoeffSupport the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Oosttribune / #51: "Stroperige wedstrijden, schitterende doelpunten"

  RTV Oost-sportverslaggevers Daniel Godinho Veiga, Tijmen van Wissing en Nico Wantia bespreken de wedstrijden van FC Twente, Heracles Almelo, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles.

 • KOKO Radio / 'Jokers in bestuurstop Cambuur en PSV met angst en beven naar Heerenveen'

  In KOKO Radio, de voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant en Sport Noord, bespreken de verslaggevers met presentator Renze Lolkema de ontwikkelingen bij SC Heerenveen en SC Cambuur, zowel op het veld als daarbuiten. In deze aflevering wordt onder meer gesproken over de onrust bij Cambuur en de geloofwaardigheid van het stichtingsbestuur. SC Heerenveen stelde met een 1-1 gelijkspel teleur bij ADO Den Haag, maar treft komend weekend met PSV een tegenstander die historisch gezien vertrouwen moet g...more

 • NL Tennis Podcast / De tennispassie van Raemon Sluiter

  In deze special van NLTennisPodcast is Raemon Sluiter de hoofdgast. De Rotterdamse 'tennislijp' neemt een vermakelijke duik in de schat aan ervaringen die hij de afgelopen jaren op en naast de baan heeft opgedaan. En uiteraard laat hij zijn licht schijnen op de actuele tennistop. Sluiter ontleedt het spel van ‘kwibus’ Daniil Medvedev en legt uit wat de Rus zo steengoed maakt. Wie grijpt de macht bij de vrouwen komend seizoen en welke rol is daarbij weggelegd voor Kiki Bertens? Presentatie: Marce...more

 • YAAP Podcast || Sport- en Prestatiepsychologen / 2: Esther Pardijs - Documentairemaker

  Wat doe je als je kind sporttalent blijkt te hebben en al op extreem jonge leeftijd in een wereld vol verwachtingen, spanningen en teleurstellingen terecht komt? Hoe begeleid je je kind het beste, terwijl je als ouder - vaak tegen wil en dank - met precies diezelfde gevoelens te maken krijgt? Dit zijn twee vragen waar documentaire maakster en topsportmoeder Esther Pardijs mee rondliep. Daarom maakte Esther de documentaire TURN! Waarin ze haar talentvolle zoontje volgt, de wijze waarop ze hem zel...more

 • De Derde Helft - Eredivisie / Speelronde 10 met Fresia Cousiño Arias: ‘Waarom moet je dan in godsnaam om acht uur spelen?!’

  De tiende speelronde zit er op. Zoals gewoonlijk zijn Gijs, Tim, en Snijboon bij elkaar gekomen om alle negen wedstrijden na te beschouwen. Ditmaal aangevuld met het gezicht van Fox Sports: Fresia Cousiño Arias. Samen bespreken ze onder meer of er plek is voor Bazoer in Oranje, de comeback van Kishna, Tim’s grote Eredivisie-voorbeeld en hoe Roger Schmidt de gunfactor van PSV inbeukt.Kortom: alle antwoorden op de vragen die je niet had over de afgelopen speelronde!Luister De Derde Helft op Spotif...more

 • #UtregProat / UtregProat S01 A06 - De hele Kuip stil gespeeld

  Nabeschouwing Feyenoord Voorbeschouwing ADO Stilstaan bij DiTo

 • Kon Veel Minder de Podcast / Kon Veel Minder S03E17: "Een magnetronmaaltijd voor Adrie"

  Vorige week stelde Maarten dat El Messaoudi niet meer zou scoren voor FC Groningen. Een speelronde later gebeurde het al en dat betekent een magnetronmaaltijd voor Adrie Poldervaart. We hebben het over de gewonnen wedstrijd tegen Willem II, de nieuwe muts van Danny Buijs en het invallen van Tomáš Suslov. Natuurlijk hebben wij het ook over de komende uitwedstrijd tegen AZ Alkmaar. Local Legends Waterloo Bar: tinyurl.com/y4omh3xz Local Legends Proeflokaal Hooghoudt: tinyurl.com/y3mlxybu Koop Cupk...more

 • NL BE Racing Podcast / BONUS - Nabeschouwing Bahrein | Crash Grosjean - Stroll ondersteboven!

  N.AV. de heftige crash op Bahrein volgt een bonus aflevering van de NL BE Racing Podcast. Deze keer praten we niet over de F1 game maar over de gebeurtenissen in de Grand-Prix van Bahrein. Samen met CJ en Flying Fynn geven wij onze mening en reacties op de gebeurtenissen deze race! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nlberacing/message

 • Fietsen Natuurlijk / #29 - Blij dat ik glij of serieus MTB parcours - met Gerko van der Graaf - Radio edit

  #29 - Blij dat ik glij of serieus MTB parcours - met Gerko van der Graaf - Radio edit by Ronald en Marc

 • Gouden Wissel / Gouden Wissel - 'Ajax kan ook stunten op Anfield'

  Jeroen, Jan en Melvin kijken terug op de wedstrijd tegen Midtjylland en blikken vooruit naar de duels met Emmen en Liverpool.

 • Presteren kun je leren / Presteren kun je leren podcast #9 Een andere invalshoek op het behalen van je doelen. Manifesteren met Ciska van Grootveld

  In deze podcast zit ik samen met Ciska van Grootveld. Met haar bedrijf IamGroots begeleid zij ondernemers en ik was er daar afgelopen periode één van. In deze podcast hebben we het over manifesteren, een iets andere invalshoek om je doelen te behalen. Ik vind het super interessant en besloot er daarom in december een challenge bij te bedenken. Deze kun je vinden via mijn blog. Veel luisterplezier!