PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Puur Mindset Academy Podcast

Dé mindset podcast door Jerik van Nuenen. Ontdek de beste inzichten en tips op gebied van mindset, persoonlijke ontwikkeling, doelen stellen, communicatie, keuzes maken, succes, geld, je mooiste leven leven en alle andere onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat jij uiteindelijk de beste versie van jezelf gaat worden.

Afleveringen

 • #87: Jouw Waarom - Waarom doe je wat je doet?

  Dec 03 2021

  Waarom doe je wat je doet? En waarom deed je dingen in het verleden? Dat zijn de vragen die centraal staan in deze podcastaflevering. Veel luisterplezier!

 • #86: Interview met Tim Hinssen en Paul Sprangers van "Kleine Boodschap" - Over alles Efteling

  Nov 26 2021

  Als je een trouwe luisteraar van deze podcast bent dan weet je dat ik helemaal weg ben van de Efteling. Ik heb hier in meerdere afleveringen over gesproken, maar ik heb hier tot nu toe nog geen volledige podcastaflevering over opgenomen. Omdat ik zelf een trouwe luisteraar ben van de grootste Efteling podcast van de Benelux heb ik de 2 hosts, Tim Hinssen en Paul Sprangers, benaderd en gevraagd of ze het leuk zouden vinden om samen met mij een podcastaflevering op te nemen. Het antwoord was "JA" ...more

 • #85: 10 Mindset Lifehacks die zorgen voor een gelukkiger leven

  Nov 19 2021

  In deze podcastaflevering lees ik mijn complete gratis ebook voor. Waarom? Omdat ik graag zoveel mogelijk mensen wil inspireren en wakker schudden. Met deze podcastaflevering kan de kwaliteit van jouw leven echt 'Next Level' gaan! Wil je graag de oefeningen en opdrachten uit het ebook maken? Download dan het ebook via https://www.puurmindsetacademy.nl Veel luisterplezier!

 • #84: Interview Met Coachee Lars Provoost (15)- Van 0 naar 1000 Euro per maand!

  Nov 14 2021

  Sinds mei 2021 ben ik Lars Provoost gaan coachen op het gebied van affiliatemarketing, persoonlijke ontwikkeling en mindset. Lars heeft in slechts 5 maanden tijd een ongekende groei doorgemaakt op zowel persoonlijk vlak als zakelijk vlak. In deze podcastaflevering deelt hij zijn succes, maar ook zijn fouten. Veel luisterplezier!

 • #83: Anne Elise Wouters zet maandelijk een ton om met ecommerce. Hoe doet ze dit?

  Nov 05 2021

  Anne Elise Wouters (28) verdiend maandelijks een ton met haar ecommerce business en is hiermee financieel onafhankelijk. Ze heeft 100 % de vrijheid en kan gaan en staan waar ze zelf wil. Hoe heeft ze dit voor elkaar gekregen? Welk pad heeft zij bewandeld en welke obstakels kwam ze allemaal tegen onderweg? Je hoort het allemaal in deze aflevering. Veel luisterplezier! Je kunt de video van deze aflevering bekijken via deze pagina ==>> https://www.puurmindsetacademy.nl/anne-elise/

 • #82: Interview met Michelle van den Berghe - Over liefde, relaties en je ex terugwinnen

  Oct 29 2021

  Michelle is liefdescoach en hypnotherapeut. In deze boeiende podcast praten we over de liefde, relaties en manieren om je ex terug te krijgen. Veel luisterplezier!

 • #81: Het belang van een Mastermindgroep

  Oct 22 2021

  Als je een duidelijk doel hebt is het belangrijk om je te omringen met de juiste mensen die je op weg kunnen helpen naar jouw doel. In deze podcastaflevering leg ik het belang van een mastermindgroep uit. Veel luisterplezier!

 • #80: De kracht van het dagelijks creëren

  Oct 15 2021

  In deze podcast leg ik uitgebreid uit hoe je dagelijks kunt creëren. Mocht je alles op je gemak na willen lezen, ga dan naar https://www.puurmindsetacademy.nl/creeren/ Veel luisterplezier!

 • #79: 30 Dagen Mindset Challenge en tips voor meer rust in je hoofd

  Oct 09 2021

  In deze podcastaflevering introduceer ik mijn nieuwe online programma de '30 Dagen Mindset Challenge'. Ik leg uit hoe ik hierop ben gekomen. Wat houdt dit precies in en wat is de toegevoegde waarde voor jou? Via deze link ==>>https://www.puurmindsetacademy.nl/30-dagen-mindset-challenge/ vind je meer info en kun je het programma aanschaffen. Daarnaast geef ik waardevolle tips voor meer rust in je hoofd. Al met al, weer een hele interessante podcastaflevering. Veel luisterplezier!

 • #78: Terug van 3 weken vakantie

  Oct 03 2021

  In september heb ik genoten van in totaal 3 weken vakantie, waarvan 2 in Italië en 1 week Griekenland. Hoe heb ik deze periode ervaren? Waar ben ik allemaal geweest? Hoe is het in de tussentijd met mijn online business en mijn passieve gegaan? Je hoort het allemaal in deze podcastaflevering. Wil jij ook graag 3 weken met vakantie kunnen, zonder dat je naar jouw huidige financiële situatie hoeft te kijken? Plan dan een gratis coachingscall met mij in via https://www.puurmindsetacademy.nl/coachi...more

 • #77: Zeg wat vaker 'NEE'!

