PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

School des Levens

School des Levens is de podcast waar jongeren centraal staan. Dit is de podcast gemaakt door jongeren voor jongeren. Elke aflevering brengt Leila Prnjavorac je inspirerende, motiverende maar ook vooral krachtige verhalen met wat de jongeren uit de Schilderswijk en Den Haag te vertellen hebben. Groei met ons mee. Stap uit jouw comfortzone. Leer jezelf beter kennen en laten we samen een impact maken. Word geïnspireerd door de alledaagse, maar ook vooral krachtige verhalen over het leven. Volg o...more

Afleveringen

 • #4 Yosra en Hicham

  Oct 09 2021

  Een nieuwe School Des Levens Podcast staat op je te wachten en dit keer laten we je kennismaken met Yosra en Hicham! Niemands leven gaat over rozen, maar wat doe je met de beproevingen die op je pad komen. Yosra en Hicham weten hoe belangrijk het is je te omringen met mensen die je omhoog helpen en je steunen als het nodig is. Mensen die je zien voor wie je bent en opmerken als je een helpende hand nodig hebt. Wie zijn de mensen waar je altijd op kunt bouwen? Wie zijn de mensen die jou zien?

 • #3 Ahmed

  Sep 28 2021

  Het is tijd voor een nieuwe School Des Levens Podcast en dit keer gaan Leila in gesprek met Ahmed. Ahmed weet wat het is om groot verlies te verwerken en ernaast alle ballen hoog te moeten houden, ook ten koste van hemzelf! Burn-out als gevolg... Herkenbaar? Luister mee hoe Achmed stap voor stap uitvogelt hoe hij hier weer uit kan klimmen en ontdekt dat je alleen ver komt, maar samen nog verder.

 • #2 Amir en Gizlane

  Sep 21 2021

  Het leven is de mooiste, maar soms ook de meest uitdagende leerschool, daar weten Gizlane en Amir alles van. Soms krijgen we een hoop voor onze kiezen en dan is het aan ons om ons te omringen met de juiste mensen. It takes a village! De mensen waarmee jij je omringt en die jou coachen en begeleiden kunnen sleutelfiguren zijn in je leven! Wie hoort er bij jouw inner circle en van wie neem je goede raad aan? Luister mee hoe Gizlane en Amir dit aan pakken.

 • #1 Yassine en Younes

  Sep 14 2021

  Veerkracht dat zit in de aderen van de Schilderswijk, het is de wijk waar ik ben geboren, de liefde voor mijn wijk komt uit mijn tenen!’ Younes en Yassine delen in deze eerste Podcast van School Des Levens hun liefde voor de Schilderswijk, delen hun levensverhalen, persoonlijk en krachtig en laten zien hoe krachtig een mens kan zijn om wijzer en veerkrachtiger altijd weer te herrijzen.