PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

PotterDome ✔

Hét Podcastkanaal van PotterDome, onafhankelijk online platform rond de scene van Harry Potter en Fantastic Beasts. Biedt plek aan de podcasts PotterDome Talks (vh. PotterDome Inside), de podcast van CHRIS en Uit de Kist, in de Kist. Ben je zelf podcastmaker en wil je voor PotterDome een Potter gerelateerde podcast maken? Neem dan vooral contact op!

Afleveringen

 • PotterDome Podcast - Uit de Kist in de Kist - aflevering 1

  Feb 06 2022

  Dit is Uit de Kist, in de Kist. Een podcastserie waarin ik met initiatiefnemers - webmasters en creators - terugblik op hun Harry Potter initiatief. Wat waren hun beweegredenen? Wat is er voortgekomen uit hun werk? En wat willen zij toekomstige generaties meegeven? Vandaag ontvangt PotterDome de legendarische JufPotter. En achter JufPotter gaat een gepassioneerd onderwijskundige schuil, voor wie Harry Potter Online - want daar hebben wij het over - hét startpunt was voor een complete leesmetho...more

 • PotterDome Inside met CHRIS - Aflevering 1

  Sep 29 2021

  Vanaf vandaag zijn de podcasttalkshow CHRIS en het platform PotterDome één en dezelfde en gaan we verder als PotterDome Inside met CHRIS, dé podcast-talkshow van PotterDome. In deze uitzending vol kinderziektes -maar wat verwacht je bij een eerste nieuwe uitzending - is Pen Stewart te gast om te vertellen over haar bijzondere combinatie van schrijven, kunst en doceren. 

 • VOORAANKONDIGING! PotterDome Live met CHRIS - Pen Stewart over schrijven, doceren en bijzondere banden

  Sep 26 2021

  Pen Stewart is inmiddels een schrijfster van formaat met boeken als Onderuniversum en Wintercode. Vanavond vertelt ze bij PotterDome over het schrijven, lesgeven (en alle hobbels die erbij komen kijken) en haar connectie in het verleden met dit platform. PotterDome Live met CHRIS is op zondag 26 september live te volgen via Clubhouse en als podcast vanaf dinsdag 28 september via JUKE en Spotify.   

 • CHRIS - Seizoen 2, Aflevering 5

  Sep 28 2020

  En daar is aflevering 5 van het tweede seizoen, met vandaag DEEL 1 van mijn bezoek aan het Blote Voetenpark in Brunssum.  Vandaag spreek ik eigenaresse Maloe Janssen over het park én over de uitdagingen rond corona. En volgende week dus een hele wandeling door dat park.

 • CHRIS - Seizoen 2, Aflevering 4

  Sep 13 2020

  Bij kwetsbare groepen denken we meteen aan mensen met psychische- of lichamelijke problemen, maar er is een groep die even zo kwetsbaar is, omdat zij er letterlijk helemaal zelf voor staan. Ze kunnen geen aanspraak maken op allerlei regelingen terwijl het aantal opdrachten significant is teruggelopen. Niet alleen de bekende kwetsbare groepen zijn geraakt door corona, ook ondernemers zijn het zaadje. Exacte cijfers zijn lastig te vinden, maar de groep ondernemers die buiten de boot valt is groot....more

 • CHRIS - Seizoen 2, Aflevering 3

  Sep 06 2020

  Het Imagine Film Festival beleefde afgelopen week de 34e editie. Het filmfestival bestaat sinds 1984 en is speciaal voor de liefhebbers van elfjes, trollen, demonen en ruimtewezens: een waar begrip dus binnen de popcultuur! Deze editie van m’n talkshow blik ik met Fantasy-vriend van de talkshow Jeroen Geelhoed terug. Was het een succes? Dit en meer.

 • CHRIS - Seizoen 2, Aflevering 2

  Aug 30 2020

  Vorige week was het een zwaar geïmproviseerde uitzending – ik kwam eerder terug uit retraite – maar vandaag begint het nieuwe seizoen van mijn podcast dan officieel. Met vanavond een topgast: Hildebrand van Kuyeren van één van de grootste websites met nieuws over het vervoer per spoor: Treinreiziger.nl. Versnelling Beneluxtrein Vanaf 2024 kunnen we sneller naar Brussel én Berlijn. Dat is natuurlijk positief, maar toch klinkt er uit diverse hoeken kritiek. Welke kritiek dat is, vraag ik aan van ...more

 • CHRIS - aflevering 6

  Mar 29 2020

  De late night podcast CHRIS zoomt elke zondag in op een actuele gebeurtenis in de week of een bijzondere gast, met deze week: Het opvallendste nieuws van de afgelopen week Is een virtuele Comic Con net zo magisch als een echte Comic Con? Hoofdredacteur van nieuwssite ModernMyths Jeroen Geelhoed schuift aan bij CHRIS.