  Sep 24 2021

  Wat zijn de grootste nadelen van altijd maar 'JA' zeggen en wat zijn, voor mij persoonlijk, de grootste voordelen geweest van 'NEE' zeggen? Met deze podcast hoop ik jou waardevolle inzichten te geven om wat vaker het woordje 'NEE' te zeggen. Veel luisterplezier!

 • #76 De voor- en nadelen van starten en hebben van een online business - Mijn persoonlijke ervaringen

  Sep 17 2021

  Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met het bouwen van een online business en daarmee ook het opbouwen van een passief inkomen op basis van affiliatemarketing. Heel veel mensen zijn er nu ook mee bezig. Wat zijn de grote voor- en nadelen van het opbouwen van een passief inkomen? Wat moet je er allemaal voor doen en heel belangrijk, wat moet je er voor laten? Als jij graag wilt starten met het bouwen van een online passief inkomen, dan is deze podcast zeker een aanrader om naar te luisteren! ...more

 • #75 Een vraag die mij al 1,5 jaar lang wekelijks gesteld word...

  Sep 10 2021

  Al 1,5 jaar stellen mensen wekelijk dezelfde vraag aan mij... Tot nu toe heb ik nooit een concreet antwoord op deze vraag kunnen geven. Maar nu ben ik er voor mezelf uit. In deze podcastaflevering geef ik een duidelijk, uitgebreid antwoord op deze vraag. Veel luisterplezier!

 • #74: Je business loslaten terwijl je op vakantie bent

  Sep 03 2021

  Kun jij tijdens jouw vakantie jouw werk en/of (online)business helemaal loslaten ja of nee? Ik ga dit dus voor het eerst in mijn leven doen en ik vind dit superspannend. In deze podcast vertel ik er meer over. Veel luisterplezier!

 • #73: Interview Met Tamara Straatman - Over wat het winnen van 10 miljoen Euro met je leven doet

  Aug 27 2021

  Tamara Straatman won in 2019 maarliefst 10 miljoen Euro in de Oudejaarsloterij. Een hoop geld. Heel veel mensen dromen ervan om de jackpot te winnen om vervolgens nooit meer te hoeven werken, een groot huis te kopen met zwembad en droomauto en een grote wereldreis te maken. Tamara heeft deze clichedingen allemaal gedaan. Maar wat doe je vervolgens daarna? Hoe ging haar omgeving met haar om en wie zijn daarna je ECHTE vrienden? Op al deze vragen krijg je in deze podcast een eerlijk en duidelijk ...more

 • #72: Mijn belevenissen van een lang weekend Disneyland Parijs

  Aug 24 2021

  In deze extra podcastaflevering deel ik mijn belevenissen van een lang weekend Disneyland Parijs. Veel luisterplezier!

 • #71: Wat zijn de meest voorkomende problemen van mensen?

  Aug 20 2021

  Als je niet tevreden bent met jouw huidige leven dan heeft dat altijd 1 of meerdere oorzaken. In deze podcast deel ik wat de meest voorkomende problemen zijn van de mensen die ik spreek tijdens mijn gratis coachingscalls en mijn trouwe coachees van de Puur Mindset Academy. Wellicht dat jou dit aan het denken zet en dat je (eindelijk) overgaat tot ACTIE of de hulp inschakelt van een goede coach of mentor. Veel luisterplezier!

 • #70: Hoe kun je beter leren omgaan met je emoties?

  Aug 13 2021

  We hebben elke dag te maken met emoties. De ene keer positief en de andere keer negatief. Waar komen deze emoties vandaan en wat kun je doen tegen negatieve emoties? In deze podcastaflevering vertel ik hoe je in 5 stappen beter kunt leren omgaan met je eigen emoties. Veel luisterplezier!

 • #69: Interview Met Manifestatie Expert Mike Van Doorn

  Aug 06 2021

  Mike van Doorn is "manifestatie expert". Wat houdt dit in? Hoe is dit gekomen? Welke ervaringen heeft hij hiermee? In deze podcast ga ik, samen met Mike dieper in op de wet van aantrekkingskracht en wijze levenslessen die Mike heeft geleerd uit het boek "the Secret". Veel luisterplezier!

 • #68: Waarom het zo belangrijk is om fouten te maken

  Jul 30 2021

  Fouten maken, vaak schamen we onszelf ervoor als we een fout hebben gemaakt die grote gevolgen heeft of we willen zelfs helemaal geen fouten maken omdat we als kind geleerd hebben dat fouten maken slecht is en je vervolgens op je donder krijgt. In deze podcastaflevering vertel ik waarom het juist goed is om fouten te maken. Lees hier het blogartikel https://puurmindsetacademy.nl/fouten-maken/

 • #67: Manifesteren kun je leren

  Jul 23 2021

  In deze podcastaflevering geef ik waardevolle inzichten over hoe je alles op een goede manier kunt manifesteren in je leven. Je kunt het uitgebreide blogartikel lezen op https://puurmindsetacademy.nl/manifesteren/ Veel luisterplezier!

 • #66: Hoe kun je jezelf weer lekker in je vel voelen?

