Podcast

Liefdeslessen

Mischa Blok krijgt liefdeslessen van BN-ers. Bijzonder openhartige gesprekken over de liefde in de intimiteit van hun favoriete kroeg. En die lege barkruk naast hen? Die is voor jou!

Afleveringen

 • #12 Splinter Chabot

  Feb 06 2019

  Splinter is een dromer. Hij ziet een ober en BAM hij is verliefd. In zijn fantasie ziet hij hoe ze hun eerste ruzie bijleggen, hoe ze thuiskomen na een dag hard werken. En dan heeft hij in de echte wereld nog geen woord met hem gewisseld.

 • #11 Vincent Bijlo

  Jan 30 2019

  's Avonds luisterde hij op zijn studentenkamer stiekem naar de cassettebandjes die Mariska voor zijn broer had ingesproken. Nu, 31 jaar later, is hij nog steeds gelukkig met haar. Zijn advies? Blijf praten, blijf bijsturen, blijf zacht van binnen. En vooral: 'Blijf bij elkaar, want een huwelijk is nooit af.'

 • #10 Marieke Elsinga

  Jan 23 2019

  Ze heeft heel veel liefde te geven. Die geeft ze nu aan haar kat. Maar ze heeft dan ook een hele leuke kat. Een man die het voortouw durft te nemen en het tijd durft te geven, dat zou mooi zijn, maar vind die maar eens in de verknipte Amsterdamse datingmarkt...

 • #9 Rob Geus

  Jan 17 2019

  Hij is tot nu toe twee keer getrouwd. Als het aan hem ligt, wil hij nog een derde keer trouwen, maar dan wel met zijn huidige vrouw. Afgekloven nagels, dat vindt hij een enorme afknapper. Net als vrouwen die niet kunnen koken.

 • #8 Evelien de Bruijn

  Jan 09 2019

  Niet vooruitjanken! Dat is één van de belangrijkste lessen die Evelien de afgelopen jaren heeft geleerd. Een openhartig gesprek over geduld, vertrouwen en Katrien Duck.

 • #7 Ed Struijlaart

  Jan 03 2019

  Vroeger was hij een verlegen jongen die zich achter zijn gitaar verschool. Inmiddels snapt hij steeds beter hoe vrouwen werken. Zo ziet hij al aan de stand van de wenkbrauw van zijn vriendin wat hij fout heeft gedaan. Bloemen kopen, dát zou hij vaker moeten doen!

 • #6 René van Meurs

  Dec 27 2018

  Na drie leerzame relaties is René single. Geen happy single, maar hoe komt de liefde op je pad als je het liefste thuis Jan van Haasteren-puzzels maakt?

 • #5 Maxim Hartman

  Dec 20 2018

  Maxim gelooft niet in relaties en hij gelooft niet in de ware. Hij vergelijkt verliefdheid met een afschuwelijke ziekte die hij zo snel mogelijk kwijt wil raken, net als de griep. Waar hij wel in gelooft? In pure zelfbescherming!

 • #4 Lize Korpershoek

  Dec 13 2018

  Na een slordig avondje stappen, vond Tim Hofman haar pinpas. Net als in het sprookje van Assepoester, leverde hij de pinpas bij haar thuis af. Een prachtig liefdesverhaal over veiligheid en verlatingsangst.

 • #3 Cornald Maas

  Dec 06 2018

  Verliefdheid verandert in 'verdieping en vertedering'. Cornald is al 21 jaar samen met Martijn, maar ze wonen niet samen. Is dat dé manier om een relatie spannend te houden?

 • #2 Frans Bauer

  Nov 28 2018

  Onvoorwaardelijke liefde voelt hij voor zijn ‘Maris’. Waar ging hun laatste ruzie over? En hoe kijkt hij terug op het All You Need is Love-incident aan het begin van zijn carrière?

 • # 1 Willibrord Frequin

  Nov 22 2018

  Hij is nu zeven jaar samen met zijn vrouw Gesina. Wat heeft hij geleerd van zijn vorige drie huwelijken en hoe gaat Willibrord om met monogamie?