PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Chaquilo Late Night Show Podcast

In het podcast programma Chaquilo Late Night, dat wordt gepresenteerd door Chaquilo, praat hij over diverse actuele zaken met bekende Nederlanders. Elke donderdag avond om 20.00 te beluisteren op Spotify, Apple Podcast , Youtube en Facebook.

Afleveringen

 • Chaquilo Latenight Podcast Ep4- Jonge Creatievelingen ( Het verhaal van Bilal met MS)

  Oct 22 2020

  Bilal (22)  leidt aan de ziekte MS. En heeft zijn leven ondanks de ziekte aardig in orde, samen met zijn begeleider Giano Sprockel van de organisatie Jonge Creatievelingen uit Arnhem geeft hij zijn leven invulling door te werken als designer.   Een inspirerend verhaal van 2 mannen die beiden iets van elkaar leren. Ze nemen elkaar op sleeptouw en helpen de jeugd in de Arnhemse wijk Malburgen.     Bilal schrijft nu corona ervaringen van slachtoffers. Deze zijn terug te l...more

 • Chaquilo Late Night Podcast Ep3 - Desray van 2 Brothers on the 4th floor over borstkanker

  Sep 17 2020

  Te gast in de uitzending: Zangeres Desray bekend van de populaire muziekformatie 2 Brothers on the 4th floor. In de jaren 90 scoorde zij grote hits als ' Dreams', Never Alone' en Come Take My hand. Helaas is in 2020 de diagnose Borstkanker vastgesteld bij Desray. In deze uitzending hebben we het met haar over haar strijd tegen deze ziekte en haar carrière toen en nu. Kortom een leuke uitzending. Vergeet onze Facebookpagina niet te liken en te abonneren op ons Youtube kanaal. 

 • Chaquilo Late Night Podcast : Marcel Jeninga ' Mijn dochter van 0 is misbruikt!

  Sep 10 2020

  In de 2e Podcast aflevering  niemand minder dan Marcel Jeninga te gast, Marcel en zijn gezin zijn slachtoffer geworden van de veroordeelde zedendelinquent Geert B. Marcel’s dochter is seksueel misbruikt van 0 tot haar 3e levensjaar. Na een DNA onderzoek bleek de dader hun buurman Geert B te zijn. Door het afgenomen DNA van Geert B is er een match gevonden met een Cold Case zaak van de moord op het 8-jarige Semiha Metin uit Deventer. Een shockerende aflevering die voor 18 jaar en ouder is. ...more

 • Chaquilo Late Night Podcast | Met Tanja Jess over Racisme

  Sep 02 2020

  Actrice en presentatrice Tanja Jess is te gast om het te hebben over Racisme in de Nederlandse samenleving. Tanja verteld ons meer over haar nieuwe progamma ' de Racisme kaart ' dat zij samen met cabaretier Mo Hersi presenteert. Ook hebben we het over complottheorieën , Covid-19 en leren we Tanja jess opvattingen beter kennen. Kortom een mooie interessante uitzending van de Chaquilo Late Night Show Podcast! Sidenotes: De stichting waar Tanja Jess het over heeft is Stichting UAF.