  Jul 16 2021

  In deze podcast geef ik een aantal tips hoe je jezelf weer lekker in je vel kunt voelen. Voor het complete blogartikel ga je naar https://puurmindsetacademy.nl/10-tips-om-je-weer-lekker-in-je-vel-te-voelen/ Veel luisterplezier!

 • #65: Samen met Isabelle Feteris praten over onze Money Mindset en die van anderen

  Jul 09 2021

  Voor de 2de keer zijn we te gast in elkaars podcast aangezien de vorige podcast (nr. 29) goed was bevallen van beide kanten en ook van onze trouwe luisteraars. In deze podcast praten we alleen maar over geldzaken, elkaars kijk op geld en hoe je jouw money mindset kunt veranderen. Het is weer een mooie aflevering geworden. Hopelijk haal je hier waardevolle informatie uit die je weer in de praktijk kunt gaan toepassen. Veel luisterplezier!

 • 64: Waarom doe je wat je doet?

  Jul 02 2021

  Waarom doe je wat je doet? Stel jij deze vraag weleens aan jezelf ja of nee? Hoogstwaarschijnlijk niet. In deze podcast leg ik uit waarom het zo belangrijk is om goed te weten waarom je doet wat je nu doet. Veel luisterplezier!

 • 63: 5 Goede Vragen voor een Gelukkig en Betekenisvol Leven

  Jun 25 2021

  ‘Ik zou zo graag wat meer willen betekenen voor mensen’ en ‘ik wil het gevoel hebben dat ik echt ergens aan bijdraag’. Herken je dit verlangen en zou je zelf ook graag meer betekenis willen geven aan je werk of je leven? Luister dan zeker naar deze podcastaflevering. De 5 vragen die ik ga behandelen in deze aflevering geven stuk voor stuk meer en beter inzicht in wat jij graag echt wilt. Veel luisterplezier!

 • #62: Heb jij de regie over jouw eigen leven?

  Jun 18 2021

  Heb jij de regie over jouw eigen leven ja of nee? Als je niet de regie over jouw eigen leven hebt, wie heeft of wie hebben dat dan wel? En maakt jouw dat gelukkig ja of nee? Dit zijn allemaal vragen die je aan jezelf kunt stellen als je verder wilt komen in het leven. Veel luisterplezier!

 • #61: Hoe kom je elke dag aan nieuwe motivatie?

  Jun 11 2021

  Een vraag die ik regelmatig gesteld krijg van mensen is: "Hoe kom je elke dag weer aan nieuwe motivatie"? Het antwoord is vrij simpel. Maar voor heel veel mensen blijkbaar niet... Hoe komt dat? Ik vertel het jou in deze podcastaflevering. Veel luisterplezier!

 • #60: Jouw roadmap naar een gezond, vitaal en ontspannen leven

  Jun 04 2021

  In deze podcastaflevering een update van bepaalde zaken waar ik de afgelopen periode druk mee bezig ben geweest. Bijvoorbeeld met het inspreken van de luisterboekversie van het E-book "Word de beste versie van jezelf". Wat komt hier allemaal bij kijken en waarom neemt dit zoveel tijd en ergernis in beslag. Ook heb ik een nieuwe werkboek gemaakt voor alle trouwe leden van de Puur Mindset Academy community en mijn coachees. In deze aflevering hoor je waarom ik dit heb gemaakt en wat de voordelen...more

 • #59: Interview Met Jaco Zuijdwegt en Falco Cloots van "Rich Mind"

  May 28 2021

  Met "Rich Mind"richten Jaco Zuijdwegt en Falco Cloots zich op de jonge generatie die ver durven gaan om hun ultieme doel te behalen: vrijheid in tijd. Geld is slechts één van de middelen. Vandaar dat een groot deel van hun focus naar geld gaat. Rich Mind is een hecht team bestaande uit Jaco, Falco, Tom en Peter, met 20+ jaar ondernemerservaring, 6+ jaar ervaring in crypto, een portfoliobeheer van 20+ investeerders en 300K+ aan assets in beheer. Hun doel is simpel: De jonge generatie helpen echte...more

 • #58: Interview met Mandy Glaudemans | Haar ervaring met "Unleash the Power Within" van Tony robbins

  May 18 2021

  Mandy is personal trainer die gezondheid, mindset en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. In maart 2021 heeft ze het virtuele event "Unleash the Power Within" van Tony Robbins gevolgd. In deze podcastaflevering deelt ze haar ervaringen van dit event. Welke nieuwe dingen heeft ze geleerd en welke nieuwe inzichten heeft ze hierdoor gekregen? Persoonlijk vind ik dit een super waardevolle podcast met een aantal nieuwe inzichten die ik dankzij Mandy heb gekregen.

 • #57: Hoe kun je het stemmetje van negatieve gedachtes uitzetten?

  May 13 2021

  In deze podcastaflevering behandel ik een mail van iemand die mijn E-book heeft gedownload en naar aanleiding van de inhoud van het E-book een goede vraag stelde aan mij. Ze vroeg om tips, maar in plaats daarvan stelde ik wedervragen waarop ik weer antwoorden kreeg. De vragen die ik stel en de antwoorden die ik daarop ontving behandel en bespreek ik in deze aflevering zodat je een duidelijk beeld krijgt van de manier waarop ik vragen stel en de manier waarop ik mensen coach en inzichten geef

 • #56: Wat is Eigenwaarde? Hoe kun je jouw eigenwaarde vergroten?

