PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Tongenlos

Tongenlos is de podcast waarin we los gaan over diverse onderwerpen van klimaatverandering tot kunst, en van dierenrechten tot de geldloze economie.

Afleveringen

 • Tongenlos met Mimoun Essahraoui #6

  May 04 2022

  In deze aflevering draagt dichter Mimoun Essahraoui een gedicht voor in Tamazight, waarna Chantal het Hart de Nederlandse vertaling voordraagt.

 • Tongenlos met Arnold Bomans #5

  May 04 2022

  Dit is de vijfde aflevering van een mini serie waarin Chantal het Hart in gesprek gaat met Arnold Bomans. In de podcast spreken zij onder over het het burgerberaad, actie voeren bij Extinction Rebellion, het klimaatakkoord, de geldloze economie, zijn band en zijn familie. In deze aflevering spreken zij over klimaatverandering en de geldloze economie. 

 • Tongenlos met Arnold Bomans #4

  May 04 2022

  Dit is de vierde aflevering van een mini serie waarin Chantal het Hart in gesprek gaat met Arnold Bomans. In de podcast spreken zij onder over het het burgerberaad, actie voeren bij Extinction Rebellion, het klimaatakkoord, de geldloze economie, zijn band en zijn familie. In deze aflevering spreken zij over zijn band, ritmes en Arabische muziek. 

 • Tongenlos met Arnold Bomans #3

  May 04 2022

  Dit is de derde aflevering van een mini serie waarin Chantal het Hart in gesprek gaat met Arnold Bomans. In de podcast spreken zij onder over het het burgerberaad, actie voeren bij Extinction Rebellion, het klimaatakkoord, de geldloze economie, zijn band en zijn familie. In deze aflevering spreken zij over zijn grootvader, zijn vader Jan Bomans en zijn oom Godfried Bomans. 

 • Tongenlos met Arnold Bomans #2

  May 04 2022

  Dit is de tweede aflevering van een mini serie waarin Chantal het Hart in gesprek gaat met Arnold Bomans. In de podcast spreken zij onder over het het burgerberaad, actie voeren bij Extinction Rebellion, het klimaatakkoord, de geldloze economie, zijn band en zijn familie. In deze aflevering spreken zij over actie voeren voor klimaat bij Extinction Rebellion en over het klimaatakkoord. 

 • Tongenlos met Arnold Bomans #1

  May 04 2022

  Dit is de eerste aflevering van een mini serie waarin Chantal het Hart in gesprek gaat met Arnold Bomans. In de podcast spreken zij onder over het het burgerberaad, actie voeren bij Extinction Rebellion, het klimaatakkoord, de geldloze economie, zijn band en zijn familie. In deze aflevering spreken zij over actie voeren voor klimaat in de gemeente Heemstede.