PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Papa Podcast

Podcast voor en door jonge vaders die het zelf ook niet allemaal weten. Barend van Deelen (538) en Wijnand Speelman (NPO3FM) bespreken het vaderschap aan de hand van hun eigen ervaringen en die van hun gasten.

Afleveringen

 • Aflevering 10 - Jebroer

  Jul 01 2019

  Rapper Jebroer is vader van drie zoons. In deze aflevering vertelt hij over zijn eigen jeugd, het moment dat hij onverwacht vader werd, de liefde voor zijn kids én zijn rots in de branding: zijn vriendin Marisa.

 • Aflevering 9 - Andy van der Meijde

  Jun 16 2019

  Voormalig profvoetballer Andy van der Meijde vertelt in deze aflevering openhartig over zijn rol als vader. Je hoort de verhalen over zijn dochters in Italië met wie hij tot zijn spijt geen contact mee meer heeft, over zijn dochtertje in Engeland en over de kinderen die hij met zijn huidige vrouw Melissa heeft. Een aflevering over fouten maken, gemis en onvoorwaardelijke liefde.

 • Aflevering 8 - Qucee

  Jun 02 2019

  Qucee is vader van een dochter en een zoontje dat eind 2018 werd geboren. In deze aflevering vertelt hij over de heftige periode na de geboorte van zijn eerste kind, over de relatie met zijn eigen vader én de onvoorwaardelijke liefde voor zijn kids.

 • Aflevering 7 - Papa en Mama Podcast

  Apr 08 2019

  In deze laatste aflevering van dit seizoen schuiven ook Vera en Lisa-Marie aan om te vertellen hoe zij de afgelopen zwangerschap ervaren hebben en wat zij van dit eerste Papapodcast seizoen vonden.

 • Aflevering 6 - Allebei Vader

  Mar 03 2019

  Ook Wijnand is nu vader geworden. Barend en Wijnand vergelijken hun ervaringen en Barend komt erachter wat het verschil is tussen de geboorte van een eerste en een tweede kindje.

 • Aflevering 5 - Een zoon!

  Feb 11 2019

  De vriendin van Barend is bevallen van een zoon, Barend deelt zijn ervaring. Wijnand en zijn vriendin ondervinden wat tegenslag in aanloop naar hun bevalling.

 • Aflevering 4 - De laatste loodjes

  Dec 31 2018

  Hoe bereid je je voor op een bevalling en wat doe je als het moment eindelijk daar is? Barend zit in zijn laatste week voor de uitgerekende datum en Wijnand onderzoekt wat hij nog op zijn to-do lijst kan zetten.

 • Aflevering 3 - Privé

  Dec 03 2018

  Barend en Wijnand bespreken de invloed van een zwangerschap op hun liefdesleven en Wijnand onthult het geslacht van zijn ongeboren baby.

 • Aflevering 2 - De rode envelop

  Nov 05 2018

  Examenspanning bij een 20 weken echo, de invloed van een baby op je vriendschappen en een nieuw leven zonder feestjes?

 • Aflevering 1 - Groot Nieuws!

  Sep 30 2018

  In deze eerste aflevering van de Papa Podcast, bespreken Barend en Wijnand hun visie over de zwangerschap en het vaderschap. Ook hebben de mannen beide leuk nieuws te melden..