  May 07 2021

  In deze podcastaflevering ga ik dieper in op wat eigenwaarde is, wat het betekend en hoe je jouw eigenwaarde kunt vergroten.

 • #55: Te gast bij de "Leading Lady Podcast" van Sanne Boons - Over Persoonlijk Leiderschap

  Apr 30 2021

  Via Instagram kwam ik in contact met Sanne Boons. Ze is mindsetcoach in opleiding en ze heeft haar eigen podcast die gaat over "the Law of Attraction". Ze wilde graag samen met mij een podcast over persoonlijk leiderschap maken. Het is een leuke podcastaflevering geworden met goede vragen en subonderwerpen die stuk voor stuk onderdeel uitmaken van persoonlijk leiderschap. Veel luisterplezier!

 • #54: Wat is Persoonlijk Leiderschap?

  Apr 23 2021

  Wat is eigenlijk persoonlijk leiderschap? In deze podcast over persoonlijk leiderschap wil ik jou vooral inspireren om zelf aan de slag te gaan en om de koers van jouw eigen kompas te volgen. Wil jij ook weten hoe je meer kunt bereiken? Wil jij graag het beste uit je leven halen? Ga dan mee op reis en ontdek de waardevolle sleutels voor persoonlijk leiderschap en jouw eigen leven die ik in deze podcast met jou deel!

 • #53: Wat is faalangst en wat kun je ertegen doen?

  Apr 16 2021

  Veel mensen hebben last van faalangst, zowel kinderen als volwassenen. Het overgrote deel van de mensen doet hier niks aan. Mijn ervaring is dat faalangst goed te overwinnen is, mits je de juiste stappen neemt. En ik heb ook ervaren dat je dan tot veel meer in staat bent dan wat je zelf in eerste instantie denkt. Met deze podcast wil ik jou meer inzicht geven in het ontstaan van faalangst en de gevolgen hiervan, zowel bij kinderen als volwassenen. Daarnaast krijg je praktische tips om faalang...more

 • #52: Samen met coach en vriend Jacko Meijaard terugblikken op 1 jaar lang podcasten

  Apr 09 2021

  Inmiddels ben ik een jaar bezig met de podcast. De tijd is supersnel gegaan. Wat heb ik in zo'n jaar allemaal geleerd? Wat zijn de leuke momenten en wat zijn de leermomenten geweest voor mezelf? Jacko vraagt het mij allemaal en ik geef uitgebreid antwoord op alle vragen. Ik vind het supertof om te zien dat de podcast zo hard is gegroeid en dat hij wekelijks veel wordt beluisterd. Op naar een tweede jaar!

 • #51: Interview met Nikki Koppedraaijer - Financiële Vrijheid Creëren met BNB Verhuur

  Apr 02 2021

  Met het verhuren van zijn eigen huis, terwijl hij zelf op missie in het buitenland was, verdiende Nikki zijn eerste passieve inkomen. Sinds 2018 is hij dit, samen met zijn vriendin, fulltime gaan doen en leren ze andere mensen d.m.v. een online cursus hoe zij dit ook kunnen doen. Dankzij het stellen van duidelijke doelen en het opschalen van hun business kunnen ze allebei hun mooiste leven leven. Maar welke stappen heeft hij hiervoor ondernomen en wat komt er allemaal kijken bij het opstarten ...more

 • #50: Interview Met Ricardo Ras - Over flops, falen, the Law of Attraction en succes

  Mar 26 2021

  Hij won begin januari 2021 de Casting Kantine op RTL4 met zijn wereld imitatie van Robert ten Brink. Hij veroverde de harten van alle kijkers en bij heel "bekend Nederland". De weg ernaar toe was zeker niet makkelijk. Ik praat hier met hem over in een uitgebreide podcastaflevering waarin hij zijn flops en faalmomenten deelt. Veel luisterplezier!

 • #49: Depressief? Wat zijn de Kenmerken van een Depressie?

  Mar 19 2021

  Bijna 20 procent van de Nederlandse volwassenen krijgt ooit in zijn of haar leven te maken met een depressie. Dat is 1 op de 5 mensen. Jaarlijks is dit ongeveer 5 procent van de volwassenen. Dat is echt veel. Wat is de oorzaak of wat zijn de meest voorkomende oorzaken van een depressie? En de belangrijkste vraag: Hoe kun je het beste een depressie voorkomen? Veel luisterplezier!

 • #48: Wat is succes en wat betekent succes voor jou?

  Mar 12 2021

  Succes is een breed begrip en voor iedereen verschillend. Ik ga in deze podcastaflevering uitgebreid en dieper in op wat succes kan betekenen en wat de verschillende onderdelen van succes zijn. Veel luisterplezier!

 • #47: Hoe vergroot je jouw zelfliefde?

  Mar 05 2021

  Maandelijks wordt de zoekterm "zelfliefde" gemiddeld tussen de 1000 en 10.000 keer ingetypt in Google. Dat is echt veel! Dat geeft dus aan hoeveel mensen in Nederland niet tevreden zijn met zichzelf en de omstandigheden waarin ze verkeren. Met deze podcastaflevering hoop ik jou meer en betere inzichten te kunnen geven over hoe je jouw zelfliefde kunt vergroten. Wil je lid worden van de Puur Mindset Academy Community? Ga dan naar https://www.puurmindsetacademy.nl/community

 • #46: Interview Met Harm Van Wijk | Hoe kun je nu het beste beginnen met beleggen?

  Feb 26 2021

  Hij is een van de bekendste beleggingsexperts van Nederland. Hij verdiend meer dan een fulltime, passief inkomen op de beurs met beleggen. Hoe heeft hij dit voor elkaar gekregen? Welke mindset strategie komt hierbij kijken? Waar kun je het beste in beleggen als je gaat beginnen? Op al deze vragen geeft hij meer dan uitgebreid antwoord in deze interessante podcastaflevering over beleggen. Veel luisterplezier!

 • #45: Interview Met Esmee Van Esmeelifestyle.nl | Over de weg naar leven van het internet

  Feb 19 2021

  Met haar 25 jaar verdiend Esmee al een fulltime inkomen via het internet en kan ze elke dag doen wat ze ECHT leuk vind. Maar hoe heeft ze dit voor elkaar gekregen? Welke stappen heeft ze hiervoor ondernomen en hoe verdiend ze precies haar geld waardoor ze voor zichzelf financieel onafhankelijk is? Ik vraag het haar allemaal en ze gaat hier uitgebreid op in. Veel luisterplezier!

 • #44: Wat het weer voor invloed heeft op jouw mindset

  Feb 12 2021

  Deze aflevering staat in het teken van het mooie winterse weer van afgelopen week. Heel Nederland ging massaal sleeën en sneeuwballengevecht houden met elkaar en iedereen leek de corona ellene even te vergeten. Ook ik heb genoten van het winterse weer en in deze (korte) aflevering deel ik mijn sneeuwvreugde met jou. Veel luisterplezier!

 • #43: Mijn huis is eindelijk af! En een goede coach mentor kost geld!

  Feb 05 2021

  Wow! Mijn woonhuis is eindelijk, na ruim een jaar verbouwing, af :-D. Deze mooie mijlpaal deel ik in deze podcastaflevering. Ook deel ik wat ik heel vaak constateer tijdens gratis coachingscalls en de oplossing die ik daarvoor biedt. Veel luisterplezier!

 • #42: Je bent wat je denkt!

  Jan 29 2021

  Je bent wat je denkt! Ik vind het super interessant hoe wij mensen denken. Niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als je eigen gedachten. Wat is denken en wat zijn gedachtes? Ik bespreek en leg het allemaal uit in deze aflevering.

 • #41: Puur Mindset Academy gaat next level! En hoe ga jij om met de avondklok?

  Jan 22 2021

  Het is zover! Puur Mindset Academy heeft zijn eigen community :-D. Ik ben hier supertrots op. Mijn doel is om waardevolle kennis en informatie te delen met mensen die zichzelf graag verder willen ontwikkelen op het gebied van mindset, persoonlijke ontwikkeling en passief inkomen. Word nu lid van de community! Ga naar https://puurmindsetacademy.nl/community Bestel hier het boek "Is het een tegenslag of is het een kans" van Robert Benninga https://puurmindsetacademy.nl/boeken/

 • #40: Hoe ga je om met tegenslagen?

  Jan 15 2021

  We hebben er allemaal, vroeg of laat, in ons leven helaas mee te maken. Maar ook bij tegenslagen komt het neer op mindset. Hoe ga je ermee om? In deze podcast geef ik een aantal tips hoe je om kunt gaan met tegenslagen. Veel luisterplezier!

 • #39: Wat zijn Jouw Persoonlijke Waarden?

  Jan 08 2021

  In deze podcast ga ik het hebben over een aantal belangrijke persoonlijke waarden van mezelf. De vraag is, hoe zit het met jouw persoonlijke waarden? Weet je wat persoonlijke waarden zijn en denk je hier weleens over na? Hoe beter je voor jezelf weet wat jouw belangrijkste persoonlijke waarden zijn, hoe gelukkiger je jezelf voelt. Veel luisterplezier!

 • #38: Mijn Doelen voor 2021 en hoe JIJ ZELF concrete doelen kunt stellen

  Jan 01 2021

  Wat is jouw doel of wat zijn jouw doelen voor 2021? In deze podcastaflevering ga ik mijn zakelijke en privedoelen voor dit jaar met jou delen. Ook leg ik uit hoe je op een goede manier doelen moet stellen voor jezelf en welke vragen je hierbij aan jezelf kunt stellen. Kortom, zeker weer een leerzame podcast om het jaar goed mee te beginnen.

 • #37: Waar ben ik dankbaar voor geweest in 2020?

  Dec 25 2020

  Voor velen was 2020 een bewogen jaar die anders is verlopen dan ze van tevoren hadden gedacht. Voor mij was 2020 echter een jaar met veel mooie dingen waar ik zeer dankbaar voor ben. Ik ga ze dan ook allemaal stuk voor stuk bespreken in deze podcastaflevering. Lees en bekijk hier het interview met mijn coachingsklant Arnout Goos https://bestmindset.nl/hoe-vind-je-een-goede-mentor-en-wat-zijn-de-voordelen-van-een-mentor/ Veel luisterplezier!

 • #36: Tweede interview met Robert Benninga - Top tools voor jouw succes en geluk

  Dec 18 2020

  Een vervolgaflevering op podcast #25. Als je deze aflevering nog niet beluisterd hebt, doe dat dan eerst. In deze podcastaflevering geeft Robert ZEER waardevolle tools om succesvol en gelukkig te zijn in het leven. Veel luisterplezier!

 • #35: Verwijder jezelf uit nutteloze groepsapps!

  Dec 11 2020

  Whatsapp, velen zijn eraan verslaafd maar ik haat het vaak. Vooral groepsapps. Er zitten in mijn ogen meer na- dan voordelen aan whatsapp. In deze aflevering ga ik diep in op de nadelen van whatsapp en groepsapps.

 • #34: Terugkijk op 2020 - Hoe was mijn 2020?

  Dec 04 2020

  Het jaar 2020 is alweer bijna voorbij. Hoe kijk ik terug op het afgelopen jaar? Wat heb ik allemaal gedaan? Waar kijk ik positief op terug? Je hoort het in deze podcastaflevering. Ga voor meer informatie naar https://www.puurmindsetacademy.nl

 • #33: Interview Met Danique Kos | Over passie voor percussie en ondernemen in crisistijd

  Dec 02 2020

  Danique Kos is een jonge zelfstandig ondernemer die een enorme passie heeft voor muziek en percussie. Hier was ze al van jongs af aan door gefascineerd en hier heeft ze haar werk van kunnen maken. Ze vertoond zowel nationaal als internationaal haar kunsten en is dan ook een veelgevraagde artiest voor verschillende shows en optredens. Helaas kan ook zij door de coronacrisis haar passie niet uitoefenen dus is ze zichzelf aan het verdiepen in hoe je een passief inkomen kunt verdienen. Op 22- jar...more

 • #32: Interview Met Johan Vlemmix - Over Hoe Je ACTIE Onderneemt

  Nov 20 2020

  Johan Vlemmix, wie kent hem niet? Weet altijd de media te halen met een originele actie. Veel mensen vinden wat van hem en hij lijkt voor de buitenwereld altijd de vrolijke clown. Maar achter deze vrolijke clown gaat een slimme zakenman schuil die van kinds af aan wist hoe je geld moet verdienen. In deze podcast hoor je een hele andere Johan Vlemmix dan je normaal gesproken gewend bent. Veel luisterplezier!

 • #31: Het succes van Puur Mindset Academy en artikel in het Brabants Dagblad

  Nov 15 2020

  In deze aflevering geef ik jou graag een update van hoe het met mij en Puur Mindset Academy gaat. Waar ben ik allemaal mee bezig, wat zijn mijn doelen en hoe kun je door mij gecoacht worden? Ik deel het in deze podcast. Ga voor meer informatie naar www.puurmindsetacademy.nl

 • #30: Interview Met Lotte En Nout Van Fcknormallife - Over het leven als Digital Nomad

  Nov 13 2020

  Lotte en Nout zijn een jong digital nomad stel dat hun online business runt vanuit het buitenland. Hoe zijn ze samen tot deze keuze gekomen? welke acties hebben ze ondernomen om naar het buitenland te verhuizen en wat voor online business runnen ze precies? In deze podcast geven ze beide uitgebreid antwoord op deze vragen.

 • #29: Interview Met Isabelle Feteris | Van Powerlifster tot Mental Coach

  Nov 06 2020

  In deze aflevering weer een leuk en energiek interview met een ex-topsportster genaamd: Isabelle Feteris. Ze heeft op topniveau aan powerliften gedaan en ze is nu mental coach. Het is haar missie om mensen te helpen om een topsportmentaliteit te krijgen. In deze podcast legt ze o.a. uit hoe ze dit aanpakt. Ze heeft ook een boek geschreven. Ga voor meer informatie naar https://www.isabellefeteris.com/

 • #28: Interview Met Cheryl Mauer - Van Miss Nederland naar zelfstandig ondernemer in coronatijd

  Oct 30 2020

  In deze podcastaflevering te gast, Cheryl Mauer. Cheryl is begonnen als fotomodel, daarna is ze Miss Nederland geworden, heeft voor en achter de schermen gewerkt in de televisiewereld en is vlak voor de coronaperiode haar eigen bedrijf gestart. Ze heeft al een behoorlijk cv opgebouwd en in deze podcast praat ik met haar over haar verschillende carrières in het verleden met de nodige ups en downs. Veel luisterplezier!

 • #27: Interview Met John Slabbekoorn Van Lifestyle Of Business | Over locatie onafhankelijk werken

  Oct 23 2020

  In deze aflevering een interview met John Slabbekoorn. Samen met zijn vrouw Jeanet runt hij een goedlopende online business waarbij ze locatie onafhankelijk werken. Ze reizen de hele wereld over, werken vanuit de meest luxe villa's ter wereld en hanteren een luxe levensstandaard. Hoe hebben ze dit samen in slechts een aantal jaren weten te bereiken en hoe zijn ze in het programma "Steenrijk Straatarm" terecht gekomen? Je hoort het in deze podcastaflevering. Ga voor meer informatie naar https://...more

 • #26: Interview Met Patrick Kicken - Van Radio DJ naar een Leven Zonder Stress

  Oct 16 2020

  In deze podcastaflevering hoor je ex 2 DJ's die hun passie delen over datgene wat ze in het verleden hebben gedaan. Patrick is altijd een vooruitstrevende radio DJ geweest die op dat gebied ook veel in zichzelf heeft geïnvesteerd om beter te worden. Helaas heeft de passie voor het radio maken bij Patrick ook z'n tol geëist wat 2 burnouts als gevolg had. Hoe is hij hiermee omgegaan en welke keuzes heeft hij daarna gemaakt? het leidde o.a. tot een boek schrijven en een podcast die uiteindelijk to...more

 • #25: Interview met Robert Benninga - Met minder moeite meer bereiken op het werk en bij je thuis

  Oct 09 2020

  Robert Benninga is één van Europa’s topsprekers op het gebied van leiderschap, high performance en persoonlijke ontwikkeling. Hij vervulde leidinggevende functies aan de top van vijf succesvolle bedrijven: Hyatt Hotels USA, AHOLD, De Bijenkorf, WE International en de METRO Group. In 1992 richtte hij Mindpower International op. Robert begeleidt – samen met zijn team- projecten met het doel om het potentieel van mensen en organisaties optimaal te benutten. Hij heeft inmiddels met meer dan 300.000...more

 • #24: Interview Met Iris Willems | Over selfcoaching en je brein herprogrammeren

  Oct 02 2020

  Iris Willems is een Belgische psychologe die veel kennis heeft op het gebied van selfcoaching en je brein herprogrammeren. Ze verteld hoe ze zichzelf als kind heeft ontwikkeld en hoe ze deze kennis toepast op haar eigen kind. Ze heeft haar eigen coachingsbedrijf genaamd "Prana" met een zeer uitgebreid online coachingsprogramma. Klik hier om naar Prana te gaan ==>> https://betrouwbarereviews.nl/prana-flix-platform-review/ Het is een zeer leerzame podcastaflevering met veel "golden nuggets". Vee...more

 • #23 Interview met Mike Schonewille | Over hoe je een succesvolle online business runt.

  Sep 25 2020

  Mike Schonewille is al een aantal jaar mijn vaste tekstschrijver voor mijn online business. Van alle websites die ik heb schrijft hij de teksten. In deze podcast geeft hij o.a. antwoord op de vraag hoe hij van zijn passie z'n werk heeft kunnen maken en waar een goede SEO tekst aan moet voldoen om uiteindelijk een hoge ranking in Google te krijgen. Veel luisterplezier!

 • #22: Interview Met Hugo Bakker - Online geld verdienen met je passie

  Sep 18 2020

  In deze aflevering heb ik een interview met Hugo Bakker. Hij leert mensen hoe ze met hun kennis geld kunnen verdienen online door dit te delen met de juiste doelgroep. Hij praat zeer gepassioneerd over de dingen die hij doet en gedaan heeft in het verleden. Veel luisterplezier!

 • #21: Interview met Ramon Roelofs (Charly Lownoise) Happy Hardcore vs. Zen

  Sep 11 2020

  Ramon Roelofs scoorde in de jaren 90 een wereldhit, samen met Mental Theo, met "Wonderfull Days". Zijn leven was toen een gigantische rollercoaster met veel hoogtepunten maar helaas ook dieptepunten. Hoe heeft hij de periode toen beleefd? Na zijn DJ en artiestenleven is hij in aanraking gekomen met zen? Waarom die keuze en wat doet zen met je? Hij heeft inmiddels 2 boeken geschreven en hij is ook nog coach en inspirator voor mensen die stilstaan in het leven en die niet precies weten waar ze na...more

 • #20: Hoe vind je de juiste mentor?

  Sep 04 2020

  In deze podcastaflevering geef ik antwoord op de vraag "hoe vind je de juiste mentor?" Ik heb in mijn leven een aantal belangrijke mentoren gehad die mij hebben gevormd tot de persoon die ik nu ben. Ik beschrijf deze mensen stuk voor stuk in mijn podcast.

 • #19: Waar investeer ik mijn geld in?

  Aug 28 2020

  In deze podcast leg ik uit hoe ik mijn geld maandelijks investeer in mezelf en mijn online business. Veel luisterplezier!

 • #18: Vakantie is Puur Mindset

  Aug 21 2020

  Als je op vakantie gaat of bent moet je jezelf continu vragen stellen. Waar wil ik naartoe? Wat wil ik wel en niet zien? Wat wil ik het liefste doen als ik op vakantie ben? Wat en waar wil ik eten en drinken? In deze podcast leg ik uit hoe ik dat doe.

 • #17: Oordeel NIET!

  Aug 14 2020

  Als mensen oordelen we elke dag over situaties, gebeurtenissen of andere mensen. Als je veel oordeelt zullen anderen dat automatisch ook over jou doen en dat veroorzaakt dan weer ruzies en conflicten. Het beste is dus om niet te oordelen. Maar hoe doe je dat dan? In deze podcast leg ik uit hoe je minder kunt oordelen.

 • #16: Interview met Sanne van Paassen

  Aug 07 2020

  In deze podcastaflevering in interview met ex-wielrenster, topsporter en peak performance coach Sanne van Paassen. In dit zeer energieke interview bespreek ik met haar de ups en downs van haar wielersportcarrière en haar werk als peak performance coach. Als je graag naar een positieve podcast wil luisteren dan is deze zeker een aanrader! Veel luisterplezier!

 • #15: Wat betekent vrijheid voor jou?

  Jul 31 2020

  Wat betekent vrijheid voor jou? Voel jij jezelf 100% vrij of voel je jezelf belemmerd in jouw vrijheid? In deze podcast geef ik waardevolle tips over hoe jij meer vrijheid kan krijgen.

 • #14: Wat is jouw toegevoegde waarde?

  Jul 24 2020

  Wat is jouw toegevoegde waarde in deze maatschappij? Ben je wel of niet tevreden met het werk wat je doet? Verdien je genoeg geld ja of nee? Zoniet, denk dan eens na hoe je meer toegevoegde waarde kunt leveren bij het bedrijf waar je werkt of hoe je jouw kwaliteit uit kunt rollen tot een eigen onderneming.

 • #13 Hoe buig je negativiteit om in positiviteit

  Jul 17 2020

  Helaas hebben we regelmatig te maken met negativiteit bij onszelf of bij anderen. In deze podcast leg ik uit hoe ik zelf met negativiteit omga en hoe jij om kunt gaan met negativiteit. Veel luisterplezier!

 • #12 Hoe krijg je een gezonde leefstijl?

  Jul 10 2020

  Deze podcast staat in teken van een gezonde leefstijl. In deze aflevering leg ik uit wat er mis is met onze dagelijkse voeding en hoe ik voorkom dat ik ziek word van deze voeding. Daarnaast is ontspanning ontzettend belangrijk en een goede nachtrust. Alles draait om balans. Veel luisterplezier!

 • #11: "Word de beste versie van jezelf" - Lancering van mijn eerste e-book

  Jul 03 2020

  Deze aflevering staat geheel in het teken van mijn eerste e-book "Word de beste versie van jezelf". Ik bespreek een aantal hoofdstukken uit het e-book en ik geef er een aantal (herkenbare) voorbeelden bij. Veel luisterplezier!

 • #10: Just Fucking DO IT!

  Jun 26 2020

  Veel mensen denken en dromen alleen maar van wat ze graag zouden willen. Maar er zijn maar weinig van die mensen die uiteindelijk actie ondernemen en het DOEN. In deze podcast ga ik daar dieper op in.

 • #9: Waarom keuzes maken zo lastig is

  Jun 19 2020

  Het leven bestaat uit keuzes maken. Elke dag maken we keuzes. Elke dag bepalen we, bewust en onbewust, hoe de toekomst van ons leven eruit komt te zien. Elke beslissing die je maakt in je leven bepaalt de koers van je leven.

 • #8: Waarom tijd jouw kostbaarste bezit is

  Jun 12 2020

  In deze podcast leg ik uit waarom onze tijd zo kostbaar is, waar je beter niet (meer) jouw kostbare tijd aan moet besteden en hoe je jouw tijd goed kunt besteden om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren.

 • #7: Ben je gelukkig met jouw huidige baan?

  Jun 05 2020

  Veel mensen zijn ongelukkig op het werk en met hun huidige baan. Een groot deel van deze mensen vraagt zichzelf niet af waarom. In deze podcast stel ik een aantal goede vragen die jij aan jezelf MOET stellen om erachter te komen waar jouw passie in jouw werk wel en niet ligt.

 • #6: Hoe we allemaal geconditioneerd zijn

  May 29 2020

  Van jongs af aan is ons bepaald gedrag aangeleerd door onze ouders, familie, vrienden en school. Dit heeft zowel voor- als nadelen. In deze podcast leg ik uit wat conditionering inhoud en hoe je jouw gedrag kunt herprogrammeren.

 • #5: Interview met coach en goede vriend Jacko Meijaard

  May 22 2020

  In deze podcast een open interview met mijn coach en mentor op het gebied van affiliate marketing "Jacko Meijaard". Dankzij hem is mijn online business een succes. Ik was benieuwd hoe hij de weg naar succes heeft ervaren en wat vooral de valkuilen zijn. Hier kun gebruik maken van de kortingsactie van de Affiliate Marketing revolutie (onderaan de video op de website) ==>> https://betrouwbarereviews.nl/affiliate-marketing-revolutie-review/

 • #4: Waarom het zo belangrijk is om te visualiseren

  May 18 2020

  In deze podcast bespreek ik het belang van visualiseren. Dit wordt door veel succesvolle mensen waaronder sporters, filmsterren, wereldberoemde artiesten en zakenmensen toegepast. Zelf maak ik altijd gebruik van visualisatie om mijn doelen te bereiken.

 • #3: Hoe je positief kunt denken

  May 15 2020

  Van de mensen uit mijn omgeving krijg ik regelmatig de vraag hoe ik elke dag vrolijk, enthousiast en positief ben. Ik ben dat Duracellkonijn dat doorgaat als de rest stopt. Dit heeft alles te maken met de manier waarop ik ben gaan denken en waarop ik keuzes maak. In deze podcast licht ik dit uitgebreid toe.

 • #2: Hoe ontdek je jouw passie?

  May 08 2020

  In deze podcast geef ik antwoord op de vraag "hoe ontdek je jouw passie"? Hierbij is het erg belangrijk dat je jezelf een aantal goede vragen stelt. Welke vragen dat zijn bespreek ik in de podcast.